Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Limburg.

288 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Limburg:

maandag 13 juli 2020

Keramische tegels leggen 70 m2

ca 70m2 keramische tegels (moeten nog gekocht 60x60) leggen, zand e.d. en huidig terras weghalen zorgen we zelf voor
zaterdag 4 juli 2020

Tuinbestrating aanleggen

Voortuin recht toe recht aan bestraten 31 m2, waarvan 11,7 m2 oprit. Achtertuin 35 m2 eveneens recht toe recht aan. Zandbad van 25 cm is aanwezig. Tegels, graag geregeld door de vakman, wat voor tegels graag in overleg.
vrijdag 3 juli 2020

Het leggen van een terras rondom en in een tuinhuis

Ik zoek een specialist voor het bestraten in en rondom ons tuinhuisje. Het betreft 33 m2. De oude tegels verwijder ik zelf en de nieuwe tegels zijn al aanwezig.
woensdag 1 juli 2020

Terras onder kapschuur 28 m2 bestraten

28 vierkante meter onder veranda met berging. Planning is dat de veranda eind september gereed is. Afhankelijk van de kosten kan ik zelf het zandbed aanbrengen. Terras tegels 100cm x 100cm beton grijs. Mocht u via uw eigen kanalen ook de tegels kunnen leveren, graag meenemen in de offerte.
vrijdag 26 juni 2020

Terrastegels leggen

Ik zou graag terrastegels (100x50 cm of 50x50 cm) willen laten plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van 75 m2. Ik haal de huidige tegels er zelf uit en het onderliggende zand hoeft waarschijnlijk niet opgehoogd te worden, alleen geëgaliseerd. De tegels ga ik zelf aanschaffen.
woensdag 24 juni 2020

Terras en looppad

Terras achter 21 m2, vervanging van klinkers door keramiek tegels 60x60x4 en tussen de tegels en rondom 2 rijen VDS gebakken waalformaat. Terras voor voordeur circa 4 m2, idem terras achter. Looppad van VDS gebakken waalformaat, totale lengte circa 20 m, stenen gelegd in de breedte met 2 rijen in de lengte aan weerskanten, totaal 80 cm breed. Eerste 8 m pad loopt schuin omhoog, Ondergrond is nu deels tegels, deels gras , en wortels van boom aanwezig. Licht bochtwerk in looppad gewenst.
dinsdag 23 juni 2020

Nieuwe bestrating met gebakken klinkers

Is nu beklinkert met betonklinkers 15x15, deze wil ik vervangen door gebakken klinkers. Het moet een soort sierbestrating Bestrating kan op zelfde ondergrond, ca 35-40m2. Wij zorgen dat de huidige bestrating weg is zodat u meteen kan leggen. De klinkers hebben wij al uitgezocht.
woensdag 17 juni 2020

Oprit laten herbestraten

De voortuin is ca 24 m2 groot, de huidige stenen dienen verwijderd en afgevoerd te worden. Wij zorgen voor de tegels.
dinsdag 16 juni 2020

Tuin betegelen

Ik zou graag een deel van mijn tuin willen laten betegelen, voor de ondergrond van een tuinhuis. Het gaat om ongeveer 30 m2. De huidige ondergrond moet er eerst nog uitgehaald worden en opgehoogd worden met zand. Ik zou graag een goedkoop soort tegels willen.
zondag 14 juni 2020

Oprit aanleggen

Graag wil ik een oprit met grijze platines met 8 meter bandjes, het gaat om ongeveer 35 m2. Materiaal leg ik graag bij de vakman neer.
vrijdag 12 juni 2020

Tegels opnieuw leggen

Tuin is 50m2 , tegels zijn verzakt, dit wil ik graag opnieuw laten leggen met dezelfde stenen. De grond egaliseren.
donderdag 11 juni 2020

Twee opritten ophogen

Het gaat om 2 opritten waar nu kasseien in liggen. Het is op een aantal plekken verzakt, en ik wil dit met 3 tot 10 cm op laten hogen. Het is een totale oppervlakte van 75 m2. Ik zou graag willen dat de kasseien opnieuw gebruikt worden. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
maandag 8 juni 2020

Oprit aanleggen

Aanleggen van een oprit van 8 x 18 m , Ik zou graag een korrelmix baan willen hebben.
vrijdag 5 juni 2020

Sierbestrating aan laten leggen

Achtertuin is deels bestraat. Er moet sierbestrating komen in het overige deel van de tuin, oppervlakte 55m2. Op dit moment ligt er gras in, dat moet eruit en mag afgevoerd worden. Graag een aanbod voor het totale pakket.
dinsdag 2 juni 2020

Terras aanleggen

Terras aanleggen van ongeveer 55m2. Terras is niet recht dus er moet gezaagd worden. Het oude terras doe ik zelf verwijderen, dus het zand ligt er grotendeels. Verder moet ik de tegels nog uitzoeken.
dinsdag 2 juni 2020

Voortuin oprit aanleggen

IK heb voortuin 60 ² wil ik graag deze oprit aanleggen met klinkers. Alvast bedankt
maandag 1 juni 2020

Overkapping betegelen

Ik wil de teras overkapping laten Betegel met Ceramics (hoogglans) ca 21 m2. Het is op dit moment betegeld, dit halen wij er zelf uit.
woensdag 27 mei 2020

Aanleggen terras van circa 44 m2

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van een terras in de achtertuin. Eventueel al met voorbereidingen voor een overkapping. Ook moet er aan de rechterkant een schutting geplaatst worden. Het gaat in totaal om ongeveer 44 m2.
maandag 25 mei 2020

Bestrating voortuin

ik wil graag mooie stenen aan de voortuin, zijkant staat een olijfboompje en wat bloemen, die willen we graag zo laten en misschien zelfs uitbreiden. Er liggen nu ongeveer 300 stenen, verschillende soorten en kleuren. Willen graag een geheel. De stenen die er nu liggen zijn 30 x 30 cm.
zondag 24 mei 2020

Tuin laten bestraten

bestraten van de tuin (+/-90 m2) met betontegels. Op het moment is deze deels betegeld/gras. Kan eventueel leeggemaakt worden en zand gestort worden.
vrijdag 22 mei 2020

Oprit aanleggen

Ik heb een voortuin ongeveer 6 m bij 5 m deze wil ik graag een oprit van maken.
donderdag 21 mei 2020

Nieuwe oprit

Oude oprit willen wij laten verwijderen en afvoeren. Vervolgens moet er een nieuwe oprit worden aangelegd met klinkers, ook een toegangspad naar voordeur. Het oppervlakte is in totaal 31 m2. Graag ook een optie voor klinkers meenemen in de offerte.
donderdag 21 mei 2020

100m2 aan keramische stenen leggen

In onze nieuwe tuin moeten 100m2 keramische tegels van 2cm dik gelegd worden. De tegels hebben we reeds in ons bezit. Dit mag gebeuren ergens tussen medio augustus tot eind van het jaar. Dit moet volgens mij in cement gelegd worden. Wij zorgen dat de huidige tuin leeg is.
dinsdag 19 mei 2020

Terras met keramische tegels aanleggen

Het gaat om het leggen van keramische stenen in achtertuin (16 m2). De vlonder is weggehaald dus er is nu een soort gat van 20 cm diep. Dit moet gevuld worden. Er zijn ook traptreden die tijdelijk iets verschoven moesten worden, deze moeten ook weer terug gelegd worden. Er is een poort van 1 meter breed.
maandag 18 mei 2020

Sierbestrating aanleggen

Wij willen graag een deel van onze tuin verder laten betegelen. Het gaat om het leggen van sierbestrating in de vorm van betontegels onder een overkapping in de achtertuin. Er is reeds een gedeelte gelegd maar door ziekte niet afgemaakt. Er is nog ongeveer 30m2 over en er moet een stukje (5cm) van het bestaande beton pad worden afgeslepen. De tegels zijn 60/60 cm en er ligt al voldoende straatkant. De tuin is goed bereikbaar.