Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Harkstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Harkstede heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Harkstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Harkstede of directe omgeving.

46 klanten uit Harkstede bevelen een bij Casius in Harkstede aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Harkstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split, bestraten 300m2 oprit, aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen, verzakte oprit bedrijfspand verharden tegen zwaar gewicht (200 m2), sierbestrating nieuwe tuin aanleggen, bedrijfsoprit herbestraten en ophogen, vlonders leggen, oprit bestraten, herbestraten van erfverharding (600 m2), bestraten sleufsilo, de bestrating in een tuin renoveren, composiet vlonders leggen, ophogen en herstellen brandgang achter tuinen, terras leggen met beton klinkers (180 m2), parkeerplaats van 320 m2 egaliseren na verwijderen grind en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Harkstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Harkstede:

Terras realiseren aan water

Graag zouden wij bij ons nieuwe huis aan het water een terras maken. Bij de bouwkavel is de grond glooiend naar beneden naar het water. Wij willen de tuin van het huis horizontaal leggen en aan het eind een verdieping maken (het terras). Het terras willen wij waarschijnlijk van hout. We vragen ons af of bij het terras de verticale delen van composiet moeten of niet. We hebben dat nog niet gezien. Maatvoering ongeveer 7 m breed x 3 meter diep. De grond is er voldoende, zand moet een stukje gestort worden voor het terras.

Bestrating oprit en terras

Bestraten oprit langs garage voor raam langs en achter het terras. Plus/minus 140 vierkante meter. De oprit ligt een zandbed in van 40cm en is afgetrild. Betonklinkers zullen we zelf voor zorgen. Het is bij een nieuwbouwwoning.

Oprijpad tegels liggen los, herbestraten

Oprijpad tegels liggen los. Het is 2,5-3 x 10 meter, dit deel (30m2) moet gedaan worden. Het is het huis met het verkoopbordje en het gele bankje. Zoals u ziet de rode tegels lagen al een beetje los maar nu is het veel erger en staan ze schots en scheef. Hergebruik tegels.

Bestraten: 5x4 meter voor exta ...

Bestraten: 5x4 meter voor exta parkeervak aan de oprit. Inclusief leveren van 20m2 stenen, kleur rood, maat 20x10x8cm, 20m opsluitband dik formaat (10cm) en zand voor het leggen.