Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Limburg.

270 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien, oprit met dam over slootje bouwen, bestrating leggen bij bedrijfspand, terras egaliseren en opnieuw bestraten, tuin laten bestraten, tuin laten straten, bestrating rondom de woning aanleggen, oprit laten verharden, waaltjes op de inrit laten leggen, sierbestrating vervangen, tuin met bestrating onderhoudsvrij maken, terras aanleggen in de achtertuin, plein bestraten met klinkers, tuinbestrating in de tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Limburg:

vrijdag 22 juni 2018

Betegelen van de tuin

Alles uitgegraven. Er moet alleen nog zand in en aangetrild worden. 35 m2. Tuin is goed toegankelijk.
dinsdag 19 juni 2018

Acht vierkante meter bestraten

Is nu tuin dus aarde verwijderen opvullen met zand en bestraten
zondag 17 juni 2018

Bestrating leggen bij bedrijfspand

Het betreft ongeveer 1000 m2 bestrating. Het bedrijfspand dient nog gebouwd te worden, maar wij zijn ons nu al aan het oriënteren. Wij zouden graag een prijsindicatie willen van de totale kosten (inclusief materiaal en manuren). Er zit nu wel iets van verharding in de grond, ik weet niet of dit van te voren ook verwijderd moet worden of dat er overheen gelegd kan worden?
zondag 17 juni 2018

Oprit leggen

Ik wil de oude klinkers laten verwijderen en een nieuwe oprit laten aanleggen. Ik twijfel tussen nieuwe klinkers of andere tegels. Er moet ook eventueel opgehoogd/geëgaliseerd worden. Het gaat om ongeveer 45 m2.
maandag 11 juni 2018

Oprit aanleggen

* Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren. * Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 75 - 100 m². * Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Oprit / parking. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: de oude oprit weghalen en een nieuwe erin leggen. Goede ondergrond leggen (auto's), eventueel doortrekken naar de voortuin. Graag vanaf 10 juli tot 1 augustus als dat nog lukt. Is goed toegankelijk allemaal.
dinsdag 5 juni 2018

Terras met terrastegels betegelen

28 tot 30 m2 betegelen van terras met tegels 60 x 60 cm. Grootste gedeelte ligt al zand, echter ivm uitbreiding terras van 8 m2 moet hier zand in.
zondag 3 juni 2018

Tuin deels bestraten voor het plaatsen van een tuinhuis

In de achtertuin gaan wij een tuinhuis plaatsen. Hiervoor dient er een deel uitgegraven te worden, geëgaliseerd en aangetrild. Daarna dient er bestraat te worden met een nader overeengekomen steen. De oppervlakte is ongeveer 24 m2 en goed bereikbaar.
zondag 3 juni 2018

Oprit opnieuw bestraten

Ongeveer 50 m2 bestraten en afvoeren oude klinkers. Dus totale begroting inclusief leggen van tegels of klinkers, aftrillen, zand toevoegen zonodig enz. Graag offerte via mail
zaterdag 2 juni 2018

Egaliseren en bestraten in tuin

Er is al een gedeelte bestraat, nu moet de rest van de tuin ook nog. Gaat om zo'n 8 m2, tuinaarde verwijderen opvullen met zand en bestraten met 'Waaltjes'. Gaat om de achtertuin, deze is goed bereikbaar.
vrijdag 1 juni 2018

Ophogen en bestraten

Het stukje in de achtertuin wat bestraat dient te worden is 12 m2. Ik wil dat met betontegels van 50 cm bij 50 cm. Over de 12 m2 dient 6 cm hoog zand te worden gelegd en het dient met 4 banden te worden opgesloten. Achtertuin is goed bereikbaar, geen voorwerk nodig.
vrijdag 1 juni 2018

Voortuin en oprit bestraten

Het laten leggen van bestrating in de voortuin en garage oprit, ongeveer 25 m2. Op dit moment hebben wij een tuin met bloemen, dit zal eerst verwijderd moeten worden en geëgaliseerd. Vervolgens bestraten. Materialen voor de vakman. Goed bereikbaar.
woensdag 30 mei 2018

Sierbestrating laten leggen

Ik wil graag sierbestrating laten leggen in onze achtertuin. In total gaat het om ongeveer 55 m2, dit worden terrassen. Verder dient er 20 meter opsluitband geplaatst te worden. Ik verwacht relatief weinig knip en snijwerk omdat de terrassen aangepast kunnen worden aan de tegels. Zoals het nu uit ziet gaat onze keuze vallen op tegels van 50 x 50 x 4 cm. We zouden graag onze werkzaamheden half juli 2018 afgerond willen zien. Er kan een schuttingsdeel verwijderd worden om de tuin te bereiken. Separaat wil ik graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van de oude bestrating.
dinsdag 29 mei 2018

Plein bestraten met klinkers

Voor een plein in Heerlen, welke dienst doet als parkeerplaats en toegang geeft tot een kerk, een gemeenschapshuis en een 6-tal garages, zoeken wij een bedrijf voor de volgende werkzaamheden. Het afvoeren van de bestaande bestrating. Het leggen van nieuwe klinkers en hierbij rekening houden met verschillende afwateringspunten. De oppervlakte van het plein bedraagt 533 m2.
vrijdag 25 mei 2018

Oprit en kasseien ophogen en herbestraten

Kasseien oppakken en oprit (5x5) ophogen en opnieuw bestraten met de huidige kasseien. Dit om wateroverlast in de toekomst te voorkomen.
woensdag 23 mei 2018

Nieuwe stenen in de tuin aanleggen

Ik wil de hele tuin nieuwe stenen aanleggen van 30 vierkantemeter
dinsdag 22 mei 2018

Bestrating rond het zwembad aanbrengen

De werkzaamheden betreffen het leggen van tegels rondom een opzetzwembad. Oppervlakte ongeveer 60 à 65 m2.
dinsdag 22 mei 2018

Oprit compleet opnieuw bestraten

Oprit uitgraven, nieuwe zandbed leggen en bestraten met beton stenen (30x20x6). Oprit is 29,5 vierkante meter en er zit 1 trap trede in van 120 x 120. Oprit ligt in een behoorlijke helling naar boven.
dinsdag 22 mei 2018

Sierbestrating aanleggen

Ik heb een achtertuin met een gedeelte waar twee verschillende maten klinkers liggen en 9 m² gras. Daar moet sierbestrating komen. De oude bestrating haal ik er zelf uit en zal het ook zelf afvoeren. De totale grootte aan aan te brengen sierbestrating is 25 m². Wat gaat me dat kosten? Er zijn twee poorten waar kan een minigraver doorheen kan.
maandag 21 mei 2018

Tegels leggen in doorloopsluis en kattenren

Tegels leggen waar de doorloopsluis komt. Die is ongeveer 635 x 42 cm, kan evt. 50 breed zijn. Cm en waar de ren komt. Die is 207 bij 108 cm. Momenteel staan er planten. Hiervoor lijkt ons een betib-tegel geschikt. Graag offerte voor levering tegels en meerprijs leggen.
zondag 20 mei 2018

Tegels buiten laten leggen

Ik wil graag tegels laten leggen. Ik heb de tegels al, het moet alleen gelegd worden. Er ligt zand, maar misschien moet het opgehoogd worden. Het gaat om ongeveer 45 vierkante meter. Ik heb tegels die zijn 40 x 40 cm. Geen voorwerk nodig.
zondag 20 mei 2018

Terras met blauwe leistenen aanleggen

Wat kost het me als ik 18 vierkante meter laat bestraten? Ik heb zelf de 40 bij 40 cm blauwe leistenen. Geen voorwerk nodig, puur leggen.
vrijdag 11 mei 2018

Terras aanleggen

Ik wil graag een terras aan laten leggen. Tuin is goed toegankelijk. Betreft 18 m2.
donderdag 10 mei 2018

Bestraten van gedeelte tuin

We willen graag het voetpad verlengen van de deur naar het raam. En het ter hoogte van de deur doortrekken naar de muur van de buren. Het betreft een oppervlakte van 2,95 m x 2,20 m. Er ligt op dit moment kiezel. Dit willen we hergebruiken in de voortuin.
donderdag 10 mei 2018

Bestaande trappen verbreden

Bestaande, smalle trappen van natuursteen van het bovenste naar lager gelegen terras. Zitten aan weerszijde een muurtje die ik verwijderd wil hebben zodat het één brede trap wordt. Breedte tussen 2 en 2.50 meter. Bij elkaar vier treden. Optioneel is het afvoeren van de materialen.
donderdag 10 mei 2018

Tuin egaliseren en bestraten

Mijn tuin is circa 90 m2 en voozien van kiezel, stoeptegels en gras. Wens: volledige bestrating zodat er weinig onderhoud is in de toekomst.

Partners

Partners van Casius