Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zevenaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Zevenaar heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Zevenaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zevenaar of directe omgeving.

260 klanten uit Zevenaar bevelen een bij Casius in Zevenaar aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zevenaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: ophogen binnenterrein van 1700 m2, bestrating oprit en parkeerplaats, parkeerplaats aanleggen, compleet dakterras realiseren, het realiseren van twee rijstroken van 100m lang, bestrating paden en terras aanleggen, composiet ondergrond aanbrengen in horeca onderneming, terras vervangen, kasseien terras aanleggen, tuin afgraven, egaliseren en betegelen, weg in Almere bestraten, sierbestrating leggen, tuin ophogen, egaliseren en bestraten, sierberstrating leggen, sierbestrating leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Zevenaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zevenaar:

Sierberstrating leggen

Ik wil 20 m2 laten bestraten in mijn voortuin. Ik denk dat 15 m2 nog waarschijnlijk met 10 tot 15 cm zand bijgevuld moet worden. Er liggen geen tegels of iets dergelijks momenteel. Ik heb de tegels al staan en zoek iemand die zo spoedig mogelijk de klus kan afmaken. Een kennis is begonnen met de klus, maar hij is veel te druk, dus ben ik opzoek naar iemand anders die de klus kan afmaken.

Tuin en oprit aanleggen met kasseien

Ik wil graag een oprit en terras in de tuin laten aanleggen met kasseien. Gaat om ongeveer 100 m2. Het verwijderen en afvoeren van het oude materiaal ook graag in de offerte.

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

Ik wil graag ophoogzand inleggen en betegelen van de achtertuin.

Tegels in de achtertuin leggen

Ik wil graag een nieuwe achtertuin alle tegels en gras moet eruit en worden meegnomen en dan alles egaliseren en dan tegels erin die ik ook bij gamma heb gezien broadway 60x60 6,39pst ik weet niet of totaal plaatje met de stenen kan maken of dat dit een aparte service is graag hoor ik hoeveel de kosten gaan bedragen

Tuin leeghalen en tegels leggen

Het laten leggen van de achtertuin zoals u op de foto kan zien ligt er gras en stenen we willen graag alles eruit en betegelen met grote tegels minimaal 60x60

Bestrating voor het huis vervangen

Het betreft het laten bestraten van ongeveer 12 m2 voor het huis. De benodigde waaltjes en zand zijn aanwezig. Waarschijnlijk is er net niet genoeg zand aanwezig. De huidige bestrating verwijderen wij zelf.

Oprit en parkeerplaatsen aanleggen

Voor ons gezinshuis willen wij de oprit opnieuw laten bestraten en tevens parkeerplaatsen creëren. Het gaat om ongeveer 200 m2, waarbij een gedeelte gras was en de andere helft nu al bestraat is. Graag willen we alles wat er nu ligt laten verwijderen en met nieuwe klinkers/tegels laten bestraten, zodat het een geheel wordt. Ook de klinkers/tegels moeten nog worden aangeschaft. De tegels die er nu liggen hoeven niet afgevoerd te worden, deze ga ik voor iets anders gebruiken.

Oprit en terras laten bestraten

Ik wil graag mijn oprit en terras laten bestraten (Nieuwbouw) Oprit +/- 4 bij 12 meter Terras +/- 9,5 bij 3 meter Inclusief ophogen met zand. Stenen zullen we zelf aanschaffen (Klinkers getrommeld)

Tuintje bestraten 18m2

Ik zou heel graag mijn tuintje met stoeptegels gelegd hebben zodat ik er met mijn rolstoel in kan. 18m2. Ik heb al een deel van de stoeptegels. Tuin is nu gerooid en er zit aarde in. Er zal ophoogzand bij moeten.

Pad aanleggen 20m2

Wie wil mijn pad aanbrengen met waaltjes. Ongeveer 20 m2.

30 meter straten

Klant van mij laat een nieuwe serre plaatsen en wil de boel er in en er omheen bestraat hebben ongeveer 30m2 wat kost het bestraten van dat plein. Stenen worden waarschijnlijk verzorgd.

Bestaand straatwerk opnieuw leggen. ...

Bestaand straatwerk opnieuw leggen. Bestaande tegels. 50 a 60m2.

Aanleg tuin nieuwbouwwoning

Aanleg tuin nieuwbouwwoning

Het terras moet verlegd worden en de ...

Het terras moet verlegd worden en de vijver moet ook op een andere plek in de tuin. 4,50 breed en 7 meter lang.

Afgraven van kleigrond en nieuwe grond ...

Afgraven van kleigrond en nieuwe grond in tuin. Eventueel verwijderen van een coniverenhaag Graven van gat voor trampoline en het bestraten van het grootste gedeelte van de tuin. Eventueel ook het plaatsen van eenschutting op betonpalen.

Terras achterzijde woning opnieuw ...

Terras achterzijde woning opnieuw aanleggen. Ca. 40M2 te leggen in natuursteen 6-7M2 betonklinkertje (10*10) restant 33M2 Momoenteel is nog een gedeelte gras en een gedeelte tuinperk, dit moet eruit en moet wit zand worden ingebracht ca 15M2. Het huidige terras moet eruit gehaald en opgehoogd worden ca 25M2 Ik wil graag de globale kosten weten van de verschillende werkzaamheden zodat ik met name het straatwerk en het grondwerk apart kan zien.

Tuin bestraten hoe weet ik nog niet wat ...

Tuin bestraten hoe weet ik nog niet wat voor soort bestrating