Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras realiseren aan water:

Terras realiseren aan water

Graag zouden wij bij ons nieuwe huis aan het water een terras maken. Bij de bouwkavel is de grond glooiend naar beneden naar het water. Wij willen de tuin van het huis horizontaal leggen en aan het eind een verdieping maken (het terras). Het terras willen wij waarschijnlijk van hout. We vragen ons af of bij het terras de verticale delen van composiet moeten of niet. We hebben dat nog niet gezien. Maatvoering ongeveer 7 m breed x 3 meter diep. De grond is er voldoende, zand moet een stukje gestort worden voor het terras.
Onze klant uit Harkstede (Groningen) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras realiseren aan water uit heel Nederland:

Tuin aanleggen, 3 terassen realiseren en verhogen

Wij willen onze voortuin (ca. 50 m2) en achtertuin (ca. 60 m2) graag opnieuw laten aanleggen. In de achtertuin willen wij graag 2 terrassen, in de voortuin 1 terras en verder heel veel groen. De voortuin is heel erg verzakt. Indien mogelijk willen wij daar alleen het terras verhoogd hebben en de rest laag houden zodat we een soort van parkidee kunnen creëren. Er is geen ontwerp aanwezig. Wij zijn opzoek naar een hovenier waarmee wij in gesprek kunnen gaan om een tekening te maken, de plannen concreet te bespreken en het uit te laten voeren

Uitbouw achterkant huis realiseren

Graag laten wij een uitbouw 1,5 m boven de grond realiseren, omdat het huis een souterrain heeft. Het huis op de begane grond moet dus uitgebouwd worden. Het balkon zit op 1,4 m hoogte vanaf de begane grond van de tuin. Dit kan uitgebouwd of vervangen worden. Dus op hoogte van balkon uitbouwen. Het gaat om 2,5 m uitbouwen bij 6 meter breed. Er is geen vergunning nodig. De constructie kan van hout. Ik weet niet goed welke fundering er nodig is. Er steken flinke balken uit van het balkon, wellicht dat het hier op kan. of misschien moeten er 3 heipalen geslagen worden. De oplevering graag compleet, behalve de vloer aanschaffen en leggen. Wel inclusief elektra en stucwerk en vloerverwarming. Alles is wel al voor verwerkt voor de aanbouw. We willen graag een zo groot mogelijke wand van openslaande deuren of schuifdeuren aan de achterkant van de uitbouw. Graag advies of ideeën. Verder willen we graag een steunbalk van 6 meter laten plaatsen. De huidige pui gaat eruit, deze heeft 2 gemetselde pilaren, deze gaan eruit en daar komt 1 flinke balk over de hele breedte. Graag direct afvoeren. Verder willen we eventueel een terras met trap in de tuin laten realiseren. We willen het terras door bouwen in de tuin. Dit willen we van composiet. Er moet een gedeelte trap en met hoogte verschillen. Hier willen we graag advies wat er mogelijk is en mooi is.

Fundering voor een uitbouw of serre achterzijde woning realiseren

Wij willen uitbouwen of een serre plaatsen. Hiervoor hebben wij een fundering nodig van ongeveer 3 x 3,5, minimaal 750kg. Het is veengrond, en verzakt snel op sommige plekken. Wij weten niet wat voor soort fundering nodig is. Een achterom is aanwezig. Nu ligt er een terras, dat zou dat weg gehaald moeten worden. We twijfelen nog tussen een serre of een uitbouw, zou voor beide soorten fundering een prijsopgaven gemaakt kunnen worden?

Fundering voor een aanbouw realiseren en materiaal leveren

Wij willen voor een casco uitbouw achterzijde huis van 2,5 x 6 m de fundering laten realiseren en materialen laten leveren als dat mogelijk is. Een deel van de materialen zijn wel al aanwezig. Er ligt al een deel van de fundering is ons verteld. Wat dit is durven we niet te zeggen. Er zou gekeken moeten worden wat nodig is. Nu ligt er nog een terras. Graag ontvangen we een offerte voor de fundering en de materiaalkosten.

Terras hardhout realiseren

We willen een terras realiseren voor op de camping. Terras moet 6 x 3 meter worden en van hardhout of Bankirai Hout. We willen geen Douglas hout. het hout moet glad zijn, zonder ribbels. Er liggen nu tegels. Deze kunnen blijven liggen. Het is heel makkelijk om erbij te komen. Graag op de offerte apart specificeren materiaal kosten en kosten voor het plaatsen, en een offerte zonder materiaal kosten.

(Verticale) drainage realiseren

Ik ben in de tuin van het nieuwe eerste huis van mijn dochter bezig. Na de heftige regenval van de afgelopen dagen staat de tuin blank. Je kan er niet in staan. Ik dacht simpel met een grondboor door de kleilaag te gaan om verticale drainage te maken. Kansloze missie. De hele tuin is ongeveer 5 x 12 meter. Het meeste is betegelt. De borders die gedraineerd moeten worden zijn ongeveer 30 - 35 procent van de tuin. Tot een meter diep is het klei en ik kom niet dieper. Als verticaal niet mogelijk is, zou het horizontaal moeten. Dan zou een deel van het terras open moeten. Ik heb behoefte aan een goed advies op maat. Ze hoeft het niet te weten.

6 vlonders van hout realiseren en stuk grond afgraven + afvoer

Graag laat ik 6 vlonders maken aan de waterkant. het terras komt 30 cm hoger dan de vlonders, de heuvel moet dus afgegraven worden en de aarde afgevoerd. Het gaat om 6 x een vlonder van 7 meter breed x 3.5 meter diep van hard hout. Er is geen achterom, maar aan de linker of rechterzijde van het appartementencomplex kan de afvoer gebeuren. Het is op de begane grond. Vergunningen zijn nog niet helemaal rond, maar verwacht dat dit tussen nu en 6 weken is gereld.

Opbouw plat dak nieuwbouwwoning

Graag zou ik een opbouw op een plat dak laten realiseren, waar al een trapgat met trap is aangebracht. Nu ter plekke een klapbaar daglicht. Maten opbouw: 6.5 x 4.5 m, binnenhoogte min. 2.5 m. We hebben een idee om aan de voorkant een terras te maken van 1.5 m bij 1 m. Het is een vierkante nieuwbouwwoning met betonnentunnelplaten op het dak, het platte dak is 6 bij 10 meter. De huidige dakbedekking moet eerst weggehaald worden, dit graag direct afvoeren. We hebben nu 12 zonnepanelen, deze moeten op de opbouw. We hebben nu een daglicht koepel van kunststof van 2 bij 1 meter en die in opbouw recht boven trap plaatsen. Graag de opbouw van houtskelet en de gevelbekleding is nog de vraag. Aan de voorkant veel glas, met schuifdeuren. Aan de zijkant willen we iets dat het geen blinde kant wordt. Misschien ook nog iets van beplanting aan de gevel of iets anders bijvoorbeeld een raam, maar dat hangt van de mogelijkheden af. We gaan ervan uit dat ook de constructie het houdt, gaan we nog met de architect controleren, ons huis is hier wel voor ontworpen. Ik denk dat er een vergunning nodig is. Als deze nodig is kan ik deze eventueel zelf aanvragen. Casco opbouw maar met een betonvloer waar leidingen inzitten. Wellicht laten we wat muren plaatsen.

Terras dieper bestraten, vlonder en pergola realiseren en kunstgras leggen

Beste, Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor onze tuin. We gaan de tuin zelf afgraven en voorzien van witzand. Er ligt al een terras, deze moet alleen nog 2 rijen dieper bestraat worden. Daarnaast wil ik graag een vlonder van +/- 25 m2 met daarnaast 2 grote plantenbakken. Ergens wil ik ook een pergola bij de vlonder zodat ik hier een schommel aan kan hangen. Daarnaast moet onze tuin voorzien worden van kunstgras +/- 57 m2. De tuin is alleen via de poort te bereiken, naast garage van ongeveer 90 cm. Zouden er 2 prijsopgaven gemaakt kunnen worden: 1 inclusief materiaalkosten en 1 exclusief materiaalkosten. Alvast hartelijk bedankt.

Onderhoudsvrije tuin realiseren

We hebben een nieuwbouwhuis met tuin aan het water. We willen graag een onderhoudsvrije tuin realiseren. We willen een composiet terras van goede kwaliteit met een overhangende steiger van 1 meter. De totale oppervlakte is ongeveer 55 m2. In verband met hoogteverschil, zal er een trap geplaatst moeten worden van 2 treden. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Partners

Partners van Casius