Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grind in de voortuin leggen:

Grind in de voortuin leggen

Ik wil dat er in mijn tuin van 21 m2 grind wordt aangelegd. Ook moet er een anti-worteldoek geplaatst worden. De tuin is makkelijk te bereiken.
Onze klant uit Leveroy (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grind in de voortuin leggen uit heel Nederland:

Divers werk ik de tuin

1. Wortels van boom wegfrezen, stronk is al bij de grond afgezaagd en heeft een diameter van circa 50 cm, en een paar kleine restanten van struiken verwijderen 2. Tuin leegtrekken, gras in tuin en op het pad naast het huis, aarde waar het terras van circa 12 m2 komt en uit het gat waar de vijver komt, maximaal 5 á 6 m3. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 3. Prijs voor zand. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 4. Drainage (PP) aanleggen in achtertuin 14 x 7 meter en het pad naast het huis 16 x 2,9 meter. De drainage in de achtertuin aansluiten op de hemelwaterafvoer in de achtertuin en de uiteinden van de drainagebuizen aan de achterzijde van de achtertuin omhoog laten komen en voorzien van einddop zodat deze zo nodig doorgespoten kunnen worden. Drainage in het pad naast het huis aanbrengen en deze aansluiten op de hemelwaterafvoer in de voortuin. Ook een koppeling plaatsen zodat daar later eventueel drainage in de voortuin op aangesloten kan worden. Tuin omspitten en vlak maken. De hemelwaterafvoer-buis van de schuur naar de bijkeuken vernieuwen en indien nodig verder vernieuwen. Een hemelwaterafvoer-buis aanleggen tot naast het terras zoals op de tekening zichtbaar. Dit in verband, omdat de pomp en filter daar komen en ik op die manier water uit de vijver kan afvoeren. 5. Het pad naar het huis vlak maken zodat ik er later zelf grind matten met grind in kan leggen. 6. Circa 41 m2 bestraten en opsluitbanden plaatsen, de tegels en opsluitbanden koop ik zelf. Bijgaand een aantal foto's voor de beeldvorming. Alle tegels uit de tuin en het pad zijn inmiddels verwijderd. Graag ontvang ik een offerte voor de 6 bovengenoemde punten waarbij bij elk punt de prijs voor dat punt is weergegeven.

Tuin egaliseren en straatwerk leggen

De voor en achtertuin graag renoveren. In de voortuin een struik verwijderen en in de achtertuin een boormstronk verwijderen. Beide tuinen egaliseren, bestraten met steen, gedeeltelijk kustgras en grind. Oppervlakte voortuin 10m2 Oppervlakte achtertuin 52m2

Bestraten van de voortuin + plaatsen van Hedera schermen

Vierkante voortuin 6 x 6 meter aanleg paden. 2 rechte paden 5 a 6 meter 1 meter breed gebakken klinkers met (natuursteen) tegels 60 x 60. 3 rechte paden 60 cm breed totaal ongeveer 13 meter gebakken klinkers. Nu deel grind deel aarde. Daarnaast ook het plaatsen van een aantal Hedera schermen. Onze buren willen een soortgelijke klus laten uitvoeren, is dit interessant voor u?

Oprit en aangrenzende voortuin

Bij de oprit ligt nu een schelpachtig grind wat nog nauwelijks zichtbaar is. In de aangrenzende voortuin ligt er grind, want wij zelf laten verwijderen. Al het groen dient door de vakman verwijderd te worden en afgevoerd. Er zal wellicht een laag afgegraven moeten worden en afgevoerd. Hierna moet er zand gestort worden voor het ophogen en tegels geplaatst. De oppervlakte is ongeveer 60 m2 groot.

Gedeelte voortuin egaliseren

Een gedeelte van de voortuin moet geëgaliseerd worden nadat ik zelf de buxussen eruit gehaald heb. Het zal gaan om een gedeelte van ongeveer 25 m2. Hierna zal er een oprit met grind gemaakt moeten worden.

Tegels in de voortuin leggen

Het leggen van tegels in voortuin circa 30 m2 en circa 15 m2 grind, de tuin ligt nu grond met paar planten en stukje gras.

Oprit aanleggen

Ik zou graag mij oprit / voortuin bestraat willen hebben met tegel type: 'Excluton Abbeystones' grijs/zwart (formaat bijvoorbeeld 20 x 30 x 6 cm of 30 x 40 x 6 cm) (zodat ik er 2 auto's op kan parkeren) Verder moet het oppervlakte schoon worden gemaakt voor leggen van de tegels, dit bestaat uit afvoeren oude grond / grind wat er nu ligt. Het gaat om 2 stukken: 1. Bestraten van voortuin van ongeveer 50 m2 2. Bestraten van achtertuin kleine patio van ongeveer 15 m2

Tuin egaliseren en heg plaatsen

Voortuin moet de bestrating uit en grond geëgaliseerd worden en verhoogd met circa 30 cm. Daar komt grind bovenop, dus huidige bestrating gaat weg (hoeft niet afgevoerd te worden). De heg en het grind kunnen we zelf inkopen, maar ik heb graag overleg of dat goedkoper en beter kan via de hovenier. De voortuin bedraagt zo een 25 m2. Ook willen wij 2 x Liguster laten plaatsen van ongeveer 1.60 meter hoog. Goed bereikbaar.

Voortuin leeghalen en egaliseren

Het deel van de voortuin wat afgegraven moet worden is ongeveer 7 bij 5 meter wat vanuit de straatzijde kan worden afgegraven. Vrachtauto met knijper kan er bij. Doel om er grind matten met grind de afwerking zelf te verzorgen. Nb zitten wel enige oude wortels in de grond van struiken. En van een boom met doorsnede 20 cm, die moet er ook uit en afgevoerd worden. Graag ontvang ik spoedig een offerte hiervoor.

Voortuin volgens tuinontwerp aanleggen

Aanleggen van een voortuin. Zie afbeelding voor omschrijving 45 m2 tuin 15 m2 nieuwe tuinaarde en beplanting aanbrengen 20 m2 Grind op grindplaten

Partners

Partners van Casius