Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras met keramische tegels aanleggen:

Terras met keramische tegels aanleggen

Het gaat om het leggen van keramische stenen in achtertuin (16 m2). De vlonder is weggehaald dus er is nu een soort gat van 20 cm diep. Dit moet gevuld worden. Er zijn ook traptreden die tijdelijk iets verschoven moesten worden, deze moeten ook weer terug gelegd worden. Er is een poort van 1 meter breed.
Onze klant uit Hulsberg (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras met keramische tegels aanleggen uit heel Nederland:

Terras en vlonderpad leggen

graag ontvangen wij een offert voor het aanleggen van twee terrassen en een 'vlonderpad'. Voor zowel de terrassen als het vlonderpad worden keramische tegels gebruikt (120 x 30 cm). Deze bestellen wij zelf en hoeven dus niet mee in de offerte. Het rechter terras (1) en het vlonderpad zijn al uitgegraven, het linker terras komt iets verhoogd t.o.v. het pad. Ophoogzand, opsluitbanden, drainagemortel, voegzand en natuurlijk het aanleggen etc. moeten allemaal meegenomen worden in de offerte, a.u.b. Zie de tekening voor een indruk. De maten van de terrassen zijn 3 x 6 mtr. Het 'vlonderpad' heeft de breedte van de tegel (120 cm) en is ca. 5 mtr. lang. De terrassen zouden halfsteens gelegd mogen worden, bij het vlonderpad worden de hele tegels gewoon achter elkaar gelegd. Op de tekening heeft het rechter terras een pergola. Deze hoeft niet meegenomen te worden in de begroting. Het liefste zouden wij zo snel mogelijk beginnen, maar wij weten niet wat mogelijk is. Het is nu een grote aardevlakte, harde aarde. Het pad hebben we afgegraven (2 m). 1 terras van ongeveer 3 bij 6 m hebben wij ook afgegraven, het andere terras hebben wij al voor een gedeelte afgegraven.

Terras achtertuin leggen

Graag laat ik een terras maken in een achtertuin bij een nieuwe woning. Keramische tegel met een beton achterkant. Maat tegels 60 x 60 cm of 30 x 60 cm. Gaat in totaal om 22 m2. Tegels regelen wij zelf.

Keramische tegels leggen in tuin

Het gaat om het laten leggen van een terras in de achtertuin. Het zand is al aangebracht, dit moet wel worden aangetrild. De oppervlakte is ongeveer 9 bij 4.5 m. Momenteel ligt er nu een stuk van 4 bij 4.5 m, dit haal ik zelf weg. Er moet de helft van de stenen bijgekocht worden, dit kan ik zelf doen. Over 3 weken zou ik graag willen beginnen. U mag langskomen.

Terras aanleggen met keramische tegels

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn achteruin kan bestraten. Desbetreffend oppervlak is 42 m² waarvan een deel nog opgehoogd moet worden. De tegels (60x60 keramisch) zijn al aanwezig.

Terras betegelen

Het betreft het vervangen van 52 m2 terras door 60 x 60 x 3 cm keramische terrastegels. De oppervlakte blijft hetzelfde. Ik kan zelf ervoor zorgen dat de huidige tegels al eruit zijn en afgevoerd en zorgen voor zand en tegels. Als u aangeeft hoeveel zand er nodig is, dan kan ik dat regelen. We hebben geen achterom, maar er kan wel met een kruiwagen in de tuin gekomen worden.

Terras iets ophogen en opnieuw leggen

Keramische/natuursteen tegels (120 x 60 een 60 x 60 bij 2 cm) opnieuw leggen. Het gaat om ongeveer 40 m2 met zaagwerk.

Keramische terrastegels herleggen in cementlaag

Ons terras van keramische tegels is los komen te liggen na bezoek van een mol. Wij willen het terras daarom opnieuw gelegd hebben. Benodigdheden: 4 zakken Portland cement, Gatorzand voor het voegen en wortelwerend materiaal. Het betreft een terras van 15m2. Wij vragen een offerte voor de in te kopen materialen en het arbeidsloon.

Keramische tegels 60x90 cm 80m2

Keramische tegels 60x90 cm 80m2 leggen. Momenteel ligt er een terras op rood zand. Dit zal moeten worden afgevoerd om een nieuw stabiele dreinerende basis aan te leggen.

Sierbestrating aan laten leggen

Het plaatsen van 60x60 keramische tegels van 4 cm dikte. Totaal 45 m2. Zand is aanwezig op een betonfundering. Terras aan het water. Gedeelte betegeld in tuinkamer, 15m2.

Vervangen terras 70m2

Vervangen terras van ongeveer 70 m2. Er liggen nu 20x20x6 cm betonnen tegels. Deze moeten vervangen worden door 60x60x2 cm keramische tegels.

Partners

Partners van Casius