Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor afwerking betegeling tuin:

Afwerking betegeling tuin

Wij zoeken een partij die 24 tegels kan snijden en vervolgens banden om de tuin kan plaatsen. De tegels en banden zijn al in bezit. De rest van de tuin is al afgewerkt.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afwerking betegeling tuin uit heel Nederland:

Nieuwbouwwoning stuken

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. Enkele muren moeten nog gestuct worden, zoals delen boven de betegeling van de badkamer, en het toilet op de tweede verdieping. Verder zijn er nog twee wanden op de tweede verdieping nog niet gestuct. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Het liefst zou ikmet de klus willen starten rond maandag 16 juli

Badkamer laten stucen

Ik wil graag een badkamer laten stuken waarbij ik benieuwd ben naar de mogelijkheden van Tadelakt, beton cire en microbeton. Ook voor de vloer. De badkamer is betegeld, waarbij we minimaal van 1 wand de betegeling gaan verwijderen, in verband met nieuwe douche en inbouw wc. De totale oppervlakte van de wanden is ongeveer 19 m2. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 3 m2. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en wat een prijsindicatie kan zijn. Ook ben ik benieuwd wat de verschillen zijn cq voor en nadelen van Tadelakt, beton cire en microbeton afgezet tegen elkaar. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Woning stucen of met renovlies behangen

Ik laat in Groningen een nieuwbouwhuis bouwen en twijfel inderdaad nog tussen stuc en renovaties behang. Ik zou graag een offerte ontvangen voor alle muren, voor zowel de begane grond, als de eerste en tweede verdieping als de zolder. De toilet alleen vanaf halverwege (ivm betegeling) en de badkamer is niet nodig (volledig betegeld). Alvast bedankt voor uw informatie. Met vriendelijke groeten, wanden Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamer deels stucen

Stuken badkamer, na betegeling. Badkamer is 4.20 meter bij 2 meter. 1 korte wand en 1 lange wand dienen gestuukt te worden na betegeling. Beide lange wanden worden voor tot 1.20 m betegeld. Op 1 lange wand komt in het midden, bij wastafel (na stucen) nog een rij tegels. Wanden zijn al simpel 1 keer gestuct maar zonder speciaal stucwerk voor de badkamer. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Oprit bestraten om auto’s te parkeren

De oprit is ongeveer 72m2, deze is nu deels betegeld en er ligt deels gras. De oude bestrating van de oprit dient te worden verwijderd. Dit moet volledig worden bestraat. Als afwerking willen we beton klinkers laten plaatsen, die wij zelf gaan kopen. Betegeling moet praktisch zijn, zodat de auto's er makkelijk op kunnen staan.

Toiletruimte stucen voor betegeling

Bestaande toilet die ik zelf aan het renoveren ben. Muren: Grootste deel van de oude latexlaag is verwijderd. In een van de muren zit een oude deurpost, waardoor er een hoek van een paar graden in de muur zit. Dat moet er uit om mooi te kunnen tegelen later. De onderste 1.20 meter ga ik betegelen de rest later wit verven. Plafond: Oude latexlaag nog niet verwijderd, dat is een grove korrel. Wanden: 10 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 5 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Toilet met inbouwreservoir laten plaatsen

Ik wil graag een inbouwreservoir toilet plaatsen, voor een zwevend toilet. Afwerking / betegeling is niet nodig. Betreft nu een toilet met afvoer in de vloer.

Badkamer en toiletten laten renoveren

Wij willen onze badkamer + 2 toiletten renoveren. Wij willen geen omkijken hebben betreffende de verbouwing. Opdracht betreft: * Sloop en afvoer huidige situatie. Dan wel over tegelen wanneer mogelijk. * Volledige betegeling (circa 40 m2), installatie en afwerking toiletten + badkamer. * 1 bad * 1 inloopdouche + installeren douche * 1 wandmeubel + spiegel * 1 Radiator (mogelijk verleggen leiding) * 2 toiletten installeren * Deur draait nu naar binnen dit willen we andersom. Tekeningen, foto's en afmetingen zijn beschikbaar. Graag zie ik een totaal offerte betreffende deze opdracht. Mochten er nog vragen zijn of u wilt de situatie bekijken, dan hoor ik graag van u.

Badkamerwanden pleisteren

Het betreft de badkamer, er zitten nu tegels, dit wil ik graag laten verwijderen. De betegeling loopt van de grond tot ongeveer 2 meter hoogte. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Lekkage verhelpen en nieuwe badkamer installeren

De buren hebben schade aan hun muur grenzend aan onze badkamer, vermoedelijk komt dit van onze dpuche of afvoer / leidingen wasmachine. Dit moet verholpen worden en zal er daarna een nieuwe douche, toilet en dubbele wastafel en nieuwe betegeling en afwerking plafond nodig zijn . Er bevindt zich ook een wasmachine in de badkamer. Twijfelen aan wel of geen bad laten plaatsen . De ruimte is niet heel groot, dus handige indeling is van belang: ca 2,50 X 2,20 m. Betreft een gezin met jonge kinderen dus klus moet binnen korte termijn plaats vinden.