Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor achtertuin bestraten:

Achtertuin bestraten

Ik wil graag de oude tegels van mijn achtertuin verwijderen en nieuwe tegels laten plaatsen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 70 m2. De tegels heb ik nog niet aangeschaft maar ik wil betontegels van 50 bij 50 of 60 bij 60 cm.
Onze klant uit Kerkrade (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtertuin bestraten uit heel Nederland:

Voortuin bestraten en lage schutting plaatsen

Vorig jaar heb ik om kosten te besparen oude stenen uit de achtertuin gebruikt om de voortuin te bestraten. Nou zou ik deze graag verwijderen en vervangen met tegels (Antraciet 60*60 @ 14m2) en een stuk tuingrond (@10m2). De ondergrond is al opgehoogd en ge-egaliseerd. Ook zou ik graag een lage tussenschutting plaatsen met betonstaal rasters en hout.

Achtertuin bestraten

De achtertuin bestraten met tegels van 100 x 50 cm. Het betreft 30 m2. Het afvoeren van de oude bestrating. Waarschijnlijk moet er wel wat zand bij. Ook zou er een lijngoten geplaatst moeten worden. Al het materiaal is aanwezig, behalve het zand wat nodig is om op te hogen. Wij kunnen dat eventueel zelf ook doen. Eerst moet de schutting geplaatst worden, dus rond half november kan er pas gewerkt worden.

Achtertuin ophogen en bestraten

Ik wil graag onze achtertuin laten bestraten met grote tegels (50x50 of 60x60). De oude bestrating wordt eruit gehaald. Nieuwe bestrating wordt aan huis geleverd.

Achtertuin uithalen en opnieuw bestraten

Het uithalen van de stenen en opnieuw leggen in de achtertuin. Ongeveer 42 m2. Graag per mail reageren.

Achtertuin bestraten

Ls, graag zou ik de achtertuin van mijn aanstaande woning willen laten bestraten. Gaat om ongeveer 30m2. Ik zou grote tuintegels willen laten aanleggen en geen kleine klinkers. Per m2 voor de tegels wil ik max 20 euro uittrekken. Kunt u mij een offerte doen toekomen (mag ruim gerekend worden) voor het aanleggen van de bestrating in de gehele tuin met tegels die max 20 euro per m2 kosten.

Achtertuin egaliseren en aanleggen

Me tuin is 11,5 meter lang- 5 meter breed.. wij willen de tuin egaliseren en bestraten.. tegels zijn al gekocht en de afmeting hiervan is 0,60 m x 0,60 m.

Tuin ophogen en bestraten

Wij willen onze achtertuin van 35 m² gaan renoveren. Er liggen nu kleine tegels in. We laten de tuin graag leeghalen, ophogen en daarna bestraten met een grote maat grijze tegels. Er is hier een achterom, de tuin is goed bereikbaar. We willen de tuin hier even laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte met een aparte post voor het leeghalen van de tuin. We zijn ons nu aan het oriënteren en hebben geen haast met de klus. Deze mag ook in het voorjaar worden uitgevoerd.

Oprit bestraten, egaliseren tuin en terrassen leggen

Bestraten oprit, achtertuin egaliseren+ 2 x terras aanleggen.

Voor- en achtertuin bestraten en ijzeren tuinhek plaatsen

Ik wil in het voorjaar van 2018 graag mijn voortuin en achtertuin laten betegelen. Mijn voortuin is 3 x 5 meter en de achtertuin is 11 x 5 meter. Ik wil graag donkergrijze tegels van 60 x 60 cm laten leggen. Ook moet er worteldoek onder, zodat er geen onkruid meer tussen groeit. Verder wil ik aan de voorzijde een ijzeren tuinhek laten plaatsen. Ik zal zelf de oude stenen en de tuingrond afvoeren en zand aanvoeren. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Gedeelte van de achtertuin bestraten

Ik wil de grindtegels en bielsen vervangen door 22 m2 gladde tegels. Dit moet in mijn tuin gebeuren.

Partners

Partners van Casius