Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Haelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Haelen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Haelen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Haelen of directe omgeving.

35 klanten uit Haelen bevelen een bij Casius in Haelen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Haelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: plaatsen van overkapping met lichtstraat, terras vernieuwen en verbouwingsklus, aanbrengen van bestraatte goot 84 meter tussen de straatkolken, reconstructie woonwijk, terras verbreden, verzakte tuin bestraten, twee terrassen en een oprit realiseren, sierbestrating en grind leggen, oprit en terras bestraten, inrit en tuinbestrating leggen, herstraten binnenterrein, sierbestrating leggen, kaseien terras aanleggen, thermowood terras realiseren op een woonark, nieuwe sierbestrating recreatiewoning, bestraten tuin met betontegels (150m2) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Haelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Haelen:

Chinese hardsteen tegels leggen tuinhuis 36 m2

Circa 36 m2 grote tegels 60x60 cm Chinese hardsteen grijs leggen als vloer in schuur. Inclusief leggen en leveren zand,

Herbestraten

Herbestraten met bestaande klinkers circa 50 m2.

Bestraten van de achtertuin

Ik wil straatwerk laten aanleggen in mijn achtertuin. Het gaat om de gamma terras tegel Broadway antraciet 30 x 20 x 4,7 cm. Ook zal langs de schuttingrand een opsluitband geplaatst moeten worden. De totale lengte bedraagt circa 22 m. Ook rondom het later aan te leggen grasveld moet een opsluitband worden geplaatst. Dit is ongeveer 20 m. Het te bestraten stuk is circa 76 m2. Een groot gedeelte van de grond hoeft alleen geëgaliseerd te worden. Een klein stuk van de te bestraten grond moet worden afgegraven/opgehoogd en geëgaliseerd.

Betraten rondom zwembad

Wij hebben een zwembad aangelegd en nu moet nog de bestrating gedaan worden. Wij hebben al de tegels van 60 bij 60 cm en 3 cm dik. Het betreft 130 m2. Het gaat om granieten tegels.

Ik wil een oprit en parkeer terrein op ...

Ik wil een oprit en parkeer terrein op mijn eigen erf realiseren van ± 60 m2. Er is enig grondwerk nodig. Enkele bomen (diameter kleiner dan 20 cm) en styruiken worden verwijderd en afgevoerd. Het hele stuk dat bestraat moet worden moet geegaliseerd worden.