Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor aanleggen oprit:

Aanleggen oprit

Het betreft het aanleggen van oprit, tuinpaden en terras voor 2 nieuwbouw woningen. Volledig beton of betonnen platen met kiezel ertussen. Ongeveer 120 m2 in totaal en de verwachting is dat het in mei 2020 gedaan moet worden.
Onze klant uit Doenrade (Limburg) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen oprit uit heel Nederland:

Oprit aanleggen

Ik zal graag een oprit van 35 tot 40 vierkante meter willen aanleggen voor mijn garage. Er ligt nu grind, de rest van de tuin heeft grindtegels, grijs gecombineerd met zwart. Ik graag stenen aanleggen die passen bij deze kleuren. Kan ik hiermee geholpen worden?

Woning uitbouwen aan achterzijde

Wij overwegen een aanbouw te laten plaatsen van 5,2 breed en 2,5 diep. Vanaf de bouw zijn er al palen geslagen volgens de vorige bewoners (2 stuks). Aan de rechterzijde is een garage muur en links opnieuw metselen. Voorkant schuifpui graag in kunststof uitvoering. In het nieuwe gedeelte vloerverwarming en de bestaande pomp vervangen in verband met een tekort aan aansluitingen. Elektra aanleggen, buitenkraan verplaatsen. Wanden en plafond stuc klaar maken. Hemelwater afvoer. Tuin zal wat aangepast moeten worden. De woning is bereikbaar per achterom en er is een brede oprit waar op geparkeerd kan worden.

Vervangen electra in jaren 60 woning

Ik wil voldoen aan het nieuwe bouwbesluit en alle ongeaarde stopcontacten geaard hebben. Daarnaast wil ik twee aparte stroommeters voor de bovenverdieping. 1 voor de voorkant vh huis en 1 voor de achterkant. Totaal dus drie, want 1 hoofd meter voor beneden. De vorige bewoners hebben stroom naar de garage lopen maar deze is zichtbaar op de oprit en kapot gelopen/gereden. Verder controleren of vervangen van oude stroomdraden. Alles inbouw. Dus dat waar nodig extra wcd plaatsen. Er is al krachtstroom aanwezig in de woning. Deze naar de keuken toe aanleggen en op de eerste etage diverse stopcontacten op een aparte groep aanleggen

Oprit aanleggen

Oprit aanleggen bij een nieuwbouwwoning. De oprit is afgegraven en gevuld met 30cm puin en 10cm zand. Het gaat om ongeveer 25 m2. We denken aan stenen zoals in de bijgevoegde foto. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag.

Oprit laten leggen met waaltjes

Ik zoek een tegelzetter die de oude tegels bij de kerk kan verwijderen van de oprit (+/-170 m2) en afvoeren. Indien nodig zand opvullen en waaltjes aanleggen.

Oprit + pad aanleggen (75 m2)

Wij zijn op zoek naar een stratenmaker die onze oprit + tuinpad naar achter kan aanleggen. De total oppervlakte is ongeveer 75 m2. Het betreft stenen met het volgende formaat: 31.5 x 10.5 x 7 cm. We ontvangen graag een offerte of een m2 prijs/uurtarief. Alvast bedankt!

Oprit aanleggen met tegels

Het gaat om een nieuwbouwtuin waar nu alleen zand ligt. Ik wil hier graag een oprit aan laten leggen met tegels. Het is in totaal 36 m2.

Oprit aanleggen

Ik wil graag een oprit laten aanleggen tbv stallen camper. Lengte ongeveer 14 meter; Breedte 3,50 mtr. Momenteel in gebruik als zijtuin. Grond en beplanting afvoeren. Bed aanleggen en verharding van grind

Split op oprit

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een oprit van split (kleur zo donker mogelijk, liefst bijna zwart). Het gaat om een oppervlak van 50m2. Nu liggen er twee rijen 60x40 betontegels. Er moet dus worden afgegraven, puin worden gestort, matten geplaatst en split op geleverd en neergelegd worden.

Oprit aanleggen met wildverband-bestrating

Oprit aanleggen met wildverband bestrating. Zand en stenen worden besteld. Gaat om circa 23 m2.