Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zaltbommel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Zaltbommel heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Zaltbommel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zaltbommel of directe omgeving.

155 klanten uit Zaltbommel bevelen een bij Casius in Zaltbommel aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zaltbommel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: natuurstenen platen in de voortuin leggen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels, sierbestrating leggen, nieuw dakterras aanleggen, bestraten terras + looppad achtertuin, vlonderterras vervangen, keramische tegels leggen op zand zonder voeg, bestraten van 400m2 aan parkeerplaats, sierbestrating leggen, het vervangen van het tuinpad en terras, tegels weghalen en grasmatten leggen, afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Zaltbommel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zaltbommel:

Het vervangen van het tuinpad en terras

Terras en het tuinpad in natuursteen. Ik wil de oude stenen er uit worden gehaald en afgevoerd wordt. Het terras is het ongeveer 50m2, het tuinpad mag 3 meter breed worden van ongeveer 15 meter. Het pad is om de tuin te bereiken is 1,20 breed. Graag ga ik in overleg met een vakman opzoek naar een mooie steen.

Bestrating leggen bij nieuwbouw

Het leggen van bestrating voor de oprit 154,4 m2 met klinker 31,5x10,5x8cm terassen en paden aanlegen 159m2 met Geostretto plus tops Milano 100x100x6cm 226,8 m2 Kera Twice Paduc Oak 45x90x6cm en 183 opsluitbanden verwerken. Alle straatwerk is al besteld inveegzand en voegzand is aanwezig

Sierbestrating achtertuin en oprit voortuin

Ik wil graag een idee krijgen v.w.b. de prijs voor het leggen van leisteen in de achtertuin. Het betreft cam2. Ik informeer voor een nieuwbouwhuis, maar laat wel de grond voorafgaand aan het leggen afgraven en zand erin storten. (eventueel is een laag puin onder het zand voor stabilisatie ook mogelijk, dit is denk ik nodig voor leisteen?). Aan de voorzijde van de woning is er bestrating nodig voor de oprit. Dit betreft ca 30 - 35 m2. Wij gaan er vanuit dat dit (kleinere) betontegels of klinkers zullen worden. Ook hier geldt dat ik hier een laag zand in laat storten (en eventueel een laag puin als dit nodig is). Ik hoor graag uw indicatie. Alvast bedankt voor uw reactie.

Beton tegels leggen

Het laten leggen van beton tegels 115 m2 zand erin tuin onkruid vrij maken tegels van 15 euro per m2.

Achtertuin bij de nieuwbouwwoning bestraten

Het betreft een tuin bij nieuwbouwwoning. Er is al een 30 cm klei afgegraven en voorzien van ophoogzand. Tegels worden 50 x 50 cm en aan de zijkant komen opsluitbanden. Het gaat om 35 m2.

Oprit, terrassen en gangetje straten

Wij willen: - Onze oprit laten herstraten (ongeveer 100 m2) met de Gamma betontegel Broadwey grey 60 x 60 x 4,7 cm; eerst betonstenen verwijderen en afvoeren. - Twee terrassen achter herstraten (ongeveer 40 m2) met de Gamma betontegel Ardechio zwart 60 x 60 x 4; eerst betonstenen verwijderen en afvoeren. - Gangetje van 990 cm breed langs huis laten herstraten (ongeveer 15 m2) eerst betonstenen verwijderen en afvoeren. Ook met de Gamma betontegel Ardechio zwart 60 x 60 x 4 cm.

Terras herstraten met in cement gelegde stenen of tegels

Er is een gedeelte bestraat van 22 m2. Er liggen nu betonklinkers . Graag willen wij het terras laten herstraten met in cement gelegde stenen of tegels. Kan dit over de oude tegels heen geplaatst worden of dienen deze te worden verwijderd?

Oprit bij het nieuwbouwhuis bestraten

Het voorbereiden en bestraten van een oprit van een nieuwbouwhuis. Er liggen nu twee rijen met tegels naar de stoep. Het betreft een oppervlak van ongeveer 25 m2. Wij hebben nog geen stenen gekocht maar denken aan antraciete betonklinkers van ongeveer 21 x 11 x 8 cm. Kunt u ons een interessante offerte doen voor het bestraten van de oprit?

Achterplaats opnieuw bestraten

Het achterplaatsje wil ik graag opnieuw laten bestraten. De oude tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De ondergrond is zand, eventueel dient er een klein beetje opgehoogd te worden. De oppervlakte van de achterplaats is 25 m2.

Voortuin laten bestraten

Ik wil graag 2 bomen verwijderen met een doorsnee van 15-20 cm, 2.50 meter hoog. Huidige tuintje nog deels bovenlaag aarde verwijderen 5 x 4 meter. Oude klinkers er uit 3 x 6.30 meter. Betegelen met 1 soort tegel Linear wildverband Ardoise Paris, verkrijgbaar bij Gamma Zaltbommel.

Tuin opnieuw bestraten

Het gaat om een terras van ongeveer 20 bij 9 meter. De bomen zijn een tijd geleden weggehaald en de gaten zijn gedicht maar dit is zeer hobbelig geworden. De tegels moeten er dus uit, egaliseren en terug plaatsen.

Straatwerk ophalen

Bij onze voordeur staan er plassen. Graag zien wij het straatwerk opgehaald zodat regenwater van de gevel af afloopt. Ongeveer 2-3 m2.

Gazon van ca. 25 m2 moet worden ...

Gazon van ca. 25 m2 moet worden vervangen door betegeld terras. Afvoer gras/aarde, aanvoer geel zand, bestraten.