Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor straatwerk bij de ingang:

Straatwerk bij de ingang

Description of the work: I would like to replace the current bricks and a couple of plants with big stone tiles. The area is approximately 5x4 meter at the front entrance. I would like to have a quotation for removing and disposing the current bricks and installation of the new stone tiles.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor straatwerk bij de ingang uit heel Nederland:

Fundatie maken met bewapening

Kunnen jullie voor een project in Amsterdam ook 2 fundatiebalken met bewapening maken tussen twee muren in met een minimale breedte van 600 mm Ingang br 11400 mm. gewicht hekwerken die op de balk die met draadeinde gemonteerd moet worden is KG Uitgang br 13060 mm gewicht hekwerken die op de balk die met draadeinde gemonteerd moet worden is KG de hekweren van de uitgang worden in tegenstelling met de tekening uitgevoerd met voetplaten 500 mm diep i.p.v. 400 mm en koker 250 mm ipv 200 mm . Het straatwerk ter plekken van de balk moet verwijderd worden en weer opnieuw aanhelen. Ook moeten er een mantel buis tussen de kolommen gelegd worden en 1 mantelbuis voor de voeding kabel. Graag hiervoor vandaag een aanbieding voor.

Houten aanbouw aan huis

Ik wil aanbouwtje 2x2 van hout met deur en 1 raampje, op bestaand straatwerk geplaatst maar de houten vloer in moet 20 cm omhoog geplaatst worden dat ik gelijk met de ingang van bestaande achterdeur zit. Het dak wordt 4x2 dat ik nog ruimte heb als soort overkapping.

Terrassen en ingang

Naar de voordeur een pad van 5,5 m2 met tegels van 50/50 bestraten. Achter het huis 33 m2, 11,5m2 en 3,5 m2 terras aanleggen. Tegels 40/40. Gaat om afvoeren oude straatwerk, aanvoeren zand zo nodig, leveren van de tegels en het leggen van de tegels.