Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Herten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Herten heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Herten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Herten of directe omgeving.

62 klanten uit Herten bevelen een bij Casius in Herten aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Herten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: terrein bestraten, oprit bestraten met nieuwe tegels, onderhoudsvrije tuin door helemaal te laten betegelen, oprit en terras vervangen, achtertuin bestraten, bestrating achtertuin, 120 m2 bestraten, 2 kersenbomen planten en tuinverlichting aanleggen, houten vlonder op dakterras aanleggen, oprit bestraten, tuin betegelen, bestrating en betegelen terras en voortuin, opnieuw bestraten van de achtertuin, tuintegels kopen en leggen, achtertuin betegelen, tuinpaden aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Herten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Herten:

Bestraten oprit garage.

Ik wil de oprit opnieuw laten egaliseren en bestraten. Inclusief levering stenen en ophoogzand. Afmeting ca. 25 m2. Soort bestrating nog te bepalen.

Oprit met stol aanleggen en grond afgraven

Ik wil de oprit met stol aangelegd hebben omdat de weg van onze nieuwbouwwijk nog niet klaar is. Daarvoor zou wat grond afgegraven moeten worden. Nu de oprit tegels leggen heeft geen zin met mogelijke verzakkingen. Deze hebben we al op diverse plaatsen gezien waar ze de oprit al hebben aangelegd en de straat nog niet klaar is. De oprit bedraagt ongeveer een oppervlakte van 45 m2 en mochten de buren dit ook hebben dan zal het ongeveer 90 m2 meter zijn.

Flagstones terras aanleggen

Ik wil een terras van flagstones aanleggen. Grijs. Gaat om 65 m2. Liefst contact via e-mail.

Carport bestrating

Er moet een carport worden aangelegd, het gaat om de bestrating ervan. Het huidige zand moet eruit gehaald worden en aangevuld met nieuw zand. Het oude zand kunnen wij zelf afvoeren. De stenen moeten gelegd worden, het gaat om 70/ 80 m2. Er moet aangegeven worden waar de palen komen van de carport. Graag offerte voor donkergrijze betonstenen of rode stenen die op de hoge kant gelegd worden, durf niet te zeggen wat de naam hiervan is.

Tuin deels bestraten voor het plaatsen van een tuinhuis

In de achtertuin gaan wij een tuinhuis plaatsen. Hiervoor dient er een deel uitgegraven te worden, geëgaliseerd en aangetrild. Daarna dient er bestraat te worden met een nader overeengekomen steen. De oppervlakte is ongeveer 24 m2 en goed bereikbaar.

Oprit en tuinbestrating

We willen circa 70 m2 laten bestraten, zoeken een creatieve oplossing omdat de woning te koop staat. Betreft een nieuwbouwhuis.

een terras met nieuwe klinkers.dan een ...

een terras met nieuwe klinkers.dan een heel stuk gras.er moet een schommel geplaatst worden.en een schuine afloop ook door klinkers.dan een plaatsje om het zwembad te plaatsen.niet in de grond maar een zwembad die opnieuw elk jaar opgebouwd wordt.liefst met houten vlonders

Gaarne offerte voor aanleg van een ...

Gaarne offerte voor aanleg van een eenvoudige oprit (al dan niet met tegels geleverd - geeft u s.v.p. enige opties) en idem voor enkele meters terras (met of zonder levering van tegels). Grond dient nog enigszins opgehoogd te worden met zand. Voor zal ophoging met puin reeds deels voltooid zijn. Betreft nieuwbouwhuis wat over ong. 3 maanden opgeleverd zal gaan worden.