Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Herten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Herten heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Herten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Herten of directe omgeving.

64 klanten uit Herten bevelen een bij Casius in Herten aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Herten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: oprit bestraten met klinkers, composiet ondergrond aanbrengen in horeca onderneming, sierbestrating aanleggen, dakterras realiseren op een plat dak, terrastegels opnieuw leggen, betontegels voor glazen kas, bestrating voor- en achtertuin, bestaande bestrating herbestraten, bestrating verwijderen en afvoeren, ophogen en tegels 60x60 leggen in 2 tuinen (buren), oprit aanleggen, terras aanleggen, dakterras realiseren + dakconstructie controleren, bestraten, boomstronken weghalen & schutting plaatsen, bestraten van oprit en plein tussen garages en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Herten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Herten:

Flagstones terras aanleggen

Ik wil een terras van flagstones aanleggen. Grijs. Gaat om 65 m2. Liefst contact via e-mail.

Carport bestrating

Er moet een carport worden aangelegd, het gaat om de bestrating ervan. Het huidige zand moet eruit gehaald worden en aangevuld met nieuw zand. Het oude zand kunnen wij zelf afvoeren. De stenen moeten gelegd worden, het gaat om 70/ 80 m2. Er moet aangegeven worden waar de palen komen van de carport. Graag offerte voor donkergrijze betonstenen of rode stenen die op de hoge kant gelegd worden, durf niet te zeggen wat de naam hiervan is.

Tuin deels bestraten voor het plaatsen van een tuinhuis

In de achtertuin gaan wij een tuinhuis plaatsen. Hiervoor dient er een deel uitgegraven te worden, geëgaliseerd en aangetrild. Daarna dient er bestraat te worden met een nader overeengekomen steen. De oppervlakte is ongeveer 24 m2 en goed bereikbaar.

Oprit en tuinbestrating

We willen circa 70 m2 laten bestraten, zoeken een creatieve oplossing omdat de woning te koop staat. Betreft een nieuwbouwhuis.

een terras met nieuwe klinkers.dan een ...

een terras met nieuwe klinkers.dan een heel stuk gras.er moet een schommel geplaatst worden.en een schuine afloop ook door klinkers.dan een plaatsje om het zwembad te plaatsen.niet in de grond maar een zwembad die opnieuw elk jaar opgebouwd wordt.liefst met houten vlonders

Gaarne offerte voor aanleg van een ...

Gaarne offerte voor aanleg van een eenvoudige oprit (al dan niet met tegels geleverd - geeft u s.v.p. enige opties) en idem voor enkele meters terras (met of zonder levering van tegels). Grond dient nog enigszins opgehoogd te worden met zand. Voor zal ophoging met puin reeds deels voltooid zijn. Betreft nieuwbouwhuis wat over ong. 3 maanden opgeleverd zal gaan worden.