Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Maastricht of directe omgeving.

1222 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: rechte weg voor woonwijk bestraten, plaatsen stelconplaten, parkeerterrein bestraten nieuwbouw, dakterras aanleggen en dak verstevigen, terrastegels binnenplaats studentenhuisvesting, herbestraten parkeerplaatsen, onderheid terras aanleggen, oprijlaan aanleggen met klinkers, bestrating aanleggen, oprit bestraten naar garage en voordeur, terras vernieuwen, dakterras bouwen, dakterras bestraten, terrasbestrating leggen, sierbestrating van Waaltjes leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en balkon of terras en (sier)bestrating in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Maastricht:

Terras aanleggen

Onze tuin is ongeveer 80 m2. Ik wil ongeveer 70 m2 aan terrastegels laten leggen. 10 m2 moet met gras worden belegd. Nu ligt er 20 m2 terras en 60 m2 gras.

Composiet vlonderterras aanleggen

Ik wil een composiet vlonderterras in mijn achtertuin laten aanleggen. De breedte van de tuin is circa 6 meter , de diepte circa 9 meter. Het is de bedoeling dat de gehele tuin van een terras wordt voorzien, behalve de borders.

Ophogen en bestraten

Het stukje in de achtertuin wat bestraat dient te worden is 12 m2. Ik wil dat met betontegels van 50 cm bij 50 cm. Over de 12 m2 dient 6 cm hoog zand te worden gelegd en het dient met 4 banden te worden opgesloten. Achtertuin is goed bereikbaar, geen voorwerk nodig.

Sierbestrating laten leggen

Ik wil graag sierbestrating laten leggen in onze achtertuin. In total gaat het om ongeveer 55 m2, dit worden terrassen. Verder dient er 20 meter opsluitband geplaatst te worden. Ik verwacht relatief weinig knip en snijwerk omdat de terrassen aangepast kunnen worden aan de tegels. Zoals het nu uit ziet gaat onze keuze vallen op tegels van 50 x 50 x 4 cm. We zouden graag onze werkzaamheden half juli 2018 afgerond willen zien. Er kan een schuttingsdeel verwijderd worden om de tuin te bereiken. Separaat wil ik graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van de oude bestrating.

Nieuwe stenen in de tuin aanleggen

Ik wil de hele tuin nieuwe stenen aanleggen van 30 vierkantemeter

Oprit vernieuwen

Ik heb eerst gewoon even een vraag. Ik woon in Maastricht en waarschijnlijk komen jullie helemaal niet zover om werken uit te voeren. Of hebben jullie meerdere vestigingen, meer richting het zuiden? Met vriendelijke groet,

Voortuin en oprit bestraten

Ik wil een vrijblijvende offerte aanvragen voor mijn voortuin /oprit te bestraten. In de zijtuin wil ik kiezels. De oppervlakte van de bestrating is ongeveer 100 m2. De tuin grenst aan de straat. In het midden wil ik graag een bloembak. Ook de zijtuin van ongeveer 60 m2 grenst aan de straat. Er is geen begroeiing en de tuin is gedeeltelijk reeds afgegraven.

Tuin met betontegels bestraten

De tuin opnieuw bestraten met betontegels. Het betreft 200m2. De tegels die er nu in liggen halen we zelf eruit. In het midden van de tuin moet een waterafvoerputje komen.

Terras met keramische tegels betegelen

Ik wil in de achtertuin een nieuw terras aanleggen met keramische tegels. De tuin moet ook opgehoogd worden. Het terras dat aangelegd moet worden is 45 m2.

Achtertuin opnieuw bestraten

Wij willen graag onze tuin opknappen. Onze tuin bestaat nu uit een verzameling stoeptegels, grindtegels en cobblestones. Dit zou verwijderd moeten worden en opnieuw bestraat met bijvoorbeeld waalformaat klinkers. De tuin is ongeveer 6 bij 6,5 meter. Hier en daar willen we een opening voor wat groenaanplant. Het gaat ons in eerste instantie om een indicatie van de prijs voor het leeghalen, uitvlakken en opnieuw bestraten. De huidige berging moet blijven staan. Omdat het gaat om een indicatie graag per email reageren.

Tuinbestrating opnieuw leggen

Het betreft een kleine achtertuin. Ik denk zelf: 18 m2 moet helemaal op nieuw gelegd worden met bestaande tegels, het zijn twee verschillende tegels 30 x 30 en 60 x 40 cm.

Straatwerk bij de ingang

Description of the work: I would like to replace the current bricks and a couple of plants with big stone tiles. The area is approximately 5x4 meter at the front entrance. I would like to have a quotation for removing and disposing the current bricks and installation of the new stone tiles.

Terras bestraten

Wij willen in onze achtertuin een terras laten bestraten van 15 m². Er ligt nu zand. We overwegen om daar ofwel dunne tegels op een cementbed te laten leggen ofwel dikkere tegels op het zand. We ontvangen hiervoor graag uw advies en voor beide opties een offerte. We willen de klus graag in oktober laten uitvoeren. We kunnen de tegels zelf aanschaffen maar staan ook open voor uw aanbiedingen daarin. We willen de tegels dan wel kunnen bekijken.

Voor- en achtertuin bestraten

Verwijderen en afvoeren huidige bestrating bestaand uit circa 70m2 klinkertjes. Aanleggen nieuwe bestrating met tegels (0,6 x 0,6 m). Waarschijnlijk iets op hogen omdat de tegels dunner zijn. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Achtertuin aanleggen met straatwerk

Ik wil graag straatwerk laten aanbrengen in mijn achtertuin. De achtertuin is 3 bij 4 meter en moet volledig bestraat worden met gewone tegels van 30 bij 30 centimeter.

Voortuin laten betegelen

Het verwijderen van oude bestrating en leggen van nieuwe keramische tegels met ondergrond. Betreft 15 m2.

Tuintegels aan laten leggen

Tuintegels voor circa 24 m2, ondergrond is nu uw gewoon donkertuinzand. Tegels 60*60 of 100*100 cm.

Sierbestrating aanleggen

Graag een offerte voor sierbestrating leggen in de achtertuin. Het betreft ongeveer 75 m2. De oude bestrating (40 m2), beplanting (slechts enkele kleine boompjes/struiken) en gras moet verwijderd en afgevoerd worden. Daarna egaliseren en bestraten. Ik heb al tegels op het oog. Er is een brandgang achter het huis langs. Uitvoering eind juni of juli.

Achtertuin geheel betegelen

Ik wil onze hele achtertuin van ongeveer 140 m² laten betegelen met lichtgrijze gladde tegels van 30 x 30 cm. Nu ligt er een oud terras van 65 m² dat eruit moet. Er is gras verwijderd uit het andere deel van de tuin en dat ligt nu braak met veel onkruid. Ik laat de tuin graag voorzien van een goede laag zand en daar de tegels op leggen. Er is een poort voor de aan- en afvoer van de materialen. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik wil de klus in de zomer laten uitvoeren.

Geheel bestraten van de voortuin

Ik wil de voortuin van 42 m2 geheel bestraten. Tegels van 60 x 60 cm of groter. Tuin is vrijgemaakt van beplanting en oude bestrating.

Achtertuin omspitten, egaliseren en betegelen

Wij willen graag een stuk van onze tuin omspitten en betegelen, wat kost dit inclusief materiaal? Het gaat ongeveer om 20 vierkante meter zoiets.

Putten dichten en beklinkeren

Het betreft het dichten van een 4-tal putten met grint en zand en/of stabilisatie mortel vervolgens beklinkeren met BBS 8 cm. Afmeting put: 3.115 x 2.040 x 435 mm. Inhoud: 2,76 m3 Totaal: 11,04 m3 Oppervlakte: 6,35 m2 Totaal: 25,4 m2

Tuintegels laten plaatsen

Wij hebben in de achtertuin een stukje van 20 m² gras en kiezelsteentjes. Wij zullen dat zelf verwijderen. Daarna willen we daar zand laten storten en tegels van 30 x 30 cm laten plaatsen. We ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Bestrating rond de woning aanleggen

Wij hebben een woning in België op 5 autominuten rijden vanaf Maastricht. Wij willen daar in de lente, na de vorstperiode bestrating laten vervangen en uitbreiden. Het gaat om ongeveer 110 m². De helft daarvan betreft oude bestrating die verwijderd en afgevoerd moet worden. Op het andere deel ligt ruige grond. Daarvan laten we de toplaag graag afgraven en hier zand plaatsen en aantrillen. Daarna moet alles opnieuw bestraat worden met klinkers. Wij zullen die zelf aanleveren.

Oprit naar de garage bestraten

Ik kom met mijn nieuwe auto niet in de garage. Dit omdat de oprit iets bol is gaan staan. Waarschijnlijk door het vriezen. Deze bolling komt tegen mijn voorspoiler van de auto. Ik kan nu niet mer de auto naar beneden. De oprit ligt onder het huis. Het is dus een steile oprit. Er zal een lichte bolling naar beneden gemaakt moeten worden. De oprit is bestraat.