Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras realiseren aan water:

Terras realiseren aan water

Graag zouden wij bij ons nieuwe huis aan het water een terras maken. Bij de bouwkavel is de grond glooiend naar beneden naar het water. Wij willen de tuin van het huis horizontaal leggen en aan het eind een verdieping maken (het terras). Het terras willen wij waarschijnlijk van hout. We vragen ons af of bij het terras de verticale delen van composiet moeten of niet. We hebben dat nog niet gezien. Maatvoering ongeveer 7 m breed x 3 meter diep. De grond is er voldoende, zand moet een stukje gestort worden voor het terras.
Onze klant uit Harkstede (Groningen) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras realiseren aan water uit heel Nederland:

Groendak realiseren

Op dit moment ligt er gloednieuw bitumen op ons dak(terras) van 40m2, en we willen er graag een groendak van maken. Het liefst zou ik hier ook een mogelijkheid tot een zitplek(je) bij hebben, dus ik vroeg me ook af of het mogelijk is om bijv. een stuk open te laten zodat we daar vlonders of grind kunnen plaatsen of dat dan de gewichtsverdeling in het gedrang komt. Ik hoor graag van u!

Fundering dichtmaken met H balken

Wij willen een houten terras maken en waren van plan om met H balken te werken om de ondergrond te realiseren. De funderingsranden zijn er. We hebben heipalen, maar we zitten op veengrond. Vandaar dat wij denken aan H balken die op de fundering gelegd moeten worden. Het moet 30 cm omhoog en daar moet de vloer op. Het is nu bouwgrond. Het gaat om een stuk van ongeveer 10,9 x 7 meter, op de tekening in de bijlage is de situatie meer de zien. Kunt u voor ons een offerte maken wanneer wij kiezen voor een gestorte broodjesvloer of iets dergelijks, maar graag ontvangen we ook advies. Vanaf mei hebben we de sleutel, heel veel haast heeft het niet.

Voortuin en achtertuin bestraten

Als u ook de tegels kan leveren vinden wij dat ook interessant. In de voortuin denken wij aan klinkers, op het terras denken wij aan kleine tegels. Het gaat om de laatste 12m aan voortuin en een ruimte in de tuin waar wij een terras willen realiseren. Op dit moment wordt daar beton gestort.

Het realiseren van een nieuw terras

Ons terras aan de achterzijde van de woning ligt een kleine meter boven maaiveld. Het is in slechte staat en we willen deze vernieuwen en wat vergroten. We hebben beton in ons hoofd, maar ook grote betontegels zijn mooi. Het tuinontwerp met de betonnen keerwanden vinden we erg mooi. Het huidige oppervlakte is 30m2, Het zou de bedoeling worden om ongeveer 40m2 aan terras te realiseren

Dakopbouw plat dak realiseren

Ik wil een uitbouw van mijn woning realiseren. De maat van het platte dak is +/- B. 5,72 m & L: +/- 8,72 m. Echter van dat laatste mag 2 m worden afgetrokken gezien we aan de voorzijde een terras willen hebben, bereikbaar met 2 openslaande deuren. Zie de foto die ongeveer precies het beeld geeft dat we willen. Vergunning is nodig en er moet een bouwrapport komen, dit laten wij graag door u uitbesteden en zou u hiervan ook de prijs(indicatie) in de offerte mee kunnen nemen? Ik zou graag willen weten wat er mogelijk is en ik heb wat vragen. Het liefste zou ik kunststof willen hebben, als dat bij het pand past. Het liefste een complete oplevering met een trap naar boven.

Tuin aanleggen

Onze tuin (60 m2) is nu helemaal betegeld. We willen graag al deze tegels eruit (afvoeren in overleg), dan 10 - 15 cm ophogen en afwatering aanleggen aan de pui, een nieuw terras met stenen, vervolgens in de rest van de tuin gras aanleggen en tot slot een houten schutting van 3 meter plaatsen. Ik ben benieuwd of jullie dat zouden kunnen realiseren en wat ongeveer de kosten zouden zijn.

Betonplaat in tuin storten

Ik wil een tuin terras realiseren hiervoor wil ik een betonplaat van 7,5 x 2,72 meter en 6 cm diep laten storten. Om hier vervolgens keramische tegels op te plaatsen. Er ligt nu aarde. Eind van februari wil ik beginnen.

Kelder onder bestaande woning

Graag willen wij een kelder onder onze bestaande woning realiseren en ontvangen graag een kostenindicatie en meer informatie over de mogelijkheden. Ons huis is een zgn 'drive-in' woning. De begane grond bestaat uit entree/hal en 'garage'. Onze woonkamer bevindt zich op een halve verdieping hoger (6 trappen) met een terras eraan vast. De woonkamer en het terras zijn op een hoogte van 240cm boven het maaiveld aan de achterkant. Weer 6 trappen hoger is de woonkeuken (gelegen direct boven de garage). Wij willen graag de kelder onder de volledige lengte van woonkamer plus terras (50 m2). Indien u met informatie wenst dan hoor ik het graag. Alvast bedankt voor uw reactie.

Uitbouw slaapkamer realiseren + dragende muur uitbreken

Ik overweeg een uitbouw van de slaapkamer te laten realiseren. Het formaat van de uitbouw is circa 2,30 breed en 2,20 m lang. Uiteraard geïsoleerd. Er is volgens mij geen vergunning nodig, maar moet dit nog checken. Uitbouw komt op het terras, dus het moet er mooi uit zien, graag advies wat voor materiaal het beste gebruikt kan worden. Of er een fundering nodig is weet ik niet, dit laat ik aan u over. Graag een prijs van een casco- en een complete oplevering. Verder heb ik in het huis heb ik nog een stukje muur tussen keuken en woonkamer dat ik wil laten uitbreken. Het is een dragende muur. Muur zelf is ongeveer 2 breed bij 2.50/ 3 m hoog.

Keramisch terras realiseren

Ik wil een keramische terras realiseren met tegels. De huidige tuin is 25 m2, hier ligt nu grind. Dit moet door u worden verwijderd en afgevoerd, vervolgens geëgaliseerd en de tegels worden gelegd. Ik wil graag een all in prijs.

Partners

Partners van Casius