Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating in de voor- en achtertuin realiseren:

Bestrating in de voor- en achtertuin realiseren

Ik zoek een stratenmaker die 30 m2 aan pad kan leggen naast en achter onze woning. De ondergrond bestaat nu voornamelijk uit aarde. Wellicht dient hier eerst zand gestort/geëgaliseerd te worden. Wat voor een bestrating we hier graag willen bespreek ik met de vakman.
Onze klant uit Echt (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating in de voor- en achtertuin realiseren uit heel Nederland:

Bestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating leggen in achtertuin, voortuin en zij-tuin. Samen gaat het om ongeveer 85m2. Oude bestrating incl wat beplanting moet worden afgevoerd. Het bestaat grotendeels uit zand, maar er moet nog het een en andere toegevoegd worden.

Betonbandjes en straatwerk leveren en plaatsen waar eerst een vijver zat

Op de plaats waar de vijver zat moet de bestrating aangepast worden, verder moeten er beton klinkers grijs geleverd worden. Het stukje is ongeveer 8 m2. Omdat in de achtertuin de vijver is weg gehaald moet het straatwerk worden aangepast , de vijver als al dicht gestort, verder moeten en betonnen paaltjes worden geplaatst. Aangezien ik zelf de handicap parkinson heb zie ik de klus zelf niet zitten.

Tuin renoveren

We willen graag nieuwe bestrating in de achtertuin, een waterornament, bording. Evt elektriciteit aanleggen. De tuin is 48 m2.

Bestrating en betegelen terras en voortuin

Graag wil ik de voortuin laten bestraten .. recentelijk grote boom laten weghalen en wortels moeten nog verwijderd worden.. tevens wil ik nieuwe tegels in de achtertuin. Achtertuin >40 m2 Voortuin > 30 m2 Inclusief afvoeren van de liggende tegels.

Tuin bestrating

Ik wil mijn tuin laten betegelen, een achtertuin van 4,40 meter bij 10 meter. Een voortuin van van 226 cm bij 315 cm en 700 cm bij 110 cm. Nog een voortuin van 375 cm bij 230 cm met Mortelvoeg. Wat zou het gaan kosten?

Voortuin bestraten

Onze voortuin moet worden bestraat, het gaat om 12 m2. Hij is verzakt dus egaliseren en bestraten. De achtertuin: momenteel wordt een aanbouw geplaatst, om de tuin goed toegankelijk te houden hebben we voor nu in elk geval 1,5 tot 2m2 bestrating nodig. Verdere ontwerp komt in de lente. Gaat dus om totaal 13,5 of 14 m2 bestrating met zand en tegels reeds aanwezig. Het liefst zsm, de voortuin ligt namelijk al open.

Achtertuin laten bestraten

Ik ben op zoek naar iemand voor de bestrating van de achtertuin van ongeveer 32 m2. Er liggen nu nog stoeptegels van 30 x 30 cm. Inclusief ophogen.

Bestrating achtertuin

Ik wil graag hulp bij het laten leggen van bestrating van onze achtertuin ong. 40 vierkante meter. We hebben het oude steen en gras weggehaald en er ligt nu mooi zand in en de nieuwe stenen zijn binnengekomen. Het gaat puur om de uitvoering.

Bestrating leggen 80m2

Ons plan is het laten leggen van 80 m2 bestrating in de achtertuin + 20 m opsluitbanden. Het zandbed al aanwezig, zal nog wel waterpas moeten worden gemaakt, de tegels zijn ook aanwezig, de tegels zijn 60 cm bij 60 cm en 4 cm dik.

Een achtertuin voorzien van strakke bestrating

Ik zoek een tegelzetter die mijn gehele achtertuin kan renoveren. De achtertuin is 12,5 bij 6 meter (inclusief schuur à 5 m2). Het gaat om het verwijderen van de oude bestrating, het leveren en plaatsen van nieuwe bestrating. De tuin is o.a. bereikbaar per achterom. Misschien moet de tuin nog opgehoogd worden.

Partners

Partners van Casius