Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor achtertuin uithalen en opnieuw bestraten:

Achtertuin uithalen en opnieuw bestraten

Het uithalen van de stenen en opnieuw leggen in de achtertuin. Ongeveer 42 m2. Graag per mail reageren.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtertuin uithalen en opnieuw bestraten uit heel Nederland:

Tuinbestrating aanleggen

Ik wil graag in mijn achtertuin bestrating laten aanbrengen met tegels van 60 x 60 cm. De bestaande tegels zal ik er zelf uithalen, maar de tuin moet nog wel met zand worden opgehoogd en geëgaliseerd. Ook wil ik graag worteldoek onder de tegels. De tuin is 7.10 meter lang en heeft delen van 320 x 240 cm en 390 x 260 cm groot die bestraat moeten worden. Er is ook een afvoerputje met aansluiting op een regenpijp. Ik heb 1 m³ ophoogzand en 55 tegels type Vegas besteld bij Gamma en dat wordt op 30 mei al geleverd. Ook heb ik al worteldoek. De tuintegels en zand worden aan de voorkant van het huis afgeleverd en moeten nog naar achteren worden gebracht. Door het huis is moeilijk met een kruiwagen ivm een smalle gang en moeilijke draai vanuit de keuken. Achterom is wel mogelijk maar wel via een binnentuin met hek en smal pad. Maar ook dat zou ik graag aan u overlaten. Ik wil graag snel beginnen, laat de klus hier even beoordelen en ontvang dan uw offerte

Terrassen aan laten leggen

Het laten leggen van 2 terrassen in de achtertuin die zijn verbonden door een pad. Totale oppervlakte die gelegd moet worden is 42 m2. Op dit moment liggen er klinkers in de tuin, maar die kunnen we er zelf uithalen. Ik neem aan dat onder deze tegels al ophoogzand ligt. Is dit te hergebruiken? We willen graag donkere cementtegels in de tuin. De terrassen moeten recht (vierkant) worden met uitzondering van het terras achter in de tuin die heeft 1 schuine zijde. We hebben nog geen tegels uitgekozen, mochten jullie mooie en goedkope in voorraad hebben dan mag dit er ook bij op de offerte. Maat maakt niet heel erg veel uit, niet te klein in ieder geval.

Schutting uithalen en nieuwe schutting plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het verwijderen van de oude schuttingdelen in de voor- en achtertuin en het plaats van nieuwe composiet tuinschermen. De afmetingen zijn als volgt: - Voortuin: 180 centimeter en 480 centimeter, 180 centimeter en 90 centimeter. - Achtertuin: 450 centimeter, 260 centimeter en 940 centimeter.

Terras in de achtertuin aanleggen

Terras aanleggen op goede zandgrond waarop nu baksteenklinkers liggen die ik er zelf uithaal. De afmeting is breedte 4.20 meter x 4 meter. Met wel wat gering aan zaagwerk. Na het uithalen van de klinkers (wat ik zelf doe) moet er een drainagepakket aangebracht en geëgaliseerd worden van ongeveer 8 cm om op gelijke hoogte te kunnen blijven bij een tegeldikte van 8 cm. De voegen tussen de tegels inwassen met een voegmortel doe ik zelf.

Tuin ophogen en herbestraten

Ik wil graag mijn achtertuin laten ophogen en herbestraten. Het betreft ongeveer 40 m2 ophogen en herbestraten. De stenen zijn kasseien. Indien nodig wil ik de stenen er nog wel zelf uithalen en opstapelen.

Terras in de achtertuin aanleggen

Graag wil ik een terras hebben van 3,60 x 4,50 meter. De oude tegels kan ik er zelf uithalen, dat is geen probleem uiteraard. Ik zou graag hulp krijgen bij het ophogen van de grond en het daadwerkelijk leggen van de tegels. Ik zit te denken om tegels te nemen van 60 x 30 centimeter groot en 4 centimeter hoog.

Gedeelte bestraten van de tuin

Het betreft het leggen van de Gardenlux Ceramento Cuarcita Cremaalle tegels. Deze hebben een afmeting van 60 x 60 cm en zijn circa 4 cm dik. Het laten leggen van terrastegels 60 x 60 cm in de achtertuin. Er moet 12 m2 gelegd worden. De oude bestrating er ook uithalen en laten egaliseren. De terrastegels mogen ook door de stratenmaker worden geleverd.

Terrastegels leggen

Het laten leggen van terrastegels 60 x 60 cm in de achtertuin. Er moet 70 m2 gelegd worden. De oude bestrating er ook uithalen en egaliseren. De tegels regel ik zelf. De tuin grenst aan een fietspad.

Achtertuin bestraten

Ik wil graag de bestaande bestrating opnieuw laten leggen. Het gaat om ongeveer 30 vierkante meter en de stenen liggen in wildverband. Er liggen een soort zware klinkers van ongeveer 10 bij 7 centimeter. Dus de huidige bestrating er uithalen, egaliseren en opnieuw bestraten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Bestrating in de achtertuin opnieuw leggen

We willen graag onze bestrating (betonklinkers 15*15*6 cm) van het terras achter in onze tuin gedeeltelijk uithalen en opnieuw leggen in verband met verzakkingen die op enkele plaatsen na 5 jaar ontstaan zijn. Het betreft ongeveer 40 m2. Dit moet dus uitgehaald worden, klinkers schoongemaakt, zand bijvullen en verdichten en klinkers weer opnieuw leggen. Tevens moeten dan gelijk met een klein graafmachientje sleuven (totaal circa 20 meter lengte) gemaakt worden waarin dan leidingen (elektrisch en water) gelegd kunnen worden voor een tuinhuis dat in juni geleverd wordt. Deze moeten dan weer aangevuld worden en verdicht worden, daarna waar nodig weer de klinkers opnieuw erop leggen.