Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Limburg.

280 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 800 m2 aan klinkers leveren en leggen, tuin laten bestraten, verschillende terrassen en paden, bestrating van de tuin leggen, dakterras tegels van 60x60x2 cm leggen., ophogen van de bestrating, bestrating vervanging, sierbestrating laten leggen, betontegels leggen op onze campingplaats, het vernieuwen van een oprit en het afgraven van oude beplanting, voortuin en Achtertuin herstraten, sierbestrating aanleggen, terras vervangen, sierbestrating vervangen, terras aanleggen, sierbestrating aanleggen in de achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Limburg:

zaterdag 17 augustus 2019

Sierbestrating aanleggen in achtertuin

Waaltjesterras aanleggen ongeveer 16 vierkante meter. Waaltjes al aanwezig. Uitgegraven en zand erin.
donderdag 1 augustus 2019

Tuinbestrating leggen

Het laten leggen van de achtertuin, zijpad en voor deurpad. Totaal plusminus 45 m2 Er liggen nu tegels in het zand die vervangen worden.
woensdag 24 juli 2019

Oprit aanleggen

Ik wil voor een nieuwbouw woning 2 opritten naast elkaar, uitgraven, opvullen en stenen en grind leggen. Het is bij elkaar 60 m2.
dinsdag 23 juli 2019

Oprit met voortuin laten opharden en grind storten

Het aanleggen van oprit naast woning nieuw en tevens aansluiten en aanleggen voortuin. Het geheel met grind. Vanaf de voorkant van garage ongeveer 8 meter 2 grond verharden. Vervolgens grind leggen zodat er een caravan kan staan.
donderdag 18 juli 2019

Het opnieuw aanleggen van een oprit

Ik zoek een stratenmaker voor het laten leggen van een oprit van70 m2. Dit moet een deklaag van grind hebben. Bestaande oprit (betonplaten) vervangen, opnieuw uitschachten en opbouwen inclusief sluitbanden. Er moeten 2 stevige boomstronken verwijderd worden (uitgraven dan wel frasen).
zaterdag 13 juli 2019

Tuin betegelen

Ik wil mijn tuin (50 m2) opnieuw betegelen. Er liggen op dit moment trottoirtegels. Deze verwijder ik zelf. Dan zorgen voor goede ondergrond en ophogen met 5 cm. Er ligt ook 20 m2 aan puin, dit moet afgevoerd worden en daarna moet de grond opgehoogd worden met 30 cm.
donderdag 11 juli 2019

Dakterras betegelen

Ik zoek een vakman om ons dakterras te betegelen. Nu ligt er kunstgras, dit zal moeten worden verwijderd en afgevoerd. De ondergrond nu is drainagetegels op rubbertegels op betuumdak. Het gaat om +/- 40 m2 en het geheel zal op tegeldragers moeten. Tegels zijn nog niet uitgezocht, willen eerst weten wat de mogelijkheden zijn.
maandag 1 juli 2019

Het realiseren van een houten terras en een bestaand terras renoveren

We willen graag een houten tuinterras in Europees hout met FSC keurmerk, ofwel van eiken of Siberische larix ter vervanging van bestaand betonstenen terras op het westen achter ons rijtjeshuis (bouwjaar omstreeks 1930). Het terras bestaat uit twee delen, een eerste deel aansluitend bij woonkamer met solarlux terrasdeuren (ongeveer 4.40 m. breed en 3.20 m. tot 4.50 m. diep) en een tweede deel (ongeveer 1.25 m. bij 3 meter). Daarnaast is een bestaand houten terras (van ongeveer 3 bij 3.80 meter) achterin de tuin aan vervanging toe, maar hier willen we mogelijk een ander materiaal gebruiken, afhankelijk van het advies (wellicht een soort blotevoetenvriendelijk grindsplit of toch hout?) We willen de werkzaamheden bij voorkeur komend najaar (en niet voor half augustus) laten uitvoeren . Met vriendelijke groet, fam. Hendriks Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²
zaterdag 29 juni 2019

Een ondergrond afgraven, ophogen en betegelen

Ik zoek stratenmaker die ongeveer 30 m2 aan betontegels van 30 bij 30 cm kan realiseren. De ondergrond dient waarschijnlijk afgegraven, opgehoogd en geëgaliseerd te worden. De tegels zijn nog niet aanwezig. Dit moet plaatsvinden in de achtertuin die goed bereikbaar is.
vrijdag 28 juni 2019

Sierbestrating met beton als voegen realiseren in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die bestrating in mijn achtertuin kan vervangen. Het gaat om 100 m2. De bestaande bestrating kunnen we zelf verwijderen. De voegen van het terras moeten met beton/cement worden gerealiseerd om onkruid tussen de naden te voorkomen. De tuin is goed bereikbaar. De ondergrond is hoogstwaarschijnlijk al gereed voor bestrating.
maandag 24 juni 2019

Terras en oprit aanleggen

Ik wil een terras en een oprit aan laten leggen bij mijn nieuwbouw woning. Ik heb interesse in gestort beton of in betontegels met een groot formaat. Het gaat om 120 m2. Graag een offerte.
donderdag 20 juni 2019

Deel oprit ophogen en bestraten

Onze oprit moet een stuk opnieuw bestraat worden. Het gaat om ongeveer 135 m2. De klinkers hebben we zelf. Het zal ook iets opgehoogd moeten worden. Daarnaast moet het water kunnen aflopen naar de straatkant.
maandag 17 juni 2019

Vlonder op balkons plaatsen

De evt. Opdracht heeft betrekking op 2 balkons. Afmetingen (ongeveer) 10 m x 1,80 m en 6,30 x 1, 20 m. De balkons zijn gelegen bij een appartement op de 12e verdieping. In het complex is (uiteraard) een lift aanwezig. Uitvoering in vlonder planken en kleur antraciet.
maandag 17 juni 2019

Oprit renovatie

Oude tegels oprit worden door ons verwijderd. Werkzaamheden: Ondergrond stabiel maken, zand/cementmengsel leggen en stabiliseren, porfierstenen leggen. Het gaat om totaal 150 m2.
donderdag 13 juni 2019

Bestaande oprit met kiezelstenen voorzien van klinkers

Ik zoek een stratenmaker die een bestaande oprit met kiezelstenen kan veranderen naar een oprit met klinkers. Het gaat om 20 m2. Wellicht moet er iets worden afgegraven/opgehoogd worden. Er zijn nog stenen aanwezig.
zondag 9 juni 2019

Sierbestrating achtertuin

Het leggen van sierbestrating in de achtertuin. Betreft een totaal van ongeveer 35 vierkante meter. Vermoedelijk met betontegels 50 x 50 of 60 x 60.
zaterdag 8 juni 2019

Het bestraten van een achtertuin met betonstenen

Ik zoek een stratenmaker voor het bestraten van mijn achtertuin met 15 bij 15 cm grote betonstenen. Het gaat om 100 m2. De ondergrond bestaat uit geëgaliseerd zand. De stenen zijn al aanwezig.
vrijdag 7 juni 2019

Kunstgras en traptreden in een tuin realiseren

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin een tweetal werkzaamheden kan uitvoeren in mijn achtertuin. Het gaat om het aanleggen van 16 m2 aan kunstgras inclusief egaliseren en aanbrengen worteldoek. Daarnaast moeten er 9 natuurstenen traptreden geplaatst worden. Het materiaal hiervoor is al aanwezig. Het hoogteverschil waar de treden in moeten komen is ook al aanwezig.
donderdag 6 juni 2019

Oprit bestraten

Het betreft een oprit waar 3 auto’s op moeten kunnen staan, een breed pad naar de achterkant van het huis en het terras achter het huis. Beton platen in combinatie met grind. De oppervlakte is ongeveer 185 m2.
dinsdag 28 mei 2019

Een terras opnieuw bestraten

Ik zoek een stratenmaker voor het opnieuw bestraten van een terras in mijn achtertuin. Het betreft een stuk van 50 m2. De huidige bestrating verwijder ik zelf. Daarnaast zorg ik voor de nieuwe tegels. De nieuwe tegels die geplaatst moeten worden zijn 20 bij 30 cm betontegels. De tuin is goed bereikbaar.
maandag 20 mei 2019

Bestrating vakantiehuisje

Ik heb 2 terrassen en 2 looppaden van in totaal 57 vierkante meter. Dit wil ik uitgraven, zand korrelmix en stoepranden van 8 X 20 met beton verstevigen.
zondag 19 mei 2019

Stoeptegels leggen als tijdelijke bestrating

Bestraten (tijdelijk - 1 jaar) van ongeveer 50-60 m2.
zaterdag 18 mei 2019

Herbestraten tuinpad

- Herbestraten tuinpad ca. 25 m2. , vanwege verzakkingen. - Nieuwe aanleg bestrating ca. 20 m2, tbv vloer tuinhuisje. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 17 mei 2019

Vlonder vloer plaatsen

We zouden graag een vlonder vloer willen in de overkapping, tuinkamer. Het gaat om 24 m2. Door de aannemer is er geel zand gestort, dit zal nog wel afgevlakt moeten worden.
donderdag 16 mei 2019

Bestraten van terras en en oprit

Ik ben op zoek naar iemand voor het bestraten van terras met tegels van 60x60x4 aan de achterkant van een nieuwbouwwoning, en het leggen van een oprit, aan de voorkant met klinkers. Het terras is 60 m2 en de oprit is 30 m2.

Partners

Partners van Casius