Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grind in de voortuin leggen:

Grind in de voortuin leggen

Ik wil dat er in mijn tuin van 21 m2 grind wordt aangelegd. Ook moet er een anti-worteldoek geplaatst worden. De tuin is makkelijk te bereiken.
Onze klant uit Leveroy (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grind in de voortuin leggen uit heel Nederland:

Voortuin, achtertuin en tuinpad onkruidvrij maken

Mijn voortuin graag onkruidvrij maken (grind met enkele planten/struiken), appelboom snoeien in voortuin, tuinpad aan weerszijden onkruidvrij maken en eventuele rommel afvoeren. Zou het op donderdag 19 oktober kunnen? Met vriendelijke groet.

Noordwestelijk gelegen dakkapel reinigen

Het reinigen van het dakkapel. Het gaat om het noordwestelijke dakkapel. Het dakkapel is ongeveer 3 meter breed en het dak heeft een hoek van 35 graden. Het is te bereiken via een steiger in de voortuin, maar daar ligt wel grind.

Voortuin bestraten

Voortuin is voor ongeveer 26 m2 betegeld en verzakt. Oude tegels hebben formaat 40 x 60 cm, met tegeltjes van 20 x 20 cm. Graag vrijblijvende offerte voor afvoer huidige tegels, ophogen grond, egaliseren en nieuwe (grind)tegels erin. Aangezien er beplanting in tuin staat is er ook voor ongeveer 16 meter opsluitband nodig.

Voor- en achtertuin bestraten

De voortuin is 15 m2 en de achtertuin 40 m2. De oude bestrating dient te worden verwijderd en indien mogelijk verkocht. Hierna moet er bestraat worden met 60 bij 60 bij 4 cm terrastegels en grijze blokbanden aangebracht met grind. De uitvoering zal oktober/ november worden.

Voortuin ruimen en ophogen

Graag had ik mijn voortuin van 22.5 m2 geruimd en met zand opgehoogd en vlak gemaakt. Ik zou deels grind terug willen en deels een stukje loopbestrating en 'n tegelstuk voor plaatsen auto. Ik heb daar kleine vierkante stenen voor die nu ook in de voortuin liggen en hergebruikt kunnen worden. Er liggen ook wat grotere rechthoekige tegels die ik graag afgevoerd had. Wat zijn de kosten voor ruimen en ophogen van de tuin? En ik neem aan het leggen en inrichten van de tuin afhankelijk is van hoe en wat? Eventueel kan ik dit deels zelf doen. Graag hoor ik terug van geschikte stratenmaker/tuinier zodat we het kunnen bespreken en kunnen afspreken.

Voortuin van grind of bestrating voorzien

Voortuin 5,5 x 5,5 meter. Wordt zelden gebruikt en is in verwaarloosde staat. We zoeken een eenvoudige oplossing: Geheel bestraten of geheel met grof grind. Dan eventueel met looppad op stenen of vlonders. Er ligt worteldoek met grind waar toch onkruid op is gaan groeien. Misschien is grover grind beter? Graag uw advies. Er ligt nu ook een paadje van tegels. Die moet vernieuwd worden want het ligt gebobbeld. Complicatie: grote boom met wortels midden in voortuin moet blijven staan.

Voortuin verkoopklaar maken

Onze voortuin (ongeveer 3 x 6 meter) ligt vol met grind (niet vlak afgewerkt dus ziet er rommelig uit). Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het afgraven en afvoeren van het grind alsook voor het plaatsen van grasmatten. We willen het huis verkoop klaar maken en zijn op zoek naar 'curb appeal' dat niet te duur is. Andere ideeën zijn ook welkom.

Renovatie van de tuin

Door een buxus ziekte zijn wij genoodzaakt onze tuin opnieuw aan te leggen. Dus alle oude struiken en wortels eruit. Grind eruit. Borders hergebruiken voor plantenbak. De tuin betegelen. Het is een voortuin en ongeveer 18 m2. Het ontwerp hebben wij al grof en de planten verzorgen wij zelf.

Woning strippen tot casco

Voordat wij tot evt aankoop over gaan van deze woning: Willen we graag weten wat het zou kosten om deze woning geheel casco te laten strippen. Inc afvoer afval en evt afvoer grind en beplanting voortuin. Bij voorbaat

Tuinaanleg aan voorkant

Voortuin aanleggen, 2 bloembakken van 9-9 bij 38 cm lengte 2 meter breedte 1 meter. Twee rijen met stenen voorkant ongeveer 3 meter en de zij kant een rij stenen 5.40 meter . Worteldoek voor het grind. Iets grond afgraven voor het grind plus in stronk uitgraven.

Partners

Partners van Casius