Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Groningen.

147 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Groningen:

maandag 6 juli 2020

Tegels leggen

Bestaande terrassen en looppad opnieuw bestraten. Ongeveer 50 m2, De huidige situatie haal ik zelf weg en eruit. Het gaat mij dus puur om het leggen van de nieuwe tegels die ik al heb besteld.
dinsdag 16 juni 2020

Gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2

Huidige ondergrond is gewapend beton. Dit zal eerst verwijderd moeten worden, voordat de kasseien kunnen worden gelegd. Het is zo’n 375 m2. Materiaal mag door de vakman geregeld worden.
dinsdag 9 juni 2020

40 m2. achtertuin bestraten en houten terrasoverkapping aanleggen

De achtertuin is ongeveer 40 m2 , waarvan nu ongeveer 12 m2 met tegels en de rest met gras. We willen echter de hele 40 m2 bestraten met allemaal nieuwe tegels. Oude tegels verwijderen en afvoeren. Ook willen we een houten terrasoverkapping tegen de achterpui (waar de schuifdeur zit).
maandag 1 juni 2020

Bestrating leggen

Ik wil de achtertuin laten bestraten. Oppervlakte 25 vierkante meter en opsluitbanden voor 26 meter. Graag offerte voor bestraten inclusief trotoirtegels 30 x 30 en opsluitbanden 6 cm hoog 1 meter lang en legzand. Oude tegels worden door ons verwijderd.
woensdag 27 mei 2020

Tuin tegels

Ik heb een achtertuin die momenteel bestraat is (zie afbeeling) Echter vinden wij de kleur van de tuintegels niet mooi. Nu zijn we op zoek naar antraciet/grijsachtige, grotere tegel die dan ook gelegd dient te worden. Graag ontvang ik vrijblijvend een verwachte kosten opmaak. 75 m2 tuin.
zaterdag 23 mei 2020

Inrit egaliseren en aanleggen

Het gaat om het netjes maken van de inrit, deze is ongelijk dus graag eerst recht trekken. Ook het voetpad en zwarte zand ernaast graag meenemen. Het voetpad moet wel blijven uiteindelijk. Omdat bestraten totaal rond de €6000 gaat kosten zoeken wij een goedkoper alternatief. Wij denken zelf dat split of iets dergelijks het beste is. Er rijden regelmatig auto's over. De inrit is ongeveer 182 m2. Voor de winter zouden we dit graag gerealiseerd willen hebben.
zondag 10 mei 2020

Keramische terrastegels herleggen in cementlaag

Ons terras van keramische tegels is los komen te liggen na bezoek van een mol. Wij willen het terras daarom opnieuw gelegd hebben. Benodigdheden: 4 zakken Portland cement, Gatorzand voor het voegen en wortelwerend materiaal. Het betreft een terras van 15m2. Wij vragen een offerte voor de in te kopen materialen en het arbeidsloon.
vrijdag 8 mei 2020

Terras en pad leggen

Leggen van terras, kleine zitplek en een pad in de achtertuin. Terras en zitplek hebben een gezamenlijke oppervlakte van ca. 40m2, tegels van 60x60cm. Pad, leggen met stenen, bedraagt 7-8m2. Zand niet aanwezig.
donderdag 7 mei 2020

Betonklinkers Waalformaat

Ik wil graag mijn achtertuin laten bestraten. De huidige tegels moeten er eerst worden uitgehaald en eventueel moet het worden geëgaliseerd met zand. De achtertuin is te bereiken via een achterom. Het gaan om een tuin van zo'n 12 vierkante meter.
dinsdag 28 april 2020

oprit opnieuw bestraten

oprit opnieuw bestraten +opvullen met zand van verwijderde bloembak ,aangrenzend aan de oprit. Totale opp. ca. 90 vk.m.
maandag 27 april 2020

Sierbestrating leggen

Er liggen nu het en der tegels 30x30 en gras voorkeur gaat uit naar alles bestraten met grote tegels gaat om ongeveer 54 m2
vrijdag 17 april 2020

Oude klinkers egaal maken

Doordat wortels vd bamboe de klinkers omhoog drukken, is er hoogteverschil in de betegeling ontstaan en dat moet weer egaal worden. klinkers hergebruiken.
zondag 12 april 2020

Huidige bestrating 24m2 opnieuw leggen, Bestrating egaliseren en ophogen waar nodig

1 foto is bijgevoegd van de steeg. Dit is zodat zichtbaar is hoe de achtertuin toegankelijk is. De overige foto's zijn van de achtertuin. Huidige tegels liggen te schuin naar beneden, waardoor een zwembad niet mooi blijft staan. We zijn op zoek naar iemand die de achtertuin kan ophogen en egaliseren, en de oude tegels terug wilt plaatsen zodat de tuin niet meer zo scheef afloopt. Eventueel kunnen wij van tevoren zorgen dat de tegels verwijderd zijn van de grond.
zondag 5 april 2020

Tegels leggen tuin

Tegels tuin leggen over 20m2. Op dit moment liggen er tegels, die ga ik er uit halen. Daarna moet het iets worden geegaliseerd worden en met de nieuwe tegels betegelen. De tuin is goed bereikbaar via achterom.
zaterdag 14 maart 2020

Tuin bestraten

Ik wil graag 81 m2 tuin laten bestraten. Ik wil graag weten wat dit kost en ontvang graag een offerte inclusief alles.
zondag 8 maart 2020

Betontegels leggen

Ik wil betontegels in de voortuin laten leggen van 60 x 40 x 5 cm. Het gaat om ongeveer 60 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 26 februari 2020

Weiland van 250 m2 bestraten

Ik wil een deel van 250 m2 van mijn weiland laten bestraten. Het is weiland waar het om gaat moet eerst afgraven worden en zand aanbrengen en aan trillen. Klinkers zijn aanwezig.
dinsdag 4 februari 2020

Terras leggen met beton klinkers (180 m2)

Ik wil een terras aan laten leggen met beton klinkers. Oppervlakte is 180 m2. Er ligt nu zand zonder stenen. Alles moet dus eerst geëgaliseerd worden. meter terras leggen met beton klinkers er ligt nu zand zonder stenen. De vakman mag een aanbod doen met het leveren van de klinkers.
zondag 2 februari 2020

Voortuin leeg en bestraten met klinkers

De voortuin van ca 18 m2 moet leeg en bestraat worden met klinkers waarop een redelijk zware auto kan staan. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
zondag 2 februari 2020

Voortuin, circa 20m2, moet leeg en vervangen door grind

Ik wil de voortuin van circa 20 m2 helemaal leeg hebben en gevuld met grind (en antiworteldoek) en het pad naar de voordeur even opnieuw inleggen. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 1 februari 2020

Tuintegels leggen en oude verwijderen

Ik wil bestrating laten leggen in de tuin van ongeveer 45 m2. Oude tegels moeten nog worden verwijderd en afgevoerd door de vakman. Nieuwe tegels aanleveren in overleg svp.
vrijdag 17 januari 2020

Oprit, veranda en tuinpad bestraten met printbeton

Gezocht een bedrijf dat een mooie strakke oprit kan plaatsen zonder risico op onkruid. Antraciete kleurstelling gewenst. Printbeton leisteen of hout motief, betonplaten of xxl beton tegels. Schatting 112 m2 (oprit, veranda en tuinpad). Nu ligt er puinverharding of zand. Alles is makkelijk bereikbaar.
vrijdag 13 december 2019

Herbestraten van een opslagterrein 1000 m2

Herbestraten in het voorjaar 2020 van ongeveer 1000 m2 opslag / parkeerterrein. Oude stenen eruit, egaliseren, eventueel aanvullen, ophogen en de oude stenen er weer in. Graag prijs per m2.
maandag 4 november 2019

Bestrating leggen

Ik wil graag 12 m2 bestrating laten leggen. Ik heb de stenen / klinkers al in bezit. Ik heb wel 12 meter opsluit banden nodig plus wat zand.
dinsdag 8 oktober 2019

Aanleg nieuwbouwtuin: bestrating, steiger

Tuin nieuwbouwwoning netto groot 588 m2. Tuin wordt af-bouw opgeleverd en moet gereed gemaakt worden voor bestrating en beplanting. Bestrating is totaal 250 m2 steen (200 meter opsluitband). Daarnaast nog 12 m2 steiger aan water. Keuze qua stenen etc moeten nog gemaakt worden. Primair is vraag nu het gereed maken van de tuin en de uren die gemoeid zijn met het leggen van de tegels.