Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin bestraten:

Tuin bestraten

Ik wil graag 81 m2 tuin laten bestraten. Ik wil graag weten wat dit kost en ontvang graag een offerte inclusief alles.
Onze klant uit Leek (Groningen) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin bestraten uit heel Nederland:

Tuin en oprit bestraten

Het laten leggen van strakke tegels in de tuin met een border met pebble stenen. Het is ongeveer 35 vierkante meter. Ook is er een trap met drie treden die moet worden betegeld. Wij willen ook spotjes in de tegels. Verder hebben we in de voortuin een oprit nodig en ook strakke tegels, een looppad en spotjes in de tegels. De voortuin is ook ongeveer 38 vierkante meter. Er liggen nu zowel voor als achter tegels, deze dient u wel te verwijderen en af te voeren. Graag ook de nieuwe tegels leveren, deze moeten sterk genoeg zijn om als oprit te functioneren, hier komen auto's op. Het moeten licht grijze tegels worden.

sierbestrating leggen

tuin van ca 65 m2 bestraten met tegels van 60x60 cm recht toe recht aan. Ben bereid om zelf de oude tuin leeg te halen. Als u wel een container kan leveren waar de oude bestrating in terecht komt graag meenemen in de offerte. De tegels mag u ook leveren, daarnaast natuurlijk een beetje egaliseren voor het gelegd kan worden. De tuin is bereikbaar via een brandgang achter het erf.

Sierbestrating leggen in de tuin

Het gaat om 40 vierkante meter aan bestrating van een terras en 20 vierkante meter onder een overkapping. Zand ligt er al. Alleen egaliseren en bestraten. De tegels schaf ik zelf aan.

Tuin bestraten / betegelen

Ik wil onze achtertuin laten betegelen. De tuin is 130 vierkante meter en alleen bereikbaar via de woning. De tuin moet nog worden geegaliseerd, maar is grotendeels bedekt met gras, en een klein stukje met oude tegels (fotos beschikbaar). Werkzaamheden zouden dus zijn: tuin egaliseren / zand storten (als nodig), oude tegels verwijderen, nieuwe tegels de tuin in brengen en plaatsen. Zie bijgevoegde foto, de tuin is een portiekwoning. Deze is dus lastig bereikbaar, dus je moet eerst omhoog en omlaag de tuin in.

Bestrating achtertuin

Wij willen onze achtertuin opnieuw laten bestraten. Grote grijze betontegels van 80 x 80 graag meenemen in de offerte. Om en nabij 25 m2. Graag horen we ook wat de extra kosten zijn om de huidige bestrating te verwijderen en af te voeren. Toegang via brandgang / poort achterzijde tuin.

Tuin bestraten

Mijn tuin is ongeveer 50m2. Het word deze week 15/20cm uitgegraven en gestort met zand. Ik wil me hele tijd bestraten met tegels 60x60. Wat kost mij dit bij jullie?

ophogen en bestraten

het ophogen en bestraten van de achtertuin met de stenen die er al in liggen. Ik zorg er zelf voor dat de tuin klaar is om bestraat te worden.

Tuin bestraten met betontegels

We willen onze tuin (52 m2) laten bestraten met betontegels 60 x 60 cm. We willen graag overleggen wie voor de tegels zorgt, we hebben er zelf geen ervaring mee. De tegels die er nu liggen haalt iemand anders weg en neemt ze over. We hebben een achterom. Graag zouden wij hiervoor een kostenplaatje ontvangen.

Nieuwbouwtuin bestraten

Ik wil mijn tuin bestraten van ongeveer 120 m2 met betontegels 60 x 60 cm. De tegels regelen we zelf. Het is een nieuwbouw tuin en er is bij ons nog geen schutting aanwezig, dus er kan makkelijk gewerkt worden. Graag ontvang ik een offerte voor arbeidskosten.

Tuin bestraten

Ik heb een tuin van ongeveer 40m2 (8x5) Ik wil zo min mogelijk onderhoud, grote tegels. Klein strookje voor groen beplanting.

Partners

Partners van Casius