Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestraten met beton klinker zwart:

Bestraten met beton klinker zwart

- Afvoeren zand en oude tegels - Totaal te bestraten 77 m2 - Aanvullen met geel zand - Betonranden aantal 8 meter
Onze klant uit Westervoort (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestraten met beton klinker zwart uit heel Nederland:

Terras achtertuin bestraten

Straatwerk achtertuin in Utrecht; +/- 2,2 bij 6 meter. Tegelgroote in overleg (bijv. 60*60). Afvoeren oude vlonders en tegels. Ondergrond is beton.

Oprit herstraten in spievorm

De oprit van 80 m2 loopt van breed naar smal. Deze wil ik bestraten met beton klinkers (heb ik al aangeschaft).

Oprit en terrassen bestraten

Het betreft het bestraten oprit nieuwe woning met betonklinkers en 2 terrassen achter in de tuin met beton tegels. Materiaal is al gekocht. Afmetingen (gemiddeld): terras 1: circa 12 m2 terras 2: circa 28 m2 oprit: circa 30 m2

Achtertuin aanleggen

De tuin bevat 2 afstapjes, 2 traptredes. Hier mag door te egaliseren 1 trede van gemaakt worden. Er is voldoende ophoogzand aanwezig, wat net een jaar onder de huidige tegels ligt. Wij willen graag antraciete beton tegels van 50 x 50 cm of 60 x 60 cm. De oppervlakte is 27 m2. Graag ontvangen wij een offerte voor de nieuwe tegels, het bestraten en het afvoeren van de oude tegels.

Stuk tuin laten bestraten

Wij willen graag een stuk tuin laten bestraten in onze tuin van ongeveer 20 m2. Wij hebben nog geen materiaal. Er ligt nu gras en er staan 2 boompjes in die moeten blijven staan. Daarbij 1 traptree van beton tussen 2 plantenbakken. Graag horen wij van u. Ik heb een achterom.

Tuin egaliseren, bestraten, et cetera

De voortuin is gedeeltelijk bestraat en ik wil de gehele voortuin bestraat hebben. D.w.z. de border waar planten staan verwijderen en bestraten. Oude stenen (beton Waaltjes) laten liggen en uitsluitend de borders bestraten zodat het een geheel is. Daarna bak laten maken voor wat planten en 3 boompjes tegen een heg aan. De Waaltjes voor de extra bestrating graag mee aanbieden.

Achtertuin winkelpand opnieuw bestraten

In de achtertuin van ons winkelpand oude bestrating vervangen. Oude grindtegels verwijderen en vervangen voor 60 x 60 of als het veel goedkoper is 40 x 40 simpele/goedkope beton tegels. Bestrating is ongeveer 25 m2. Ik schat dat er ongeveer 1 kuub zand bij moet. Graag zo spoedig mogelijk. Toegang tot de tuin alleen via de winkel zelf. Dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend.

Tuin laten egaliseren en bestraten

Een jaar geleden zijn wij in de Lier komen wonen. Na een heftig jaar vol met verbouwingen ben ik mij aan het oriënteren om mijn tuin aan te pakken. Het gaat om een tuin met van ongeveer 15 bij 6,5 meter. In deze tuin staat een vrijstaande garage, tuinhuis en een kleine uitbouw. Hiervan is ongeveer 67 m2 ware tuinoppervlak. Hiervan willen wij ongeveer 30-40 m2 betegeld hebben (beton/natuur tegel afgewisseld met gebakken klinkers) ongeveer 15 m2 aan plantenbakken en ongeveer 10-20 m2 aan grasstroken. Bijgevoegd een ontwerp van de tuin. In dit ontwerp zijn de bruine vlakken de plantenbakken. Groen het gras, rest is tegels. Kleuren zijn niet zoals het moet worden. Ik heb misschien geen groot budget maar ik ben wel benieuwd wat mijn mogelijkheden zijn. Ik hoor graag wat u te bieden heeft.

Terras in de tuin bestraten en aanleggen

We willen onze tuin laten bestraten. Hij is 12 meter diep en 5,40 meter breed. In het midden willen wij 2 plantenbakken van 1,5 x 2 meter. Door dat het 2 terrassen worden met in het midden de plantenbakken moet er 1 terras een lichte beton tegel krijgen en 1 terras een donkere betontegel. De tegels zullen 60 bij 40 cm of 50 bij 50 cm worden.

Tuin bij nieuwbouw aanleggen

Graag willen wij de tuinen aanpakken bij onze opgeleverde nieuwbouwwoning. De achtertuin is 9.80 x 6.50 meter groot. Hier dient er een hout/ beton schutting geplaatst te worden. Er zal 1 deel van 9.80 meter geplaatst moeten worden en 1 deel van 6.80 meter. Verder wil ik hier 2 terrassen laten aanleggen tegen de woning aan van 6.50 x 3 meter en een terras achterin de tuin van 4 bij 3 meter. Er zal tuinverlichting en vaste planten geplaatst moeten worden. De voortuin van 6.50 bij 2.50 meter wil ik graag laten bestraten.

Partners

Partners van Casius