Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor dakterras realiseren op een plat dak:

Dakterras realiseren op een plat dak

Ik wil een dakterras realiseren op een plat dak van ongeveer 30 m², waar ook hekwerk of een schutting geplaatst moet worden. Papieren van constructeur zijn aanwezig. Ik laat mij informeren over de mogelijkheden wat betreft het hekwerk of schutting. Helaas kan dit niet aan de zijkant van het dak bevestigd worden, daarvoor is het mogelijk te zwak. Maar dit zal de vakman moeten kunnen beoordelen.
Onze klant uit Gulpen (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras realiseren op een plat dak uit heel Nederland:

Dakopbouw boven op 4de verdieping

Ik zou graag een dakopbouw willen realiseren. Op dit moment heb ik een dakterras op de 4de verdieping en ik zou een gedeelte van dit terras willen gebruiken voor een dakopbouw. Ik zou deze plannen graag verder met u bespreken. Ik wil graag weten of het überhaupt mogelijk is en hoe de vergunningsaanvraag verloopt.

Dakopbouw op bestaand terras

Wij willen een dakopbouw realiseren in een huis dat wij gaan aankopen. Dakterras bevindt zich op de tweede verdieping. Casco/compleet en of er gestuct moet worden is in overleg. Er moet wel elektra aangelegd worden en de buitenkant moet van steen zijn. Afmetingen: 21 m2. Graag indien mogelijk, zo snel mogelijk een offerte nu de aankoop en financiëring afhankelijk is van de kosten van de dakopbouw.

Uitbouw aan de voorzijde van de woning (boven)

Wij willen graag ons dakterras betrekken bij de woning. Het dakterras bevind zich aan de voorzijde. Wij hebben een eerste opzet van een tekening laten maken. De maatvoering is ongeveer 3 meter breed bij 4,5 meter lengte. Vergunning moet nog aangevraagd worden. De constructietekeningen hebben we opgevraagd bij de gemeente. Bouwtekeningen moeten verder nog gemaakt worden. De constructie willen we gemetseld hebben. We willen graag een complete oplevering, met elektra en stucwerk. In het huis zijn er ook nog meer klussen die we ook willen laten uitvoeren. Het dakterras willen we graag op het dak van de uitbouw realiseren. Graag ontvangen we een offerte.

Dakopbouw(en) en dakterras realiseren

Wij willen graag een dakopbouw laten plaatsen op een jaren '30 portiekwoning in. Het betreft een plat dak van circa 90 m2. Hierop willen wij graag een dakopbouw van circa 60 m2 en 30 m2 dakterras. In de dakopbouw zouden 2 slaapkamers, een badkamer en algemene ruimte met goede doorloop naar het dakterras moeten komen. In bijgevoegde layout zijn 2 appartementen opgenomen aangezien mijn buurman (nr. 51) mogelijk ook een dakopbouw wil laten plaatsen. Het gaat hierbij om 1 dakopbouw, hier zou ik graag een offerte willen ontvangen. Graag zou ik wel willen weten wat de prijs ongeveer zou worden als wij 2 dakopbouwen zouden laten plaatsen. Graag wil ik weten wat een dakopbouw voor mezelf zou kosten en wat het zou kosten als de buurman er ook een laat realiseren. Van het dak is nog geen constructie berekening gemaakt. Ik wil graag een houtenconstructie (mijn buurman ook). Wat zou het verschil van prijs tussen casco en compleet zijn? Graag alle posten apart vermelden op de offerte. Ook wil ik graag elektra en stucwerk apart vermeld. Met de vergunning ben ik bezig. Ook heb ik al architecten benadert.

Opbouw op de uitbouw realiseren

Wij willen graag een kamer extra maken op het platte dak van onze keuken. De afmetingen zijn 3 x 4 meter. We zijn ons een beetje aan het oriënteren op wat er mogelijk is en op de kosten. Er is geen berekening gemaakt of het dak sterk genoeg is. Wel weet ik dat het dak extra is verstevigt voor een dakterras. Vergunning is waarschijnlijk nodig. Wie dit regelt willen we graag overleggen. We denken aan een houten constructie. Het doel is om slaapkamers te creëren We willen graag een offerte voor een complete oplevering en voor een casco oplevering en de kosten graag apart gespecificeerd. Elektra ook graag apart vermelden, stucwerk hoeft niet. Tekeningen zouden ook gemaakt moeten worden. Wel zouden we tekeningen van de overburen mogen hebben. Graag ontvangen we een offerte.

Dakterras realiseren + dakconstructie controleren

Wij hebben een bovenwoning gekocht met dakterras, maar wij denken dat de constructie niet helemaal goed is. We zouden graag naar de dakconstructie laten kijken. Daarbij willen we ook het dakterras laten opknappen. Er zitten nu rubberen tegels, we willen dan houtplanken of iets dergelijks laten leggen. Dit is ongeveer 8 bij 3,5 m. Wij hebben een ander dak dat we bij het huidige dakterras bij willen betrekken. Deze zou ongeveer 5 bij 3.5 m zijn. Het wordt dan dus een L-vorm. Dit willen we ook met hout laten leggen. Er is 1 stukje met verhoging bij de deur, dit is hoger dan het dakterras. Hier moet een ophoging komen. En er komt een kleun stukje met schuurtje erbij, maar dit zou nog opgemeten moeten worden. Graag een offerte inclusief materiaal en exclusief materiaal.

Aanbouw op bestaand plat dak garage realiseren

Huis is 10 meter diep, garage eronder is 14 meter diep. Aan de achterzijde is hierdoor een dakterras van plusminus 4 x 5 meter grenzend aan slaapkamertje van onze zoon. Graag willen wij zijn kamer vergroten door een deel van dat dakterras te gebruiken voor een aanbouw. Op het dakterras zit precies in het midden een lichtkoepel 90 x 90 cm die verwijderd moet worden. Deze zit dus in de weg. Een nieuwe lichtkoepel (kleiner) zal geplaatst moeten worden op andere plek in verband met daglicht in de garage. Daarna is er ruimte voor een aanbouw van naar schatting 2,5 x 3 meter, of aanbouw in bijvoorbeeld L-vorm, mits het dak van de garage zich hiervoor leent. Ik durf niet te zeggen of het dak sterk genoeg is. De vergunning willen we graag door de vakman laten regelen. De constructie van de aanbouw is ook afhankelijk van het dak. Het liefst willen we metselwerk dat past bij het huis. We willen een complete oplevering met elektra en stucwerk. Tekeningen moeten ook nog gemaakt worden. Graag ontvangen we een offerte en advies.

Dakopbouw keuken en badkamer renoveren

Wij willen een opbouw bovenop de keuken realiseren op de eerste verdieping wat nu dakterras is. Afmeting circa 4 x 2.5 m. Er zou nog bepaald moeten worden of het dak sterk genoeg is. We willen graag een offerte voor een complete oplevering en een casco oplevering. Elektra zou ook moeten, stucwerk graag apart vermelden. Of een vergunning nodig is weten we niet. Bouwtekeningen moeten ook gemaakt worden. Voor de constructie willen we graag advies. Tevens willen we de badkamer vernieuwen: Leidingen moeten verlegt worden. Tegels en sanitair meubels moeten vernieuwd worden. Meubels regelen we zelf. Tegels in overleg wie het regelt. Afmeting van de badkamer is ongeveer 2 x 3 meter. Graag apart op de offerte vermelden wat de kosten zouden zijn om alles eruit te halen en af te voeren. Mogelijk dat wij dit zelf doen. Graag ontvangen we een offerte.

Opbouw verdieping

Wij willen graag een extra verdieping op de uitbouw realiseren. We zijn ons aan het oriënteren, maar we weten vrij goed wat we willen. Maten 5,5 m x 2,5 m. Indien mogelijk willen we tevens op deze aanbouw dan een dakterras bouwen. Fundering is hiervoor voorbereid. Tevens dient de binnenzijde dan te worden afgewerkt met extra wand voor extra kamer en deur naar dakterras. De opbouw willen we van gipsbeton wanden met stenen aan de buitenkant, hetzelfde als uitbouw en huis. Ik durf niet te zeggen dat er een vergunning nodig is. De oplevering graag compleet, inclusief elektra en stukwerk. het doel is om 2 kamers te vergroten en 1 extra kamer.

Dakopbouw op dakterras

Wij willen graag weten wat het kost om ons dakterras om te toveren tot een extra kamer, afgewerkt en wel. Er hoeft geen trap te komen. Het betreft 21 m2. We willen graag elektra en stucwerk. Er zijn ooit plannen gemaakt door de vorige eigenaar om en dakopbouw te realiseren, tekeningen zijn daar nog van aanwezig. Ik vermoed dat het dak sterk genoeg is, maar dat is niet officieel bekeken. Vergunning moet worden aangevraagd en mag door de vakman worden gedaan. We willen een houten constructie. Graag willen wij weten wat het ons ongeveer zou kosten.

Partners

Partners van Casius