Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Groningen of directe omgeving.

2988 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Groningen:

40 m2. achtertuin bestraten en houten terrasoverkapping aanleggen

De achtertuin is ongeveer 40 m2 , waarvan nu ongeveer 12 m2 met tegels en de rest met gras. We willen echter de hele 40 m2 bestraten met allemaal nieuwe tegels. Oude tegels verwijderen en afvoeren. Ook willen we een houten terrasoverkapping tegen de achterpui (waar de schuifdeur zit).

Tuin tegels

Ik heb een achtertuin die momenteel bestraat is (zie afbeeling) Echter vinden wij de kleur van de tuintegels niet mooi. Nu zijn we op zoek naar antraciet/grijsachtige, grotere tegel die dan ook gelegd dient te worden. Graag ontvang ik vrijblijvend een verwachte kosten opmaak. 75 m2 tuin.

Keramische terrastegels herleggen in cementlaag

Ons terras van keramische tegels is los komen te liggen na bezoek van een mol. Wij willen het terras daarom opnieuw gelegd hebben. Benodigdheden: 4 zakken Portland cement, Gatorzand voor het voegen en wortelwerend materiaal. Het betreft een terras van 15m2. Wij vragen een offerte voor de in te kopen materialen en het arbeidsloon.

Betonklinkers Waalformaat

Ik wil graag mijn achtertuin laten bestraten. De huidige tegels moeten er eerst worden uitgehaald en eventueel moet het worden geëgaliseerd met zand. De achtertuin is te bereiken via een achterom. Het gaan om een tuin van zo'n 12 vierkante meter.

Oude klinkers egaal maken

Doordat wortels vd bamboe de klinkers omhoog drukken, is er hoogteverschil in de betegeling ontstaan en dat moet weer egaal worden. klinkers hergebruiken.

Huidige bestrating 24m2 opnieuw leggen, Bestrating egaliseren en ophogen waar nodig

1 foto is bijgevoegd van de steeg. Dit is zodat zichtbaar is hoe de achtertuin toegankelijk is. De overige foto's zijn van de achtertuin. Huidige tegels liggen te schuin naar beneden, waardoor een zwembad niet mooi blijft staan. We zijn op zoek naar iemand die de achtertuin kan ophogen en egaliseren, en de oude tegels terug wilt plaatsen zodat de tuin niet meer zo scheef afloopt. Eventueel kunnen wij van tevoren zorgen dat de tegels verwijderd zijn van de grond.

Tegels leggen tuin

Tegels tuin leggen over 20m2. Op dit moment liggen er tegels, die ga ik er uit halen. Daarna moet het iets worden geegaliseerd worden en met de nieuwe tegels betegelen. De tuin is goed bereikbaar via achterom.

Betontegels leggen

Ik wil betontegels in de voortuin laten leggen van 60 x 40 x 5 cm. Het gaat om ongeveer 60 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte.

Terras leggen met beton klinkers (180 m2)

Ik wil een terras aan laten leggen met beton klinkers. Oppervlakte is 180 m2. Er ligt nu zand zonder stenen. Alles moet dus eerst geëgaliseerd worden. meter terras leggen met beton klinkers er ligt nu zand zonder stenen. De vakman mag een aanbod doen met het leveren van de klinkers.

Aanleg nieuwbouwtuin: bestrating, steiger

Tuin nieuwbouwwoning netto groot 588 m2. Tuin wordt af-bouw opgeleverd en moet gereed gemaakt worden voor bestrating en beplanting. Bestrating is totaal 250 m2 steen (200 meter opsluitband). Daarnaast nog 12 m2 steiger aan water. Keuze qua stenen etc moeten nog gemaakt worden. Primair is vraag nu het gereed maken van de tuin en de uren die gemoeid zijn met het leggen van de tegels.

Kunststofverharding realiseren

Het gaat over een verharding van een camper plaats. De grootte is 1600 m2. De verharding moet van kunststof zijn. Er ligt nu gras. Dus het gras moet weggehaald worden, daarna moet het geëgaliseerd worden, dan worden de rasters geplaatst, dan moet al het zwarte aarde weer teruggestort worden en het gras opnieuw ingezaaid. Wij kunnen het eventueel zelf plaatsen.

Tuin ophogen en bestraten met betontegels

Er moet een terras van 35 m2 aangelegd worden, en een pad van 10 m2. Wij verwijderen de huidige tegels zelf. De grond zou met 15 cm opgehoogd moeten worden. Wij willen betontegels van 50 cm x 50 cm, deze regelen wij ook zelf. Daarnaast moet er in totaal 40 opsluitbanden van 1 meter gelegd worden. Wij hebben een dubbele tuinpoort van 1,80 meter breed.

Sierbestrating leggen

Tuin is 11 bij 6 meter en er ligt nu deels tegels deels gras en planten. Ik ben op zoek naar iemand die de rest voor mij kan betegelen. Ik ontvang graag een offerte.

Klinkers er uit en tegels er in

Vanaf de keuken tot het tegelpad moet de klinker vervangen worden door tegels. We hebben zelf voor 4 m2 aan tegels overgehouden van achter het huis omdat we een groenstrook hebben laten maken (deze tegels hebben we in de autobox liggen achter ons huis). Er zou dus nog voor 4,5 m2 tegels bij moeten komen: H20 mixed 5cm nero/grey emotion relief. De maten voor het huis zijn: 4,00 x 2,10. Wij willen vanaf de keuken tot schuurdeur het 5 cm willen verhogen (2,50 meter), hierna aflopend naar de stoep. De klinkers moeten afgevoerd worden. Met vriendelijke groet,

Terras leggen

Het aan laten leggen van een terras van ongeveer 20 m2 met betontegels. Momenteel gedeeltelijk gras en gedeeltelijk zwarte grond.

Oprit en terras aanleggen

Op zoek naar een moderne strakke oprit + terras. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m²

Tegels leggen en stobben verwijderen

De tegels in de achtertuin wil ik zelf verwijderen. Hierna dient de vakman 2 stobben verwijderen. De oude bestrating en de stobben moeten worden verwijderd. Daarna dient de 35 m2 tuin te worden geëgaliseerd en grote tegels gelegd. De achtertuin is te bereiken via een brandgang.

Terras met bestaande tegels opnieuw betegelen

Ons terras is drie jaar geleden gemaakt. Op sommige plaatsen is de boel verzakt, op andere plaatsen komen de tegels omhoog. We willen graag dat ons terras opnieuw gelegd wordt. Ons terras is 55 vierkante meter. Eventueel ook egaliseren.

Grindtegels leggen

Leggen van +/- 40 vierkante meter bestrating met 60 x 40 grindtegels. Rond de 15 m2 moet opnieuw gelegd, de rest komt op de plaats waar gras zat (hier moet nog geel zand op en deels zwart zand uit).

Tuintegels leveren en leggen

Ik wil graag tegels leggen in mijn tuin van 28 m2. Er moet ook wat afgegraven worden en eventueel egaliseren.

Afwerking betegeling tuin

Wij zoeken een partij die 24 tegels kan snijden en vervolgens banden om de tuin kan plaatsen. De tegels en banden zijn al in bezit. De rest van de tuin is al afgewerkt.

Stukje tuinbestrating laten aanleggen

Het gaat om het opnieuw leggen van een klein stukje tuinbestrating. Wij willen ons terras graag een stukje uitbreiden. Het gaat om ongeveer 5 m2 en wij hebben alle tegels nog. We hebben het zelf geprobeerd maar het is ons niet gelukt.

Voortuin met sierbestrating bestraten

Het laten leggen van sierbestrating in de voortuin van ongeveer 7 m2.

Bestrating leggen in de achtertuin

Graag de achtertuin bestraten voor een deel, circa 60 m2. Er dienen twee terrassen aangelegd te worden. Tegels zijn reeds besteld, randjes ook. Echter geen witzand vanwege inschattingsproblemen. Er ligt al circa 40 m2 witzand van het vorige terras. We zijn benieuwd naar hoeveel witzand we nog dienen te bestellen. Liefst in de week van 14 mei aanleg van de bestrating.

Achtertuin renoveren en bestraten

Ik wil mijn achtertuin laten aanpassen. Hiervoor moet een gemetselde plantenbak, circa 4 x 4 meter worden gesloopt. De planten moeten worden verwijderd en het puin met de aarde (circa 6 m3?) en enkele boomstronken en enig hout (grofvuil) moet worden afgevoerd. Ook moet de oude bestrating (circa 56 m2 betonklinkers) worden uitgehaald en afgevoerd. Vervolgens moet circa 68 m2 tuin worden opgehoogd, geëgaliseerd en opnieuw bestraat met betontegels van 60 x 60 cm. Er zijn enkele hoeken dus zaagwerk op maat is nodig.