Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Geleen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Geleen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Geleen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Geleen of directe omgeving.

241 klanten uit Geleen bevelen een bij Casius in Geleen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Geleen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: woonrijp maken, realiseren van dakterras op appartement, bestrating+grondwerk+haagaanleg, opnieuw bestraten tuin, terras aanleggen, erf bestraten 500 m2, tuinpaden aanleggen, terras en oprit bestraten, bestrating leggen, oprit vernieuwen, bestrating rondom clubhuis, 3 Terrassen en parkeerterrein aanleggen, tuin bestraten, oprit aanleggen, tuin terras leggen en deels inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Geleen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Geleen:

Oprit leggen samen met de buren

De gezamenlijke oprit van ons en de buren heeft een hoogteverschil. Dit willen wij graag laten oplossen. De oude bestrating dient te worden verwijderd en afgevoerd en nieuwe bestrating gelegd. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Tegels leggen in achtertuin

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die circa 100 m2 tuin kan betegelen met tegels van 60 bij 60 cm. Huidige ondergrond bestaat uit oudere tegels, die door de vakman verwijderd dient te worden. Nieuwe tegels zijn al aanwezig.

Acht vierkante meter bestraten

Is nu tuin dus aarde verwijderen opvullen met zand en bestraten

Egaliseren en bestraten in tuin

Er is al een gedeelte bestraat, nu moet de rest van de tuin ook nog. Gaat om zo'n 8 m2, tuinaarde verwijderen opvullen met zand en bestraten met 'Waaltjes'. Gaat om de achtertuin, deze is goed bereikbaar.

Terras aanleggen bij horeca gelegenheid

Het gaat om een terras vernieuwing voor een horeca gelegenheid. Het het oppervlakte bedraagt ongeveer 304 m2. Een deel van het terras bestaat nu uit tegen ondergrond, een ander deel uit kiezel. Verder staan er tussen de tegels en de kiezel struiken, deze zullen verwijderd moeten worden. Zie bijgevoegde bestand. Het gehele oppervlakte op deze plattegrond zal vernieuwd worden tot een terras.

Terras leggen

Bestrating Uitvoerdatum: voo 31 mrt. 2018 Plaats bestrating: Achtertuin, Zijtuin Oppervlakte bestrating: 42 m² Oppervlakte hele tuin: 80 m² Oplevering tuin: Glad (zand) Tegels al aanwezig: Nee Zand al aanwezig: Nee Ontwerp al gemaakt: Niet nodig Beschrijving: Tegels van 60/60 cm en/of 30/60 cm. Gelijk leggen met bestaande tegelwerk. Mogelijk moet wat afgegraven worden. Dit hoeft niet weggevoerd te worden maar kan gebruikt worden voor de rest van de tuin te egaliseren om dan daar steentjes neer te leggen. Het werk kan nu of voor einde maart 2018 gemaakt worden. De tegels kunnen door mij zelf of door u geleverd worden. Mogelijkheid om met klein graafmachine in de tuin te komen is er.

Oprit vernieuwen

Graag zou ik een prijsopgaaf willen ontvangen voor het vernieuwen van mijn oprit. Het betreft een hellende oprit met flink oppervlak (54 m²) waarop nu grindtegels liggen. Ik schakel ook een metselaar in om de lage tuinmuur die erlangs loopt te vernieuwen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Ik ben op de woensdag het best bereikbaar voor een afspraak, i.v.m. mijn werk.

Tuin volledig betegelen

Ik wil de tuin volledig laten betegelen. De tuin is 194 vierkante meter groot. De tegels 20 bijbij 30 bij 5 centimeter.

Beton tegels leggen voor plaatsen tuinhuis

We willen binnenkort in onze tuin een groot tuinhuis gaan plaatsen. We willen vooraf 40 m² tegels laten leggen als ondergrond. Als het tuinhuis staat, willen we de rest van de tuin inclusief de oprit en voortuin met sierbestrating laten aanleggen. Maar eerst wil ik een vrijblijvende offerte voor de betontegels, zand en het leggen daarvan. Over de maat van de tegels wil ik graag overleggen. Ik maak graag een afspraak.

Oprit bestraten

We wilden een bestaande oprit overnieuw laten bestraten en het verwijderen van de heg tussen de buren. Het totale oppervlak is 70 m². Gaarne ontvang ik een offerte inclusief het leveren van goedkope klinkers of trommelstenen. De oude stenen dienen te worden verwijderd en afgevoerd.

Slingerpaadje aanleggen in de voortuin

Wij zouden graag een (slinger)paadje willen laten aanleggen in de voortuin, zodat we met de kinderwagen makkelijk in en uit kunnen. Nu hebben we een trap met 3 treden en die willen we graag weg hebben. Het hoogteverschil is maximaal 1 meter. De lengte is ongeveer 3 meter. Liefst ook spotjes aan beide zijden van het paadje als verlichting.

Oprit en tuin bestaten

Ik zou graag mijn oprit en tuin willen bestraten, in totaal ongeveer 60 a 66 vierkante meter. Voor de tuin zou ik graag grotere tegels (plusminus 30 bij 60 cm) willen dan de oprit (standaard maat). Als het mogelijk is zou ik in de tuin graag een plekje open laten voor het planten van een boom. Het betreft een nieuwbouw woning dus de aannemer kan de voorbereidende werkzaamheden (leggen van korrellaag of zand) al van te voren doen. Graag ontvang ik een offerte.

Betegeld terras vernieuwen

Ik wil mijn terras van 4 x 5 meter opnieuw laten betegelen. De nieuwe tegels mogen over de oude tegels heen gelegd worden.

Oprit en achtertuin bestraten

Ik wil graag mijn tuin laten bestraten en tevens mijn oprit. De oppervlakte is samen 100 tot 110 m2. Graag ontvangen wij een offerte voor het leggen inclusief het leveren van het zand en afvoeren van de oude stenen.

Bestrating vervangen

Bij het huis bestrating met klinkers leggen en de oude bestrating afvoeren. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 vierkante meter.

Tuintegels in het cement leggen

Achtertuin opnieuw betegelen en indien mogelijk in cement leggen. 41 m² Huidige bestrating verwijderen in overleg. Nieuwe tegels kunnen door de vakman meegenomen worden in de offerte. Ook zou even gekeken moeten worden of er zand bijgestort moet gaan worden.

Aanleggen van (sier)bestrating

Tuin uitgraven en egaliseren (sier)bestrating leggen in voor en achtertuin ongeveer 90m2 totaal

Ons terras moet vernieuwd worden. Wij ...

Ons terras moet vernieuwd worden. Wij willen grote donkere grijze tegels. Aan een kant een gootsteen aansluiten op de riolering. Het terras is ongeveer 3x8m. Het terras is circa 30cm hoger dan de tuin. Aan de rand van het terras willen wij de twee bestaande lampen handhaven.

Ik wil mijn bestaand terras veranderen ...

Ik wil mijn bestaand terras veranderen dmv andere tegels en wil liefst nog een slingerpaadje aangelegd hebben

We zijn op zoek naar iemand die een ...

We zijn op zoek naar iemand die een terras kan bestraten, een gedeelte willen we leggen met bestaande stenen, een ander deel met nieuw aan te schaffen tegels (+/- 20m2) Afvoergoten moeten nog geplaatst worden, andere afvoer ligt reeds.