Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor aanleg nieuwbouwtuin: bestrating, steiger:

Aanleg nieuwbouwtuin: bestrating, steiger

Tuin nieuwbouwwoning netto groot 588 m2. Tuin wordt af-bouw opgeleverd en moet gereed gemaakt worden voor bestrating en beplanting. Bestrating is totaal 250 m2 steen (200 meter opsluitband). Daarnaast nog 12 m2 steiger aan water. Keuze qua stenen etc moeten nog gemaakt worden. Primair is vraag nu het gereed maken van de tuin en de uren die gemoeid zijn met het leggen van de tegels.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleg nieuwbouwtuin: bestrating, steiger uit heel Nederland:

Complete inrichting / aanleg nieuwbouwtuin

Wij willen onze nieuwbouwtuin compleet laten inrichten/aanleggen, net als de voortuin en de oprit laten bestraten. De afmeting van de achtertuin is 10 x 16 meter, de voortuin is 6 x 5 meter en de oprit 3 x 9 meter. De oprit zou betegelt moeten worden. De voortuin groot en deels ook betegelt in combinatie met grint. Hier en daar misschien een stuk voor planten. In de achtertuin is er al een terras van 10 x 5 meter. De rest willen we een combinatie van gras en ook stukje betegelen richting water. Aan water willen we een vlonder van ongeveer 10 x 5 meter. Zouden de kosten voor het aanschaffen van tegels apart vermeld kunnen worden op de offerte? Er is nog geen schutting aanwezig, deze zouden we ook willen laten plaatsen. Zou fijn zijn als er iemand langs kan komen om locatie te bekijken en verdere wensen te bespreken met ons.

Tuin aanleg voor en achter

Het betreft een nieuwbouwtuin met aan de voorzijde de aanleg van een oprit en tuinaanleg. Zijkanten graszoden leggen, achter zoals op afbeelding op uw website (tuinaanleg-offerte. Jpg). Terras, gras, wat boompjes en dan achterin de tuin weer terras. Het gaat om ongeveer 900 m2. We horen graag van u!

Tuin aanleggen

Wij zouden graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van onze nieuwbouwtuin. De tuin is ongeveer 5 bij 10 meter. Wij hebben interesse in een tuin met een terras en wellicht een kleiner terras. Of een loungeplekje. Liefst geen gras en geen grote stukken tuin. Gebruik van meerdere materialen zoals hout en steen. Misschien rechthoekige bakken met bamboe. Eventueel een mooie boom.

Aanleggen nieuwbouwtuin

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten om de tuingrond af te graven en te vervangen met brekerzand/tuingrond en het aanbrengen van het ontwerp (bestrating, kunstgras) in de bijlage. De schutting en poort hoeven niet meeberekend te worden en de planten zullen we zelf verzorgen en plaatsen. Aanleg van kwalitatief kunstgras graag wel meenemen.

Nieuwbouwtuin afgraven, ophogen en egaliseren

Voor onze nieuwbouw woning moet onze oprit. Steeg en voortuin gereed gemaakt worden voor bestrating en aanleg. Het gaat om: 40 m2 oprit 30 m2 tuin 10 m2 steeg

Aanleg van een nieuwbouwtuin

Kale tuin bij nieuwbouw huis dient betegelt en beplant te worden.

Aanleggen van de nieuwbouwtuin

Voor een nieuwbouwwoning zoek ik aanleg tuin. - Terras: ongeveer 13.5 m2, 2,5 x 5.4 meter. Ik denk aan 22 dozen à 2 stuks 60 x 60 cm tegels Red Sun GP--17 keramische tegels. - Stabicare: 1 m3, Stabilisatielaag/waterdoorlatend - Vliesdoek (à 2,00 m breed): 14,5 m. - Gatorsand antraciet, Elastische voegmortel: hoeveel? - Ophoogzand: 1 m3 - Opsluitbanden: hoeveel? - All-in one pakket: 12 x composietvlonders 400 x 15x 2.5, 24 dekplanken, 12 liggers, 12 x 50 rvs clips, Kleur: Teak van Timberlane. - Graszoden: Ongeveer 16.75 m2 - Bemeste tuinaarde: Ongeveer 1.44 m3 = 65 zakken De tuin is al afgegraven en opgehoogd met zand. Ik heb iets van 22 grindtegels voor de onderliggers vlonders. Ik heb maar zeer beperkt budget. Ik wilde de spullen anders zelf bestellen via internet. Graag ontvang ik uw offerte. Er is een plattegrond beschikbaar

Tuin aanleg

Nieuwbouwtuin. 185m2 Tekening aanwezig Afgraven van de grond en aanbrengen zand en puin voor de oprit. Bestrating van 100 m2 leggen, bestaande uit waaltjes voor de paden en terras en dikformat voor de oprit, 1 terras van natuursteen. Metselen van 2 plantenbakken 12 m2. Beplanting voortuin en plantenbakken en langs paden. Lange smalle waterloop (8 meter) met waterval eindigend in spiegelvijver(tje). Aanleggen hemelwaterafvoer en aansluiten op regenpijp. Grondkabel (deels aanwezig) aanleggen voor verlichting en vijverpomp. Achterin de tuin over de gehele breedte komt een tuinhuis met veranda welke door ons zelf wordt geplaatst. Dit neemt zo'n 27 m2 in beslag. Maten van tuin bijgevoegd in tekening

Aanleg nieuwbouwtuin

Het gaat om een achtertuin van ongeveer 5.70 meter bij 10.40 meter op het noordoosten. De schuttingen worden op korte termijn geplaatst. Werk voor de vakman: * Aanleggen van 2 terrassen, 14.6 m2 en 6 m2 en 1 deel bestrating van 10.6 m2. Inclusief ophogen, aantrillen, plaatsen van afsluitbandjes etc. Alles in dezelfde betontegel, 20x30x6. * Trekken/aansluiten van elektriciteit t.b.v. buitenverlichting, 2 x op 3.5 meter vanaf koppeldoos, 1 x op 8 meter vanaf koppeldoos, Koppeldoos/elektriciteitsaansluiting is al gerealiseerd. * Aanleggen 3 perkjes, 0.5x3.5, 0.75x4.75 en 0.5x3, Enkel zand uitgraven en grond aanbrengen. Opdrachtprijs incl al het benodigde materiaal, tegels en beplanting schaffen wij zelf aan, tenzij u daar een goede prijs voor kan maken.

Aanleg evt. ontwerp nieuwbouwtuin. ...

Aanleg evt. ontwerp nieuwbouwtuin. Afmeting 5m x 7m (met een schuur erin van 2mx3m)