Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Groningen.

144 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien, bedrijventerrein bestraten, oprit met dam over slootje bouwen, bestrating leggen bij bedrijfspand, terras egaliseren en opnieuw bestraten, tuin laten bestraten, tuin laten straten, bestrating rondom de woning aanleggen, oprit laten verharden, waaltjes op de inrit laten leggen, sierbestrating vervangen, tuin met bestrating onderhoudsvrij maken, terras aanleggen in de achtertuin, plein bestraten met klinkers en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Groningen:

maandag 11 juni 2018

Afwerking betegeling tuin

Wij zoeken een partij die 24 tegels kan snijden en vervolgens banden om de tuin kan plaatsen. De tegels en banden zijn al in bezit. De rest van de tuin is al afgewerkt.
dinsdag 5 juni 2018

Stukje tuinbestrating laten aanleggen

Het gaat om het opnieuw leggen van een klein stukje tuinbestrating. Wij willen ons terras graag een stukje uitbreiden. Het gaat om ongeveer 5 m2 en wij hebben alle tegels nog. We hebben het zelf geprobeerd maar het is ons niet gelukt.
zaterdag 2 juni 2018

Stoeptegels leggen op rechthoekig erf

Een rechthoekig stuk erf van ongeveer 50 vierkante meter. Het gaat alleen om het leggen van de stoeptegels 30x30 de rest wordt voordien gedaan b.v. uitgraven, geel zand er in enz. Het gaat om een stuk erf waar wij de caravan op willen zetten. Graag contact via de mail daar wij slecht te bereiken zijn. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet,
dinsdag 22 mei 2018

Parkeerterrein met split of grind aanleggen

Het laten aanleggen van een parkeerterrein. Op het moment ligt er puin met daaronder nog stukken asfalt. Het asfalt moet ook uitgegraven worden. Het gaat om een stuk van 16 meter bij 17 meter. Wij zaten zelf te denken aan split of grind als jullie daar een andere suggestie overhebben horen we het graag.
maandag 21 mei 2018

Voortuin met sierbestrating bestraten

Het laten leggen van sierbestrating in de voortuin van ongeveer 7 m2.
donderdag 10 mei 2018

Terras aanleggen

We willen een terras aanleggen met grote antracietkleurige tegels van ongeveer 3 bij 3 meter ( op zo kort mogelijke termijn).
woensdag 9 mei 2018

Achtertuin betegelen

Het laten bestraten van de achtertuin met 60 bij 60 cm tegels. Het gaat om een tuin van 37 m2. Er moet waarschijnlijk nog afgegraven en opgehoogd worden en aandacht voor de afwatering.
donderdag 3 mei 2018

Oprit aanleggen van split

Onze oprit bestaat nu uit oude betonplaten. We willen deze graag vervangen door split en wat groter maken. Ik denk in totaal ongeveer 50 m2. Heeft geen haast, we zijn flexibel
woensdag 2 mei 2018

Bestrating leggen in de achtertuin

Graag de achtertuin bestraten voor een deel, circa 60 m2. Er dienen twee terrassen aangelegd te worden. Tegels zijn reeds besteld, randjes ook. Echter geen witzand vanwege inschattingsproblemen. Er ligt al circa 40 m2 witzand van het vorige terras. We zijn benieuwd naar hoeveel witzand we nog dienen te bestellen. Liefst in de week van 14 mei aanleg van de bestrating.
woensdag 25 april 2018

Achtertuin renoveren en bestraten

Ik wil mijn achtertuin laten aanpassen. Hiervoor moet een gemetselde plantenbak, circa 4 x 4 meter worden gesloopt. De planten moeten worden verwijderd en het puin met de aarde (circa 6 m3?) en enkele boomstronken en enig hout (grofvuil) moet worden afgevoerd. Ook moet de oude bestrating (circa 56 m2 betonklinkers) worden uitgehaald en afgevoerd. Vervolgens moet circa 68 m2 tuin worden opgehoogd, geëgaliseerd en opnieuw bestraat met betontegels van 60 x 60 cm. Er zijn enkele hoeken dus zaagwerk op maat is nodig.
zaterdag 21 april 2018

Terras betegelen

Wij will graag onze terras laten bestraten met tuintegels van 60x60. De grond is al voorbereid, zand is er ook en zit er in, het gaat om egaliseren en tegels plaatsen.
maandag 16 april 2018

Terras opnieuw aanleggen

Ik wil mijn terras veranderen en opnieuw gelegd hebben. Het betreft hier een l vormig terras van ca 30 m2. De oude tegels eruit en de nwe er in. Het zijn vm tegels van 60x60x4. 7 zonder facet. Dus stotend tegel elkaar
donderdag 12 april 2018

Oprit heraanleggen

Ik wil de oprit opnieuw laten leggen. Het gaat om een oppervlak van 3 bij 17 meter. Het zijn betontegels van 60 bij 40 cm en die heb ik al liggen.
dinsdag 10 april 2018

Composiet vlonders aanleggen

Wij hebben op dit moment een hardhouten vlonders in de tuin. In totaal ongeveer 20 vierkante meter. Dit begint door te buigen. We zouden graag willen weten wat het kost om dit te vervangen door composiet vlonders. Kunt u ons hierin adviseren qua materiaal? De tuin heeft een achterom. Afvoeren van het materiaal kan ik zelf regelen.
zondag 8 april 2018

Opnieuw leggen van de grindtegel

Opnieuw laten leggen van bestaande grindtegels ongeveer 15 m2.
maandag 26 maart 2018

Oprit, terras en pad opnieuw straten

Het bestraten van een pad om het huis, terras en oprit. Het gaat om totaal ongeveer 200 m2 voor het pad en voor de nieuwe bestrating met H klinkers 380 m2.
maandag 26 maart 2018

Straatje leggen

Het betreft het leggen van trottoir tegels, ophogen en afsluitbanden aanbrengen. Wij halen de oude tegels eruit, deze kunnen weer gebruikt worden. De oppervlakte is ongeveer 49 m2 en goed bereikbaar.
woensdag 21 maart 2018

Grindtegels en gewone tegels leggen

Ik zou graag mijn tuin bestraat willen hebben ik heb grindtegels en gewone 30 bij 30 tegels liggen. De grindtegels moeten omgekeerd in de tuin liggen.
maandag 19 maart 2018

Terras bestraten

Aanleg low-budget terras 1. Eruit halen en hergebruiken van ca. 36 cm2 oude waaltjes. 2. Egaliseren/ophogen 3. Bestrating aanleggen van ca. 50m2 in een cominatie van de aanwezige oude waaltjes met een 30x30 2e hands stoeptegel (nog aan te schaffen)
zaterdag 17 maart 2018

Bestraten met gewone betontegels

Kunt u mij een offerte geven voor, - ongeveer 20 m3 zand - egaliseren en Aantrillen - 60 m2 betontegels 30x30 leggen - ongeveer 15 m1 stoepranden Ik hoor u graag
zondag 11 maart 2018

Dakterras aanleggen

Verwijderen van de huidige houten vlonder. Deze bevindt zich op de 1e verdieping, het betreft een dakterras. Tevens het plaatsen van een nieuwe composiet vlonder. Het betreft een losse vlonder en dat zou ik graag wel weer willen hebben.
vrijdag 9 maart 2018

Bestrating met gewone beton tegels

Ik wil 20 m3 zand laten leveren en het meteen laten aantrillen voor een oppervlak van 60 m2. Daarna moeten er 30 bij 30 cm stoeptegels van beton geplaatst worden. Ik heb een achterom.
donderdag 1 maart 2018

Tegels in de voortuin leggen

Het leggen van tegels in voortuin circa 30 m2 en circa 15 m2 grind, de tuin ligt nu grond met paar planten en stukje gras.
zondag 25 februari 2018

Achtertuin opnieuw aanleggen, voortuin bestraten

De achtertuin moet opnieuw bestraat worden. Er moet een damwand geplaatst worden. Daarna moet de tuin geëgaliseerd worden en voor 2/3 betegeld worden met grote tegels en voor 1/3 met vlonderplanken. De tuin is achterom bereikbaar met klein materiaal. De voortuin moet opnieuw bestraat worden met grote tegels.
zaterdag 4 november 2017

Betonklinkers leggen

Het gaat om het leggen van ongeveer 90 m2 betonklinkers, zwart of donker antraciet, ligt aan jullie prijs. Op de plek waar de klinkers gelegd moeten worden ligt nu ongeveer 5 cm dik grind. Het grind moet verplaatst worden naar achter, maximaal 25 meter verder op het zelfde terrein, daar ligt ook grind, dan moet er zand gestort worden en moeten te klinkers gelegd worden.

Partners

Partners van Casius