Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Tegels leggen en stobben verwijderen

De tegels in de achtertuin wil ik zelf verwijderen. Hierna dient de vakman 2 stobben verwijderen. De oude bestrating en de stobben moeten worden verwijderd. Daarna dient de 35 m2 tuin te worden geëgaliseerd en grote tegels gelegd. De achtertuin is te bereiken via een brandgang.

Terras met bestaande tegels opnieuw betegelen

Ons terras is drie jaar geleden gemaakt. Op sommige plaatsen is de boel verzakt, op andere plaatsen komen de tegels omhoog. We willen graag dat ons terras opnieuw gelegd wordt. Ons terras is 55 vierkante meter. Eventueel ook egaliseren.

Grindtegels leggen

Leggen van +/- 40 vierkante meter bestrating met 60 x 40 grindtegels. Rond de 15 m2 moet opnieuw gelegd, de rest komt op de plaats waar gras zat (hier moet nog geel zand op en deels zwart zand uit).

Tuintegels leveren en leggen

Ik wil graag tegels leggen in mijn tuin van 28 m2. Er moet ook wat afgegraven worden en eventueel egaliseren.

Afwerking betegeling tuin

Wij zoeken een partij die 24 tegels kan snijden en vervolgens banden om de tuin kan plaatsen. De tegels en banden zijn al in bezit. De rest van de tuin is al afgewerkt.

Stukje tuinbestrating laten aanleggen

Het gaat om het opnieuw leggen van een klein stukje tuinbestrating. Wij willen ons terras graag een stukje uitbreiden. Het gaat om ongeveer 5 m2 en wij hebben alle tegels nog. We hebben het zelf geprobeerd maar het is ons niet gelukt.

Voortuin met sierbestrating bestraten

Het laten leggen van sierbestrating in de voortuin van ongeveer 7 m2.

Bestrating leggen in de achtertuin

Graag de achtertuin bestraten voor een deel, circa 60 m2. Er dienen twee terrassen aangelegd te worden. Tegels zijn reeds besteld, randjes ook. Echter geen witzand vanwege inschattingsproblemen. Er ligt al circa 40 m2 witzand van het vorige terras. We zijn benieuwd naar hoeveel witzand we nog dienen te bestellen. Liefst in de week van 14 mei aanleg van de bestrating.

Achtertuin renoveren en bestraten

Ik wil mijn achtertuin laten aanpassen. Hiervoor moet een gemetselde plantenbak, circa 4 x 4 meter worden gesloopt. De planten moeten worden verwijderd en het puin met de aarde (circa 6 m3?) en enkele boomstronken en enig hout (grofvuil) moet worden afgevoerd. Ook moet de oude bestrating (circa 56 m2 betonklinkers) worden uitgehaald en afgevoerd. Vervolgens moet circa 68 m2 tuin worden opgehoogd, geëgaliseerd en opnieuw bestraat met betontegels van 60 x 60 cm. Er zijn enkele hoeken dus zaagwerk op maat is nodig.

Composiet vlonders aanleggen

Wij hebben op dit moment een hardhouten vlonders in de tuin. In totaal ongeveer 20 vierkante meter. Dit begint door te buigen. We zouden graag willen weten wat het kost om dit te vervangen door composiet vlonders. Kunt u ons hierin adviseren qua materiaal? De tuin heeft een achterom. Afvoeren van het materiaal kan ik zelf regelen.

Opnieuw leggen van de grindtegel

Opnieuw laten leggen van bestaande grindtegels ongeveer 15 m2.

Dakterras aanleggen

Verwijderen van de huidige houten vlonder. Deze bevindt zich op de 1e verdieping, het betreft een dakterras. Tevens het plaatsen van een nieuwe composiet vlonder. Het betreft een losse vlonder en dat zou ik graag wel weer willen hebben.

Achtertuin opnieuw aanleggen, voortuin bestraten

De achtertuin moet opnieuw bestraat worden. Er moet een damwand geplaatst worden. Daarna moet de tuin geëgaliseerd worden en voor 2/3 betegeld worden met grote tegels en voor 1/3 met vlonderplanken. De tuin is achterom bereikbaar met klein materiaal. De voortuin moet opnieuw bestraat worden met grote tegels.

Achtertuin uithalen en opnieuw bestraten

Het uithalen van de stenen en opnieuw leggen in de achtertuin. Ongeveer 42 m2. Graag per mail reageren.

Achtertuin bestraten

Ls, graag zou ik de achtertuin van mijn aanstaande woning willen laten bestraten. Gaat om ongeveer 30m2. Ik zou grote tuintegels willen laten aanleggen en geen kleine klinkers. Per m2 voor de tegels wil ik max 20 euro uittrekken. Kunt u mij een offerte doen toekomen (mag ruim gerekend worden) voor het aanleggen van de bestrating in de gehele tuin met tegels die max 20 euro per m2 kosten.

Natuursteen in de tuin aanbrengen

Het laten leggen van natuursteen in een tuin circa 25 meter nieuwbouw, hoekwoning in Groningen. Wij hebben wel wat voorbeelden bekeken op internet maar zijn verder helemaal blanco. Wij hebben ook wat foto's van voorbeelden en van de tuin zoals deze er nu uitziet. Datum uitvoeren opdracht rond 2 oktober.

Achtertuin betegelen

Ik wil mijn achtertuintje van ongeveer 22 m² laten bestraten met grote tegels van 60 x 60 cm die ik bij Gamma ga kopen. Het betreft een tuintje bij een nieuwbouwwoning. Er is al zand gestort, maar dat is mogelijk niet voldoende. Ik laat dat graag even beoordelen en het zand door de vakman leveren. Ik wil de bestrating iets af laten lopen naar de achterzijde van de tuin, voor een goede afwatering. Ik ontvang graag uw offerte.

Achtertuin bestraten

Ik heb achtertuin van 45 m2 te bestraten , ik heb self de Tegels en zand, ik en met 2 personen bieden wij ook help.

Achtertuin bestraten

Ik wil graag mijn achtertuin van 31 m² laten bestraten. Voordat het terras gelegd kan worden moeten er 20 m² standaard betontegels verwijderd en afgevoerd worden. Vervolgens moet de tuin geëgaliseerd of opgehoogd worden. Daarna kan het terras worden gelegd met klinkers die ik al heb gekocht en opsluitbanden. Het terras moet gelegd worden in 'enkel elleboogverband'. Het overgebleven zand moet afgevoerd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Sierbestrating laten aanleggen

Laten leggen oprit nieuwbouw huis al wit zand aanwezig 46 m2 dik formaat klinkers elleboog verband. Plus verschillende terrasjes en tuinpad ook dik formaat klinkers ongeveer 65 vierkante meter. Graag offerte voor combinatie terrasjes en oprit en aparte prijzen voor oprit en terras

Terrastegels opnieuw leggen

Mijn terrastegels zijn verzakt en ik zou deze graag opnieuw gelegd willen hebben.

Oprit met stenen aanleggen

Het is een oprit van ongeveer 22 m2. Er dienen Abbey stones van 14 bij 14 bij 6 cm dik gelegd te worden. Het voor een nieuwbouwhuis en we hebben contact met de ongeveer 10 andere bewoners. Dus het zou ook fijn zijn als jullie aan kunnen geven of er een groepskorting gegeven kan worden. Verder wordt het huis 16 juni opgeleverd, dus zo snel mogelijk daarna zou het aangelegd kunnen worden.

Bestraten zijkant van ons huis

Lezer(es), we willen graag aan de zijkant van ons huis de boel laten bestraten. Ik zou zeggen maak een afspraak met ons en luister naar onze wensen, zodat wij weten wat er verwezenlijkt kan worden. De zijkant van de woning is 4 tot 5 meter breed en een meter of 8 diep, maar dat moet nagemeten worden. De bestrating is optioneel te leveren. Ik wacht op uw bericht.

Terras met sierbestrating leggen

Terrastegels vervangen, circa 30 m2. We de nieuwe tegels hebben we al uitgezocht. De oude bestrating (trottoirtegels) eruit halen en afvoeren en nieuwe tegels van circa 80 x 80 cm erin leggen. Wat zou dat kosten als we de tegels zelf aanschaffen?

Tegelwerk in de tuin herstellen

De vorige bewoners hebben tegels uit een hoek van de achtertuin gehaald om een soort plantenbak te maken. Dit wil ik graag weer hersteld hebben. De tegels zijn nog aanwezig, wel is er nog wat ophoog zand nodig.