Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor chinese hardsteen tegels leggen tuinhuis 36 m2:

Chinese hardsteen tegels leggen tuinhuis 36 m2

Circa 36 m2 grote tegels 60x60 cm Chinese hardsteen grijs leggen als vloer in schuur. Inclusief leggen en leveren zand,
Onze klant uit Haelen (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor chinese hardsteen tegels leggen tuinhuis 36 m2 uit heel Nederland:

Sierbestrating wijzigen

Wij willen de bestrating in onze achtertuin gaan vervangen. We hebben nu een looppad van 6 m², terras 1 van 15 m² met Chinees hardsteen en terras 2 van 20 m². Het Chinese hardsteen willen wij laten weghalen en diezelfde stenen weer laten terug plaatsen op de plek van terras 2, dat eerst moet worden opgehoogd. Op het looppad en terras 1 willen we ofwel keramische tegels op een mortelbed ofwel betontegels van 60 x 60 cm. Voor beide opties ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Verzakte stoep van Chinees hardsteen opnieuw betegelen

Mijn stoep van 4 x 4 meter groot is deels verzakt. De stoep is bestraat met 80 x 80 centimeter grootte Chinese hardstenen tegels. Wat kost het om dat opnieuw te leggen?

Vloer van Chinese hardsteen leggen

Circa 95 m2 Chinese harsteen tegels in de woonkamer, open keuken en hal leggen.

Terras in achtertuin bestraten

Ik wil graag een nieuw terras van 5 x 4 meter, dus 20 m2, aanleggen in de achtertuin. Oude bestrating en een deel van de tuin met planten zal verwijderd en afgegraven moeten worden. Hier kan ik in het weekend zelf bij helpen. Het terras moet ook iets opgehoogd worden, er zal circa 3 a 4 kuub zand in moeten. Wij hebben al Chinese hardsteen tegels besteld van 50 x 50 x 2,5 cm en betonnen opsluitbanden van 100 x 30 x 6 cm. Er is geen achterom dus materialen door het huis kruien. Alleen het zand leveren.

Nieuwe tegels in de tuin

De oude tegels in de tuin moeten verwijderd worden. Daarna 50 m2 nieuwe tegels leggen. Dachten zelf aan Chinese hardsteen 60 x 60 cm. Verder willen we nog graag ca 15 m2 graszoden gelegd hebben. Tegels kan ik zelf leveren, maar kunnen afhankelijk van de prijs ook door de hovenier geleverd worden. Graszoden ook leveren.

Opnieuw leggen van tegels

De tegels 60 bij 60 (chinese hardsteen) liggen niet meer goed. De oppervlakte is ongeveer 50m2. We willen ze opnieuw laten leggen met daartussen een 5 tal vakken met een andere tegelkleur en formaat.

Terrastegels vervangen

Het terras bestaat nu uit ongekeerde grindtegels van 50 bij 50cm. Hier en daar wat verzakt. Ik wilde graag een terras van chinese hardsteen, afgewerkt met bestratingsmortel tegen onkruid. Het gaat om ongeveer 30 vierkante meters. Tegels kunnen evt. geleverd worden.

Bestrating tuin

Achtertuin bestraten incl. zand en evt afwatering/putje. Ongeveer 42 m2 chinese hardsteen 60 x 60, zijn besteld. Nieuwbouw, tuin heeft een laag korrelmix. 10 cm uitgegraven.

Terras leggen Chinees hardsteen

Terras in zandcement leggen. Het gaat om een terras van 3 x 3 meter en een strook van 1 x 6 meter langs het huis in de achtertuin. Het zijn Chinese hardsteen tegels van 50x50x3 en banden. Wel moet er grond uit voor het terras en een zandcement bed aangelegd worden. De tegels zijn al aanwezig. Er is geen achterom.

bestrating leggen

Uitvlakken+100m2 bestraten van chinese hardsteen