Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor achtertuin bestraten:

Achtertuin bestraten

Ik wil graag de oude tegels van mijn achtertuin verwijderen en nieuwe tegels laten plaatsen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 70 m2. De tegels heb ik nog niet aangeschaft maar ik wil betontegels van 50 bij 50 of 60 bij 60 cm.
Onze klant uit Kerkrade (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtertuin bestraten uit heel Nederland:

Achtertuin bestraten

Achtertuin bestraten

Terrasbestrating

Opzoek naar prijsindicatie voor bestraten van achtertuin van ongeveer 25 m2 inclusief siebandjes en indien nodig in cement

Achtertuin uitgraven en nieuw zand storten

Graag zou ik een offerte van u willen ontvangen voor het uitgraven van mijn volledige achtertuin (76 m2) en ook meteen voorzien van een schone laag zand van 10 cm. Daarnaast zou ik graag een offerte willen hebben voor het bestraten van de tuin ad 60m2. De tegels zijn 40 cm bij 80 cm met een dikte van 6 cm. Alvast bedankt.

Voor- en achtertuin straten

De voor- en achtertuin moet bestraat worden. In de achtertuin is het een tuin van ongeveer 50m2 waar 30m2 van wordt bestraat. De voortuin is ongeveer 14 m2, dit willen we laten bestraten met stenen en grote tegels. De stenen hebben wij al staan. Wij kunnen er zelf voor zorgen dat de grond is afgegraven.

Achtertuin afgraven en egaliseren

Achtertuin afgraven en egaliseren, teveel tuingrond afvoeren (circa 8 m3). Ik heb nog zand liggen. Optioneel is bestraten van de tuin, kunt u dit apart vermelden? tuin ligt aan een plantsoen dat wel bereikbaar is met een kleine graafmachine maar niet met een containerwagen. Van tuin naar de weg is ongeveer 50 meter.

Bestrating in de achtertuin

Gaat om onze achtertuin. Kleine strook tuin de rest is nu bestraat met 10 x 10 cm. Oude tegels verwijderen, ophogen en nieuwe grote tegels bestraten. Te bestraten oppervlakte ongeveer 44 m2. Inclusief afvoeren en materialen in overleg.

Tuin betegelen met gewone stenen

Bij deze een vraag hoeveel het ongeveer zou kosten om mijn tuin van 26.40 m2 te bestraten? Niks fancy, gewone straatstenen is prima. Het gaat om de achtertuin, deze heeft geen achterom.

Bestraten van de achtertuin en looppad in voortuin maken

Het betreft een achtertuin van 5. 5 meter breed en max 10 meter diep. Niet de gehele tuin hoeft bestraat te worden. Echter hetgeen dat wel bestraat moet worden; in 2 verschillende soorten tegels/ stenen. Voor de tegels/stenen zorgen wij zelf. Alvorens het bestraten/ aanleggen van de tuin willen wij de achtertuintuin voorzien van drainage en elektra voor de verlichting. De voortuin willen wij voorzien van 2 leilindes. Tevens is daar een looppad dat bestraat moet worden.

Bestrating in tuin maken

Ik zou graag de achtertuin willen bestraten verder zorg ik dat de tuin leeg is en dat er zand in komt. Gaat vooral om het egaliseren en bestraten. Plus minus 50 vierkante meter

Tuin opnieuw bestraten

Ik wil graag onze tuin opnieuw laten bestraten. Hierbij graag ook het eruit halen van de huidige tegels, een stuk gras en een klein stuk van de stenen plantenbakken. De tuin is ongeveer 5 meter breed en 8 meter diep, al met al een vrij eenvoudige tuin. De achtertuin heeft een achterom en is nog via Funda te bekijken ook.

Partners

Partners van Casius