Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voortuin aanleggen en bestraten:

Voortuin aanleggen en bestraten

Voortuin compleet nieuw aanleggen met en oppervlakte van ongeveer 120 m2. Modern ontwerp is al aanwezig. Bestrating natuursteen wens. Inclusief een nieuwe erfafscheidende schutting van groen of iets anders modern.
Onze klant uit Herkenbosch (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin aanleggen en bestraten uit heel Nederland:

Buitenkraan aanleggen

Buiten kraan aanleggen achter en of voortuin.

Tuinaanleg aan de voor- en achterkant

Ik wil mijn voor-, achter- en zijtuin laten aanleggen. De tuin is nog vanuit de bouw dus; klei+ onkruid. Dit betekend grond afgraven aanvullen en de verdere aanleg van de tuin. De achtertuin is zo ongeveer 50 m2, 8 x 7 meter met schuur. De zijtuin is ongeveer 10 meter lang en 3-4 meter breed. De voortuin in ongeveer 7 x 4 meter. Omdat het om een huurwoning gaat willen we het zo goedkoop en simpel mogelijk houden. Denk aan zij- en voortuin grind plus pad van stenen. De achtertuin mag wat sierlijker. Hier mag er grotendeels betegeld worden met eventueel een deel gras of kunstgras.

Voortuin leeghalen en renoveren

Voortuin (ca 25m2) geheel slopen (struiken, tegels, gras, tuinhek) en nieuw aanleggen. Simpel ontwerp. Gazon/groene bodembedekker + boompje/struik/bloembak + tuinhek voorzijde (ca 5m hout/gaas) + tuinpad (ca 8 m2) b.v.d. voor uw reactie. Vriendelijke groet, (tijdelijk niet telefonisch bereikbaar)

Voortuin vernieuwen

Verwijderen heg en stenen. Aanleggen nieuwe tuin met stenen en een hek.

Voor- en achtertuin aanleggen

Ik heb een tuin achter en voor er is een oude tegel ik wil graag nieuwe plaatsen wat is de prijs hiervan? De oude verwijderen en nieuwe leggen. Er zal ook geëgaliseerd moeten worden. Ongeveer 27 m2 achter. Van de voortuin weet ik niet de afmeting. Graag eerst een indicatie van de kosten.

Tuin aanleggen

Bestraten zijpad 30 vierkante meter, oprit 27 vierkante meter, terras 42 vierkante meter, kunstgras 70 vierkante meter, terras 24 vierkante meter. Voortuin grind 14 vierkante meter. Het geheel moet nog worden opgehoogd met ophoogzand, gaat om nieuwbouw

Tuin afgraven en opnieuw aanleggen

We zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheden de voortuin te vernieuwen. We willen graag de oude bestrating er uit, nieuwe bestrating en beplanting er in (onze tuin is 30 m2). Optioneel zou er ook een houten overkapping voor een fietsenhok moeten komen. Kunt u ons adviseren over de mogelijkheden? En een idee geven van de kosten?

Betontegels in voortuin leggen

18 m2 aflopend voor regenwater aanleggen van voortuintje. Ligt nu alleen zwart zand en koppelstones.

Voor- en achtertuin aanleggen

De voortuin moet alleen worden opgehoogd. Dit gaat om ongeveer 28 m2. De achtertuin moet opnieuw betegeld worden, dit gaat om zo'n 70 m2.

Voortuin aanleggen

Ik heb een voortuin van ongeveer 40 m2. Ik wil hem strak en overzichtelijk hebben met weinig onderhoud. Ik trek hem zelf helemaal leeg en heb al een ontwerp wat ik graag wil.

Partners

Partners van Casius