Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor weiland van 250 m2 bestraten:

Weiland van 250 m2 bestraten

Ik wil een deel van 250 m2 van mijn weiland laten bestraten. Het is weiland waar het om gaat moet eerst afgraven worden en zand aanbrengen en aan trillen. Klinkers zijn aanwezig.
Onze klant uit Opende (Groningen) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor weiland van 250 m2 bestraten uit heel Nederland:

Dijktuin inclusief veranda renoveren

Sinds augustus 2017 wonen wij aan een dijkwoning met een achtertuin van ongeveer 250 m2. (Ongeveer vrij uitzicht op weiland met vergezicht). De tuin willen wij graag aanpassen aan onze wensen onder meer door aanleg van licht doorlaatbare afsluitbare (in verband met wind) houten veranda, (ongeveer 7 x 4), een tuinkas, aanpassing grondkring en meer (tuin)grond in plaats van steen. Schuur oppervlakte is ongeveer 16 m2 reeds aanwezig, dichtgooien vijver ongeveer 5 m3. Ontwerp moet landelijk, niet strak met natuurlijke elementen zijn. Graag willen wij weten wat uw mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn van ontwerp/aanleg.

Bestaten van graskeien en betonklinkers

Ik ga een nieuwe parkeerplaats aanleggen waarvan 1050 m2 met graskeien en 250 m2 met betonklinkers. De ondergrond is momenteel in gebruik als weiland. Rondom zal de bestrating met stootbanden afgesloten dienen te worden i.v.m. plaatsen van auto's. Ik wil gaarne een offerte all-in, dus inclusief materialen en bestratings kosten. Dus na afronding geen bijkomende kosten.