Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Kerkrade te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Kerkrade heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Kerkrade u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Kerkrade of directe omgeving.

360 klanten uit Kerkrade bevelen een bij Casius in Kerkrade aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Kerkrade bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: terras achtertuin aanleggen, tuin bestraten, oprit aanleggen met kinderkopjes, nieuwbouw oprit en terras realiseren, sierbestrating leggen, tuintegels plaatsen, voorbereidend werk en leggen tegels terras en rondom zwembad, tuin betegelen, tuin bestraten, nieuwe oprit aanleggen, oprit maken bij nieuwbouw, bestraten grote binnentuin, bestrating in de achtertuin, composiet vlonderplanken, tuinen en parkeerplaats bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Kerkrade staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Kerkrade:

Oprit opnieuw bestraten

Ik zoek een partij die mijn oprit van 85 m2, opnieuw kan bestraten met stenen van 30 x 60 cm. Er liggen nu een soort kinderkopjes. Dit moet eerst worden afgegraven (en afgevoerd), vervolgens opgehoogd met zand en geëgaliseerd worden. De oprit is goed bereikbaar.

Oprit compleet opnieuw bestraten

Oprit uitgraven, nieuwe zandbed leggen en bestraten met beton stenen (30x20x6). Oprit is 29,5 vierkante meter en er zit 1 trap trede in van 120 x 120. Oprit ligt in een behoorlijke helling naar boven.

Terras met blauwe leistenen aanleggen

Wat kost het me als ik 18 vierkante meter laat bestraten? Ik heb zelf de 40 bij 40 cm blauwe leistenen. Geen voorwerk nodig, puur leggen.

Tuin bestraten rondom zwembad

De bestrating rondom het zwembad zullen wij zelf verwijderen. Hierna dient er opgehoogd te worden en nieuwe bestrating gelegd. De oppervlakte is 28 m2 en wij hebben nog geen keuze gemaakt voor de soort tegels. De tuin heeft een achterom.

Bestraten van oprit en terras

Bestrating van de oprit en het terras. Oprit betreft 40 m2, er ligt nu aarde en het terras is 20 m2. Daar ligt nu aarde. De achtertuin heeft een achterom.

Achtertuin bestraten

Ik wil graag de oude tegels van mijn achtertuin verwijderen en nieuwe tegels laten plaatsen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 70 m2. De tegels heb ik nog niet aangeschaft maar ik wil betontegels van 50 bij 50 of 60 bij 60 cm.

Bestrating leggen

Tuin bestraten met beton tegels of keramische tegels. Te bestraten deel is 35 tot 40 m2. Er ligt nu nog oude bestrating maar deze haal ik er zelf uit.

Terras tegels leggen

Ik wil graag een terras aan laten leggen. Het gaat om een terras van 25 m2.

Terras met tegels aanleggen

Ik wil graag 18 -20 m2 terras met tegels laten betraten. Uitgraven, fundering, etc. Etc

Klinkers vervangen door tegels

Tuin is 4,4 bij 9,85m klinkers verwijderen egaliseren en tegels van 60x40 leggen

Verzakt terras bestraten

Ik heb een verzakt terras dat opnieuw bestraat moet worden. Het terras is ongeveer 5 bij 9 meter. Ook had ik graag 2 afstappen met 4 of 5 treden die aflopen naar het gras. Voor het terras had ik in gedachten om hout met natuursteen te combineren, het liefst een tegel van 1 bij 1 meter. Wellicht dat er meer elektriciteit aangebracht moet worden voor de buitenverlichting. Ook ligt er nog een berg snoeiafval waar ik graag van af wil en er staat een veel te hoge berkenboom die wat kleiner mag. Heb tevens wat bomen die uit de grond mogen. Heb zelf geen materiaal, heb wel een tuinontwerp bij de hand.

Terras opnieuw leggen met klinkers

Ik wil mijn terras opnieuw laten leggen met de huidige klinkers. Het gaat om ongeveer 25 m2. Ook zal het zand wat opgehoogd en geëgaliseerd moeten worden. Ik wil dit voor 20 juli gedaan hebben, graag alleen reageren als dit haalbaar is.

Pad en oprit in voortuin opnieuw leggen

Een nieuw pad in voortuin zal gelegd moeten worden van/met 11 betontegels van 100 x 100 x 6 cm a 140 kg. Het pad komt voor het huis langs en dit is al voorbereid. Het pad is 2.13 meter breed. Ik wil telkens 1 x 2 meter (2 tegels aan elkaar) laten leggen. Dan een kleine tussenruimte waar grind in komt. Vervolgens weer twee tegels enzovoort. De oprit vernieuwen. Dat is 44 m2. Hiervoor heb ik betontegels van 30 x 20 x 6 cm. Optioneel de klinkers die er nu liggen, eruit halen. De oude klinkers worden opgehaald. Het zand word aangevuld. Het grind schaf ik zelf aan en ga dat ik zelf leggen.

Egaliseren en bestraten van de achtertuin

Egaliseren en bestraten van de achtertuin. Er staat nu veel gras en onkruid, dat moet allemaal weg. Daarna egaliseren en bestraten. De achtertuin is ongeveer 20 bij 4 meter.

Oprit en pleintje opnieuw bestraten

Ik zoek een stratenmaker voor de volgende werkzaamheden: [1] oprit opnieuw leggen, 6 x 3 meter. Liefst bestaande klinkers hergebruiken. Oprit is voorzien van stol/zand. [2] voorpleintje gelijk met de oprit maken, dit heeft nu een verschil van 15 cm hoogte. Bestaande klinkers hergebruiken, 3 x 6 meter. Zand en stol nodig? Daarnaast de randen waar planten stonden vullen met klinkers, deze schaf ik zelf aan. Ook ongeveer 12 meter trottoirband nodig. Planten wordt door mij verwijderd.

Opnieuw bestraten

Opnieuw bestraten binnenplaats/hof. Ongeveer 50-60 m2 hof en toegangspad opnieuw bestraten. Oude stoeptegels verwijderen en nieuwe klinkers leggen. Graag eerst een globaal idee wat de kosten kunnen zijn voor alleen verwijderen en leggen. Dus zonder materiaal. Eventueel ook inclusief levering, aparte offerte.

Inrit op nieuw leggen

Ik wil de inrit opnieuw laten leggen met de reeds bestaande klinkers. Inrit moet namelijk lager worden gelegd dan nu. Afmeting ongeveer 13 bij 4 meter.

Tuin maken

Tuin (66m2) nu met gedeelte gras en pad zonder bomen moet helemaal met bestraat worden.

Ongeveer 180 vierkante meter bestraten met trottoirtegels

Moet ongeveer 180 vierkante meter bestraat worden met trottoirtegels zorg zelf evt. voor tegels en zand.

Tuin moet eerst leeg geruimd worden,en ...

Tuin moet eerst leeg geruimd worden,en afgegraven alvorens nieuw bestraat kan worden -+ 35 m2. Ook leveren stenen zo mogelijk.

130 m2 betonnen klinkers (20 x ...

130 m2 betonnen klinkers (20 x 30)opnieuw leggen. Oprit en terassen. Stenen dus aanwezig.

De keuken (begane grond) en 2 ...

De keuken (begane grond) en 2 slaapkamers (1e verdieping) bevinden zich in een aanbouw die gewoon met het huis verbonden is. De aanbouw is bv. 4 meter breed, terwijl de verbinding met de rest van het huis maar 3 meter is. Er is dus een hoek in de aanbouw. Deze gaat eruit waardoor de volledige aanbouw over de hele breedte met het huis wordt verbonden. De hoek moet over de hele hoogte worden afgebroken en opnieuw worden opgemetseld. Vanuit de de slaapkamer op de 1e verdieping moet een deur komen naar het nieuw te maken balkon, dat over de hele breedte van de achtergevel gemaakt moet worden. Het balkon krijgt een halfronde vorm en wordt op het uiteinde gesteund door 2 pilaren. Wij kunnen zelf veel doen, dus werkzaamheden in overleg.