Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Limburg.

275 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: een verhoogd dakterras aanleggen, dakterras aanleggen op plat dak, zij- en achterpad ophogen, het bestraten van een achtertuin met betonstenen, oprit ophogen en opnieuw bestraten, oprit bestraten, sierbestrating leggen in de achtertuin, betontegels 100x100 leggen, terras en oprit aanleggen, dakterras met balustrade en vlonderplanken aanleggen, oude tegels eruit nieuwe erin, keramische tegels plaatsen, verwilderde tuin opnieuw bestraten, het betegelen van de achtertuin, grote tegels zetten achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Limburg:

zondag 9 juni 2019

Sierbestrating achtertuin

Het leggen van sierbestrating in de achtertuin. Betreft een totaal van ongeveer 35 vierkante meter. Vermoedelijk met betontegels 50 x 50 of 60 x 60.
zaterdag 8 juni 2019

Het bestraten van een achtertuin met betonstenen

Ik zoek een stratenmaker voor het bestraten van mijn achtertuin met 15 bij 15 cm grote betonstenen. Het gaat om 100 m2. De ondergrond bestaat uit geëgaliseerd zand. De stenen zijn al aanwezig.
vrijdag 7 juni 2019

Kunstgras en traptreden in een tuin realiseren

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin een tweetal werkzaamheden kan uitvoeren in mijn achtertuin. Het gaat om het aanleggen van 16 m2 aan kunstgras inclusief egaliseren en aanbrengen worteldoek. Daarnaast moeten er 9 natuurstenen traptreden geplaatst worden. Het materiaal hiervoor is al aanwezig. Het hoogteverschil waar de treden in moeten komen is ook al aanwezig.
donderdag 6 juni 2019

Oprit bestraten

Het betreft een oprit waar 3 auto’s op moeten kunnen staan, een breed pad naar de achterkant van het huis en het terras achter het huis. Beton platen in combinatie met grind. De oppervlakte is ongeveer 185 m2.
dinsdag 28 mei 2019

Een terras opnieuw bestraten

Ik zoek een stratenmaker voor het opnieuw bestraten van een terras in mijn achtertuin. Het betreft een stuk van 50 m2. De huidige bestrating verwijder ik zelf. Daarnaast zorg ik voor de nieuwe tegels. De nieuwe tegels die geplaatst moeten worden zijn 20 bij 30 cm betontegels. De tuin is goed bereikbaar.
maandag 20 mei 2019

Bestrating vakantiehuisje

Ik heb 2 terrassen en 2 looppaden van in totaal 57 vierkante meter. Dit wil ik uitgraven, zand korrelmix en stoepranden van 8 X 20 met beton verstevigen.
zondag 19 mei 2019

Stoeptegels leggen als tijdelijke bestrating

Bestraten (tijdelijk - 1 jaar) van ongeveer 50-60 m2.
zaterdag 18 mei 2019

Herbestraten tuinpad

- Herbestraten tuinpad ca. 25 m2. , vanwege verzakkingen. - Nieuwe aanleg bestrating ca. 20 m2, tbv vloer tuinhuisje. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 17 mei 2019

Vlonder vloer plaatsen

We zouden graag een vlonder vloer willen in de overkapping, tuinkamer. Het gaat om 24 m2. Door de aannemer is er geel zand gestort, dit zal nog wel afgevlakt moeten worden.
donderdag 16 mei 2019

Bestraten van terras en en oprit

Ik ben op zoek naar iemand voor het bestraten van terras met tegels van 60x60x4 aan de achterkant van een nieuwbouwwoning, en het leggen van een oprit, aan de voorkant met klinkers. Het terras is 60 m2 en de oprit is 30 m2.
maandag 13 mei 2019

Terras aanleggen

Oude tegels verwijderen, afvoeren en een nieuw terras aanleggen van ongeveer 30 m2. Verder de voortuin van nieuwe tegels voorzien, ongeveer 16 m2, waarvan de helft uit oude tegels bestaat, op de andere helft ligt nu grind. Ik wil graag gebruik maken van grote betontegels, zelfde soort, voor en achter. De tegels regel ik zelf.
donderdag 9 mei 2019

Herbestraten tuinpad

Graag vrijblijvende offerte voor (gedeeltelijke) herbestrating van de achtertuin: 1. Wegwerken verzakkingen in bestaand tuinpad, ca. 25 m2, cobblestones 10 x 10, ondergrond verstevigen? , nieuwe bandjes leveren enplaatsen. 2. Nieuw straatwerk tbv vloer tuinhuis ca. 20 m2, grond ophogen, stenen en bandjes leveren en plaatsen
donderdag 9 mei 2019

Betonplaat storten

Ik wil een betonplaat storten in een voorbewerkte bak van ongeveer 85 m2 in de achtertuin van de woning. Hierop zouden 60x60 tegels gelijmd moeten gaan worden.
vrijdag 26 april 2019

Splitoprit aanleggen

Het gaat hier om het verwijderen van een bestaand bloemenbed/grindbed en het daarop aanleggen van een splitoprit om een auto te parkeren, In totaal betreft het zo'n 10-14 m2. Wens een offerte inclusief al het materiaal zoals een splitplaat.
vrijdag 26 april 2019

Spoed sierbestrating leggen

Bestrating oprit 40 m² keiformaat gebakken klinkers. Materialen in overleg.
woensdag 24 april 2019

Oprit bestraten

Ik ben op zoek naar iemand voor: - het weghalen van oude tegels - opnieuw aanleggen van betonnen tegels of klinkers Brutto oppervlakte: 55 m2, netto = 50 m2. Graag ontvangen wij uw vrijblijvende offerte inclusief de materialen.
dinsdag 23 april 2019

Betonnen oprit en terras van gepolierd beton

Ik zoek een stratenmaker die een oprit en terras van gepolierd beton kan realiseren rondom mijn woning. Het terras moet 40 m2 worden en de oprit met pad ongeveer 30 m2. Het betreft een nieuwbouwhuis in een nieuwbouwwijk, ondergrond is aangetrild zand / korrelmix en goed toegankelijk.
vrijdag 19 april 2019

Tuin straat tegels oppakken en leggen

Mijn patiotuin is 6x5 meter. De huidige siertegels (2 soorten) moeten tijdelijk worden verwijderd en daarna de grond egaliseren, want die is flink verzakt.De tegels kunnen daarna opnieuw gelegd worden. Aan de zijkant van de woning wil ik wel in overleg nieuwe tegels laten leveren en bestraten voor een drainage.
donderdag 11 april 2019

Tegels dakterras vervangen door houten vloer

Nu liggen er tegels op ons dakterras. Deze zouden we graag willen vervangen door een houten terras die weinig onderhoud behoeft. Het gaat om 22 m2. Contact via mail geniet de voorkeur.
maandag 8 april 2019

Oprit en terras betegelen

Ik wil beton tegels van 60x60 met geschikte dikte (min 6cm) voor o.a. oprit en terras laten leggen. In totaal gaat het om 50-100 m2. Op de oprit ligt nu zand, dat eerst geëgaliseerd moet worden. Ik schaf zelf de tegels aan maar er heerst wat verwarring over de juiste tegels die ik hiervoor dien te gebruiken. Hiervoor wens ik graag goed advies voordat ik ze ga aanschaffen.
maandag 8 april 2019

Stoeptegels en opsluitbanden aanleggen voor plaatsen van een blokhut

Aanleggen van simpele beton tegels om er een blokhut op te kunnen plaatsen. Totaal 27 vierkante meter ongeveer. Met sluitranden het liefst in cement geplaatst.
maandag 8 april 2019

Betegelen vloer

Ik wil een vloer laten tegelen en voegen. De oppervlakte is 2,4 m² en er zal no geen plint van 150 cm gesneden moeten worden van de tegels. De ondergrond is van beton en tegelklaar.
vrijdag 5 april 2019

Tuin in plaats van gras helemaal bestraten

Graag zou ik mijn tuin van ongeveer 60 m2, momenteel gras, ongelijke grond nog. Laten dicht leggen met klinkers en zou ik hiervoor graag een offerte aanvragen .
woensdag 3 april 2019

Terras aanleggen

De werkzaamheden zijn als volgt: -Afgraven van 115 m2 ongeveer 25 cm diep -Wegrijden van vrijgekomen grond -Verwerken en verdichten van gebroken puin -Tikken van rollaag -Aanbrengen van ondervloer en profileren -Verlijmen van keramiek -Voegen van de bestrating met cement gebonden voeg grijs -Het geheel wordt opgebouwd uit keramische tegels 60 x 60 x 2 cm met rondom als rollaag waaltjes
woensdag 3 april 2019

Balkonvloer renoveren

Balkonvloer renoveren van plus minus 6 m2. Daar liggen nu tegels op die los liggen en deze willen we vernieuwen. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Partners

Partners van Casius