Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor dakterras realiseren op een plat dak:

Dakterras realiseren op een plat dak

Ik wil een dakterras realiseren op een plat dak van ongeveer 30 m², waar ook hekwerk of een schutting geplaatst moet worden. Papieren van constructeur zijn aanwezig. Ik laat mij informeren over de mogelijkheden wat betreft het hekwerk of schutting. Helaas kan dit niet aan de zijkant van het dak bevestigd worden, daarvoor is het mogelijk te zwak. Maar dit zal de vakman moeten kunnen beoordelen.
Onze klant uit Gulpen (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras realiseren op een plat dak uit heel Nederland:

Op plat dak een houtskelet opbouw en dakterras realiseren

Willen op onze platte dak een houtskelet opbouw realiseren met een dakterras. Afmetingen opbouw (binnenmaten) 6,01 meter x 4,37 meter. We zitten te denken aan een casco oplevering, met leidingen en elektra. Vergunning graag opnemen in de offerte.

Opbouw plat dak 30m2 met dakterras 20m2 realiseren

Wij willen een houten dakopbouw van ca 30m2. Kopse kanten dienen voor een groot deel uit ramen te bestaan. Die richting het terras vrijwel geheel van glas met een schuifdeur. Bestaande zonnepanelen, 10 stuks, moeten naar het nieuwe dak worden verplaatst. Buitenkant dient te worden afgewerkt met hout dat kan vergrijzen.

Ùitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw of serre realiseren voor achterzijde woning. Dus de woonkamer verlengen en zo bestaande uitbouw gelijk trekken. Of de bestaande uitbouw (zie foto) van de keuken op de BG slopen en over de gehele breedte van de woning uitbouwen met een H-balk. Graag willen we weten wat het fundament gaat kosten, en wat een casco aanbouw kost. We denken aan circa 5 meter breed en dan 3 of 4 meter de tuin in. Voorkeur voor kunststof kozijnen met triple-glas ivm isolatiewaarde. Graag veel glas in de achtergevel, een lichtkoepel in het nieuwe dak en een dakterras. De woning komt uit 1925, gebouwd op veengrond. We denken ook na om huidige houten vloer boven kruipruimte te vervangen door beton en dan te isoleren en vloerverwarming te laten aanleggen.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren van 510 breed x 2,50 meter diep. Er moet een stuk muur uitgebroken worden de uitbouw moet ook als dakterras gebruikt worden. Graag compleet met elektra, stucwerk, een fundering en een gemetselde buitenkant. Wij zien graag jullie offertes tegemoet.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw realiseren op onze woning van eind jaren 20. Onze woning beschikt oorspronkelijk al over een kleine opbouw met toegang tot een groot dakterras (ongeveer 42 m2). Op dit dakterras willen we onze huidige opbouw uitbreiden met twee slaapkamers, totaal ongeveer 27 m2 (4,5 meter breed en 6 meter diep). Een trap en doorbraak is dus niet nodig. Wel willen we aan de straatkant een hellingshoek van 70 graden met dakpannen die aan een kant ook een hoekje omgaat en met een dakraam. De achterzijde willen we laten afwerken met kunststof bekleding en de zijkant met openslaande deuren naar het dakterras. De afbeelding maakt een en ander duidelijk. Op deze foto is de bestaande dakopbouw niet zichtbaar, wel is deze zichtbaar bij de buren op de andere hoek links op de foto. Graag ook hulp met aanvragen van een vergunning

Dakterras maken

Graag willen wij in onze nieuwe woning een dakterras van 25 m2 gaan realiseren met vaste toegang. Wij zijn op zoek naar goed advies en prijsstelling. In het kort betreft het de installatie van een dakluik(incl. sparing), vaste trap(hout), houten dakterras(incl. hekwerk), mogelijke vernieuwing van bitumen (nog ter inventarisatie).

Opbouw op het garagedak aansluitend aan de woning

Wij willen een opbouw (circa 8,50 meter lang en 3,00 meter breed) realiseren op een gedeelte van het platte dak (betonplaten) van onze garage. Deze opbouw gaat aansluiten op de bestaande eerste verdieping. (zie tekening). Op hetzelfde garagedak willen we een dakterras en een sedumdak. Vergunning is nog niet aangevraagd maar ongeveer gelijke situatie bestaat in onze straat al dus ik verwacht geen problemen.

Dakterras kunststof vlonders realiseren

Terras op bovenverdieping van 65 m2, het is een dakterras. Vlonder terras is wat wij voor ogen hebben. Wij zorgen dat het terras leeg is. Het dak is dragend genoeg om dit terras te houden en is goed bereikbaar. Wij zijn opzoek naar een partij die de kunsstof vlonders kan leveren en netjes kan aanleggen.

Dakopbouw (met terras) op het platte dak van de 2e verdieping

Onze tussenwoning (1 naast de hoek) heeft BG, 1e en 2e verdieping met plat dak. Ik wil op het dak van de 2e verdieping een extra verdieping realiseren, bestaande uit een slaapkamer en een dakterras. Ook voorbereiding voor eventueel een wastafel. De vergunning is nog niet aangevraagd maar de hoekhuizen hebben deze situatie al vanaf de bouw dus lijkt slechts een formaliteit.

Opbouw realiseren

Ik heb op dit moment een dakterras van 4 x 6 meter. Ik wil het dicht maken zodat het een dakopbouw word. De dakopbouw moet casco zijn met een gemetselde buitenkant en een houten kozijn (huidige kozijn kan hergebruikt worden). Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius