Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Heerlen of directe omgeving.

858 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: natuurstenen platen in de voortuin leggen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels, sierbestrating leggen, nieuw dakterras aanleggen, bestraten terras + looppad achtertuin, vlonderterras vervangen, keramische tegels leggen op zand zonder voeg, bestraten van 400m2 aan parkeerplaats, sierbestrating leggen, het vervangen van het tuinpad en terras, tegels weghalen en grasmatten leggen, afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Heerlen:

36m2 achtertuin bestraten

Graag een terras in de achtertuin: 60x60cm tegels, totaal 36m2 leggen Zandbed ligt klaar. Tegels staan klaar binnen handbereik. Opsluitbanden staan klaar binnen handbereik. Aantrillen nog niet gegaan.

Tuin en oprit bestraten

Voortuin / oprit ong 100 m2 Achtertuin 100 m2 Gewenst zwart harde tegel kleur vast. Alle oude tegels moeten verwijderd en afgevoerd worden.

Sierbestrating aanleggen in achtertuin

Waaltjesterras aanleggen ongeveer 16 vierkante meter. Waaltjes al aanwezig. Uitgegraven en zand erin.

Vlonder op balkons plaatsen

De evt. Opdracht heeft betrekking op 2 balkons. Afmetingen (ongeveer) 10 m x 1,80 m en 6,30 x 1, 20 m. De balkons zijn gelegen bij een appartement op de 12e verdieping. In het complex is (uiteraard) een lift aanwezig. Uitvoering in vlonder planken en kleur antraciet.

Kunstgras en traptreden in een tuin realiseren

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin een tweetal werkzaamheden kan uitvoeren in mijn achtertuin. Het gaat om het aanleggen van 16 m2 aan kunstgras inclusief egaliseren en aanbrengen worteldoek. Daarnaast moeten er 9 natuurstenen traptreden geplaatst worden. Het materiaal hiervoor is al aanwezig. Het hoogteverschil waar de treden in moeten komen is ook al aanwezig.

Splitoprit aanleggen

Het gaat hier om het verwijderen van een bestaand bloemenbed/grindbed en het daarop aanleggen van een splitoprit om een auto te parkeren, In totaal betreft het zo'n 10-14 m2. Wens een offerte inclusief al het materiaal zoals een splitplaat.

Oprit en terras betegelen

Ik wil beton tegels van 60x60 met geschikte dikte (min 6cm) voor o.a. oprit en terras laten leggen. In totaal gaat het om 50-100 m2. Op de oprit ligt nu zand, dat eerst geëgaliseerd moet worden. Ik schaf zelf de tegels aan maar er heerst wat verwarring over de juiste tegels die ik hiervoor dien te gebruiken. Hiervoor wens ik graag goed advies voordat ik ze ga aanschaffen.

Terras en oprit bestraten

De oude bestrating van het terras en de oprit hebben wij zelf verwijderd, het zand is nog wel aanwezig. Graag willen wij hier betontegels laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 85 m2.

Bestrating leggen

Tuin zowel voor als achter leeg maken en zand regelen voor de nieuw tegels. Tegels zijn al uitgezocht (60x60) en moeten in halfsteensverband gelegd worden. Het gaat om in totaal 100 m2 bestrating leggen.

Betonnen terras storten

Ik wil achter mijn woning de terras laten storten in plaats van tegels, daarvoor wel de beton met tegel motief. Het gaat hierbij om oppervlak achter tegen de woning met hierin schuine zijde. Aan de woning is de breedte circa 8 meter, aan tuinzijde 7 meter lengte 4,5 meter. Met hierop aan de eerste 3 meter tuinkamer. In zowel tuinkamer als overgebleven streep moet terras komen.

Oprit vernieuwen

Het gaat om het opnieuw leggen van de oprit met nieuwe stenen. De oprit is ongeveer 50 m2

Plein bestraten met klinkers

Voor een plein in Heerlen, welke dienst doet als parkeerplaats en toegang geeft tot een kerk, een gemeenschapshuis en een 6-tal garages, zoeken wij een bedrijf voor de volgende werkzaamheden. Het afvoeren van de bestaande bestrating. Het leggen van nieuwe klinkers en hierbij rekening houden met verschillende afwateringspunten. De oppervlakte van het plein bedraagt 533 m2.

Bestaande trappen verbreden

Bestaande, smalle trappen van natuursteen van het bovenste naar lager gelegen terras. Zitten aan weerszijde een muurtje die ik verwijderd wil hebben zodat het één brede trap wordt. Breedte tussen 2 en 2.50 meter. Bij elkaar vier treden. Optioneel is het afvoeren van de materialen.

Oprit aanleggen

Oprit bestraten, 4.5 x 5.4 meter, nieuwbouwwoning, stol ligt er in vanaf oktober 2017. Aan de rechterkant (naar de tuin) moeten nog ongeveer 5 meter omsluitbanden geplaatst worden. Liefst groot formaat betontegel, aanschaf in overleg.

Sierbestrating leggen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het aanleggen van sierbestrating rondom een nieuwbouwwoning. Het gaat om 3 gedeeltes: Gedeelte 1 betreft een terras van 12 x 3 meter. Gedeelte 2 gaat om een pad van 7 x 2 meter, gedeelte 3 gaat om een oprit van 10,5 x 6,5 meter. Gedeelte 1 is verbonden met gedeelte 3 via gedeelte 2. Momenteel is de ondergrond aarde (klei/zand). Zowel in gedeelte 1, 2 als 3 moet een terrastegel (beton) van 0,5 x 0,5 meter (antraciet) gelegd worden. De aanschaf van de tegels wil ik graag in overleg met de vakman doen.

Oprit opnieuw aanleggen

Grindtegels van de oprit verwijderen, oprit opnieuw bestraten met klinkers (in overleg), stoep verwijderen en opnieuw leggen. De oprit is ongeveer 25 vierkante meter, indien nodig ophogen in egaliseren. De stoep is 10m2 maar dit ligt in beton, moeilijk te verwijderden. Graag ontvang ik een offerte.

Tuintegels verhogen en recht leggen

Ik wil graag onze tuin laten renoveren en een verhoging laten plaatsen, afmeting: 4 meter x 3 meter.

Terras en voortuin bestraten

Het laten leggen van bestrating in de voortuin (+/- 20m2) en het leggen van een terras (is al met stenen gelegd, maar moet opnieuw en mogelijk met nieuwe stenen gelegd worden). Terras is nu +/- 15 m2

Betontegels terras leggen

Ik wil graag 17 m2 terras achter leggen.

Tuinpad aanleggen

Tuinpad in een rechte lijn van poort naar terras, lengte 10 meter, breedte 3 trottoirtegels, met kantboorden. Er is geen voorbereidend werk uitgevoerd.

Terras aanleggen in de achtertuin

Ik wil graag mijn tuin laten bestraten met kobbelstenen. Het gaat om een terras van 30 m2. De uitvoerder mag alles leveren. De tuin is via de achteringang bereikbaar.

Oprit en terras afgraven en stol aanbrengen

Ik wil graag voor mijn oprit en terras stol laten aanleveren, inclusief het afgraven en afvoeren. De de oprit is 14 x 3 meter en het terras is 5.16 x 4 meter. Graag ontvang ik een prijs per m2 en een totaal tarief.

Bestrating herstellen

Voor onze haldeuren (VVE) liggen tegels waarvan een deel kapot is en een deel scheef ligt. Wij willen graag een offerte voor het op korte termijn herstellen van die schade op zodanige wijze dat bewoners, die slecht ter been zijn geen gevaar lopen. In het komend jaar zal mogelijk de bestrating geheel moeten worden vervangen. Het betreft een oppervlak van 4.4 m2. Graag hiervoor een offerte. In een later stadium voor de 5 andere oppervlakken

Schuine oprit laten bestraten

Schuine oprit voor auto bestraten. Het is 40 vierkante meter. De lengte in de tuin is een kleine 7 meter en 2 tot 3 meter breed + de stoep is 4 x 8 meter in totaal. Zie ook de bijgevoegde tekening.

Tuin laten bestraten

Hoekwoning, dus ook hoekige tuin. Via achterom bereikbaar en tot 8 meter breed en 6 tot 7 meter lang ongeveer. Putje bij de achter deur. En verschillende hoeken in de tuin. Oude stoep tegels worden al grotendeels verwijderd. Moet met zand wat her en opgevuld worden. Is hobbelige tuin. Nieuwe tegels word dan geregeld.