Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor parkeerplaats aanleggen:

Parkeerplaats aanleggen

Het laten aanleggen van een diagonale, aan de huidige oprijlaan grenzende parkeerplaats tussen de 10 en 20 m2, zand zakt huidige parkeerplek dus moet nieuwe stenen en grond gelijk maken plus zand erin. Enig idee aan welke prijsklasse ik moet denken. Wij hebben de tegels zelf.
Onze klant uit Nieuwe Pekela (Groningen) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parkeerplaats aanleggen uit heel Nederland:

Parkeerplaats aanleggen

Het gaat om het aanleggen van een parkeerplaats van ongeveer 600 m2. Er ligt nu zand, en een deel wordt als moestuin gebruikt. Eventueel dat een deel van de parkeerplaats met grind kan worden. Er is makkelijk bij te komen. Of er opgehoogd moet worden, zou de vakman moeten beoordelen.

Buitenkraan met vorstbeveiliging aanleggen

Het aanleggen van een buitenkraan aan een muur voorzijde woning waar aan de andere kant de waterleiding voor het toilet zit. Graag een kraan die niet voortdurend toegankelijk is aangezien die muur pal naast een grote openbare parkeerplaats ligt. Goede vorstbeveiliging van de kraan. De muur ligt op het noord oosten. De materialen mee aanbieden.

Aanleg parkeerplaats 350m²

Ik wil graag een parkeerplaats van 350 m2 laten aanleggen. het perceel bevind zich direct aan de openbare weg. Af te voeren grond kan op heuvels en ruggen op het perceel blijven. Bestrating in de vorm van open grasbeton tegels, aub als separate stelpost. Inclusief alles, zoals bandjes, korrel mix, zand en aanleg. Is nu momenteel een grasveld.

Aanleggen stroompunt met meter op parkeerplaats

Vanuit pand een stroomaansluiting - met tussenmeter - bij parkeerplaats laten aansluiten. Hiervoor moet onder circa 5 meter straat (tegels) gegraven worden en vervolgens achter parkeerplaats een stroompunt aansluiten met slot. Afstand parkeerplaats tot muur pand is ongeveer 12-16 meter. Afstand meterkast tot contactpunt circa 25 meter.

Bestraten van 25 m2 of 50 m2 met grasstenen en eventueel afgraven van een heuvel

Graag zou ik een parkeerplaats aanleggen. Er zijn 2 mogelijkheden, uiteindelijk wordt het 1 optie. (zie bijlage) Voor optie 1 gaat het om het aanleggen extra haakse parkeerplaatsen. Hier moet het gras worden verwijderd, en de grasstenen worden geplaatst. Dit is een stuk van 6x5 meter. De andere optie zou zijn om een deel van een heuvel af te graven om de bestaande parkeerplek uit te breiden. Hier moeten ook weer grasstenen worden geplaatst. Dit zou gaan om een stuk van 10 bij 15 meter. Graag ook het gras of de grond afvoeren. Stenen kan ik zelf regelen, maar mag in de offerte worden meegenomen. Kan er iemand langskomen om de situatie even te bekijken?

Tuin egaliseren en aanleggen

We hebben een nieuwbouw woning en de tuin is zoals opgeleverd door de bouwer. De tuin moet egaal worden gemaakt en daarna willen we een gemiddelde tuin aanleggen. Er is ook een kleine voortuin van een paar m2, hier willen we wat tegels gelegd hebben. Hopelijk kunnen jullie ons helpen! Ik heb een foto van de buren hoe ik het ongeveer wil hebben, maar ik kon maar 1 foto bijvoegen. Eventueel kan ik jullie deze foto geven. De tuin is aan de parkeerplaats, maar is wel slechts toegankelijk door een tuinpoort (zie ook de foto) De achtertuin is ongeveer 50 m2.

Aanleggen parkeerplaats + daar eerst struiken en boomwortels weghalen

Op 2 plaatsen op een grote parkeerplaats staan struikjes met nog aanwezige boomwortels (heeft boompje gestaan). Deze dienen weggehaald te worden en deze plaatsen dienen bestraat te worden.

Nieuwbouw tuin aanleggen

Wij wonen sinds kort in een nieuwbouw rijtjeshuis. De schuttingen worden volgende week gezet. Daarna zouden we het prettig vinden om naar de tuin te gaan kijken. Het gaat om een achtertuin van 5.5 bij 12 m (ongeveer). Met daarin al een tuinhuisje en momenteel een schutting achter de parkeerplaats. Deze mag eruit, mits er een poort (waar de auto doorheen kan) helemaal achterin de tuin blijft staan. Ik heb 1 foto ingevoegd, zodat jullie er een beter beeld bij krijgen. We willen graag een mix van terras en planten, ook gras is geen probleem.

Grind van pad verwijderen, afvoeren, egaliseren en opnieuw aanleggen

Ik wil een oude laag grind laten verwijderen, afvoeren en het opnieuw laten egaliseren. Daarna een nieuwe laag grind aanbrengen bij parkeerplaats naast mijn huis. De oppervlakte is zo'n 18x4 meter.

Parkeerplaats, terras en paadje betegelen

Ik wil op mijn kavel een - parkeerplaats van ca 5x3mtr , - paadje van ca 6,5 à 7mtr en 60cm breed, - terras van ca 5x4mtr Laten aanleggen van betontegel 30x30 Terrein is op camping ,dus alleen met bus en aanhanger ,of kleine werkwagen bereikbaar.

Partners

Partners van Casius