Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Maastricht of directe omgeving.

1294 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: dakterras aanleggen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, nieuw dakterras aanleggen, bestraten terras + looppad achtertuin, vlonderterras vervangen, keramische tegels leggen op zand zonder voeg, bestraten van 400m2 aan parkeerplaats, sierbestrating leggen, het vervangen van het tuinpad en terras, tegels weghalen en grasmatten leggen, afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand, opnieuw leggen twee rijen terrastegels, terrastegels leggen achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Maastricht:

Tuin betegelen

Ik wil graag het overgrote deel van mijn tuin laten betegelen met simpele tegels voor het gebruiksgemak. Er lag eerst aarde met gras in de tuin maar dat is al afgegraven tot ongeveer 12 cm diep. De tuin is ongeveer 75 vierkante meter. De ondergrond is aarde dus als het mogelijk is graag een worteldoek erbij

Het opnieuw bestraten en extra bestrating realiseren in onze tuin

We willen graag onze tuin renoveren, die momenteel keien heeft. Het oppervlak is ongeveer 30 m2 en twee kleine paden (een van twee meter lang en de andere ongeveer 10 meter, beide paden zijn ongeveer 60 cm breed). We kunnen ook overwegen om het materiaal te veranderen in betonklinkers met een patroon of mozaïek.

Bestaande oprit vervangen met stevige ondergrond

Ongeveer 135 m2 herbestraten. Inclusief stevige ondergrond die niet meer verzakt. Bestaande tegels/ stenen evt. afvoeren. In overleg biedt de vakman de nieuwe tegels aan. Locatie is goed toegankelijk.

Tuin bestraten

Ik ben op zoek naar iemand voor het betegelen van de achtertuin 25-30 m2. Het moeten betonnen tegels zijn.

Het realiseren van een houten terras en een bestaand terras renoveren

We willen graag een houten tuinterras in Europees hout met FSC keurmerk, ofwel van eiken of Siberische larix ter vervanging van bestaand betonstenen terras op het westen achter ons rijtjeshuis (bouwjaar omstreeks 1930). Het terras bestaat uit twee delen, een eerste deel aansluitend bij woonkamer met solarlux terrasdeuren (ongeveer 4.40 m. breed en 3.20 m. tot 4.50 m. diep) en een tweede deel (ongeveer 1.25 m. bij 3 meter). Daarnaast is een bestaand houten terras (van ongeveer 3 bij 3.80 meter) achterin de tuin aan vervanging toe, maar hier willen we mogelijk een ander materiaal gebruiken, afhankelijk van het advies (wellicht een soort blotevoetenvriendelijk grindsplit of toch hout?) We willen de werkzaamheden bij voorkeur komend najaar (en niet voor half augustus) laten uitvoeren . Met vriendelijke groet, fam. Hendriks Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Terras aanleggen

Oude tegels verwijderen, afvoeren en een nieuw terras aanleggen van ongeveer 30 m2. Verder de voortuin van nieuwe tegels voorzien, ongeveer 16 m2, waarvan de helft uit oude tegels bestaat, op de andere helft ligt nu grind. Ik wil graag gebruik maken van grote betontegels, zelfde soort, voor en achter. De tegels regel ik zelf.

Tuin straat tegels oppakken en leggen

Mijn patiotuin is 6x5 meter. De huidige siertegels (2 soorten) moeten tijdelijk worden verwijderd en daarna de grond egaliseren, want die is flink verzakt.De tegels kunnen daarna opnieuw gelegd worden. Aan de zijkant van de woning wil ik wel in overleg nieuwe tegels laten leveren en bestraten voor een drainage.

Voor- en achtertuin deels bestraten

Ik zoek een stratenmaker/hovenier die mijn voor- en achtertuin kan bestraten. Het gaat om het verwijderen van 750 bij 300 cm gras. Vervolgens het ophogen met zand en het bestraten hiervan. In de voortuin haal ik de huidige bestrating weg. Het gaat dus in de voortuin om het egaliseren en bestraten van 400 bij 650 cm. De achtertuin is bereikbaar via de woning.

Terras aanleggen

Onze tuin is ongeveer 80 m2. Ik wil ongeveer 70 m2 aan terrastegels laten leggen. 10 m2 moet met gras worden belegd. Nu ligt er 20 m2 terras en 60 m2 gras.

Composiet vlonderterras aanleggen

Ik wil een composiet vlonderterras in mijn achtertuin laten aanleggen. De breedte van de tuin is circa 6 meter , de diepte circa 9 meter. Het is de bedoeling dat de gehele tuin van een terras wordt voorzien, behalve de borders.

Ophogen en bestraten

Het stukje in de achtertuin wat bestraat dient te worden is 12 m2. Ik wil dat met betontegels van 50 cm bij 50 cm. Over de 12 m2 dient 6 cm hoog zand te worden gelegd en het dient met 4 banden te worden opgesloten. Achtertuin is goed bereikbaar, geen voorwerk nodig.

Sierbestrating laten leggen

Ik wil graag sierbestrating laten leggen in onze achtertuin. In total gaat het om ongeveer 55 m2, dit worden terrassen. Verder dient er 20 meter opsluitband geplaatst te worden. Ik verwacht relatief weinig knip en snijwerk omdat de terrassen aangepast kunnen worden aan de tegels. Zoals het nu uit ziet gaat onze keuze vallen op tegels van 50 x 50 x 4 cm. We zouden graag onze werkzaamheden half juli 2018 afgerond willen zien. Er kan een schuttingsdeel verwijderd worden om de tuin te bereiken. Separaat wil ik graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van de oude bestrating.

Nieuwe stenen in de tuin aanleggen

Ik wil de hele tuin nieuwe stenen aanleggen van 30 vierkantemeter

Oprit vernieuwen

Ik heb eerst gewoon even een vraag. Ik woon in Maastricht en waarschijnlijk komen jullie helemaal niet zover om werken uit te voeren. Of hebben jullie meerdere vestigingen, meer richting het zuiden? Met vriendelijke groet,

Voortuin en oprit bestraten

Ik wil een vrijblijvende offerte aanvragen voor mijn voortuin /oprit te bestraten. In de zijtuin wil ik kiezels. De oppervlakte van de bestrating is ongeveer 100 m2. De tuin grenst aan de straat. In het midden wil ik graag een bloembak. Ook de zijtuin van ongeveer 60 m2 grenst aan de straat. Er is geen begroeiing en de tuin is gedeeltelijk reeds afgegraven.

Tuin met betontegels bestraten

De tuin opnieuw bestraten met betontegels. Het betreft 200m2. De tegels die er nu in liggen halen we zelf eruit. In het midden van de tuin moet een waterafvoerputje komen.

Terras met keramische tegels betegelen

Ik wil in de achtertuin een nieuw terras aanleggen met keramische tegels. De tuin moet ook opgehoogd worden. Het terras dat aangelegd moet worden is 45 m2.

Achtertuin opnieuw bestraten

Wij willen graag onze tuin opknappen. Onze tuin bestaat nu uit een verzameling stoeptegels, grindtegels en cobblestones. Dit zou verwijderd moeten worden en opnieuw bestraat met bijvoorbeeld waalformaat klinkers. De tuin is ongeveer 6 bij 6,5 meter. Hier en daar willen we een opening voor wat groenaanplant. Het gaat ons in eerste instantie om een indicatie van de prijs voor het leeghalen, uitvlakken en opnieuw bestraten. De huidige berging moet blijven staan. Omdat het gaat om een indicatie graag per email reageren.

Tuinbestrating opnieuw leggen

Het betreft een kleine achtertuin. Ik denk zelf: 18 m2 moet helemaal op nieuw gelegd worden met bestaande tegels, het zijn twee verschillende tegels 30 x 30 en 60 x 40 cm.

Straatwerk bij de ingang

Description of the work: I would like to replace the current bricks and a couple of plants with big stone tiles. The area is approximately 5x4 meter at the front entrance. I would like to have a quotation for removing and disposing the current bricks and installation of the new stone tiles.

Terras bestraten

Wij willen in onze achtertuin een terras laten bestraten van 15 m². Er ligt nu zand. We overwegen om daar ofwel dunne tegels op een cementbed te laten leggen ofwel dikkere tegels op het zand. We ontvangen hiervoor graag uw advies en voor beide opties een offerte. We willen de klus graag in oktober laten uitvoeren. We kunnen de tegels zelf aanschaffen maar staan ook open voor uw aanbiedingen daarin. We willen de tegels dan wel kunnen bekijken.

Voor- en achtertuin bestraten

Verwijderen en afvoeren huidige bestrating bestaand uit circa 70m2 klinkertjes. Aanleggen nieuwe bestrating met tegels (0,6 x 0,6 m). Waarschijnlijk iets op hogen omdat de tegels dunner zijn. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Achtertuin aanleggen met straatwerk

Ik wil graag straatwerk laten aanbrengen in mijn achtertuin. De achtertuin is 3 bij 4 meter en moet volledig bestraat worden met gewone tegels van 30 bij 30 centimeter.

Voortuin laten betegelen

Het verwijderen van oude bestrating en leggen van nieuwe keramische tegels met ondergrond. Betreft 15 m2.

Tuintegels aan laten leggen

Tuintegels voor circa 24 m2, ondergrond is nu uw gewoon donkertuinzand. Tegels 60*60 of 100*100 cm.