Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit herstraten in spievorm:

Oprit herstraten in spievorm

De oprit van 80 m2 loopt van breed naar smal. Deze wil ik bestraten met beton klinkers (heb ik al aangeschaft).
Onze klant uit Well (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit herstraten in spievorm uit heel Nederland:

Herstraten voortuin en oprit

Wij willen onze voortuin en oprit opnieuw bestraten met de bestaande klinkers, 10 x 10 x 5 cm, 2 cirkels en in totaal ongeveer 80 m2. Er zal ook opgehoogd moeten worden, naar schatting 15 cm. Dit in verband met de ophoging van de wijk.

Extra parkeerplaats aanleggen in voortuin

Ik zoek iemand voor het veranderen van een deel oude tuin naar extra parkeerplaats. Het gaat om het uithalen / afvoer beplanting /grond. Verwijderen / afvoer betontegel 40/60. Daarnaast om het herstraten van bestaande oprit en extra parkeerplaats met deels nieuwe materialen. Het betreft een oppervlakte van 56 m2. Na het afgraven en opvullen met zand moet er een fundatiedonderlaag (menggranulaat) worden geplaatst en vervolgens infra Tremico Brons bestrating gelegd worden. Het is goed bereikbaar.

Oprit met straatwerk herstraten

Verwijderen en afvoeren bestaande bestrating oprit (alleen de tegels, niet het grind) en vervangen door nieuwe bestrating. Oppervlakte schatting 45 m2. Herstraten met zelf aan te schaffen 'Waaltjes' via 'de oude klinker' te Beuningen. Wij kunnen kiezen voor een partij uitsluitend met hele stenen. Mogelijk is iets aanvullen met zand nodig. Zal niet veel zijn. Zie foto voor de oprit.

Oprit, voortuin en een kleine gedeelde tuin herstraten

De oprit en de voortuin dienen te worden bestraat. Eerst zal de oude bestrating en de beplanting verwijderd moeten worden en afgevoerd. Daarna wil ik de oprit van 10 bij 10 meter laten bestraten met klinkers. De voortuin van 20 m2 en een looppad van 10 m2 dient te worden bestraat met tegels van 50 bij 50 cm of 60 bij 60 cm.

Verzakte oprit herstraten

Onze oprit is verzakt en deze willen we graag opnieuw laten straten. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Oprit, terrassen en gangetje straten

Wij willen: - Onze oprit laten herstraten (ongeveer 100 m2) met de Gamma betontegel Broadwey grey 60 x 60 x 4,7 cm; eerst betonstenen verwijderen en afvoeren. - Twee terrassen achter herstraten (ongeveer 40 m2) met de Gamma betontegel Ardechio zwart 60 x 60 x 4; eerst betonstenen verwijderen en afvoeren. - Gangetje van 990 cm breed langs huis laten herstraten (ongeveer 15 m2) eerst betonstenen verwijderen en afvoeren. Ook met de Gamma betontegel Ardechio zwart 60 x 60 x 4 cm.

Oprit naar de garage herstraten

Ik wil graag mijn verzakte oprit naar mijn garage van 30 m2 laten herstraten. De oprit bestaat uit klinkers en tegels. Ik wil dat de bestaande bestrating wordt teruggelegd.

Oprit, paadjes en een terras bestraten

1. pad naar garage: Opnemen en afvoeren bestaande bestrating 40 m² Leveren en aanbrengen zand 40 m² Leveren en aanbrengen betontegel 100 x 100 x 8 cm, kleur zwart 20 m² Leveren en aanbrengen gebakken waaltjes 20 m² Leveren en aanbrengen banden kleur zwart t.b.v. opstap bij voordeur post 1,00 2. pad voor huis: Opnemen en afvoeren bestaande bestrating 9 m² Leveren en aanbrengen zand 9 m² Leveren en aanbrengen gebakken waaltjes 9 m² 3. pad naar poort: Opnemen en afvoeren bestaande bestrating 8 m² Leveren en aanbrengen zand 8 m² Leveren en aanbrengen gebakken waaltjes 8 m² 4. Terras uitbreiden van 3 x 5 naar 5 x 5 en herstraten.

Herstraten van de oprit

Ik heb een oprit van 30 m2 bestraat met betonklinkers. Deze wil ik opnieuw laten bestraten.

Herstraten van de oprit

Herbestraten van oprit ongeveer 150 m2. Met hergebruik van de stenen. De ondergrond moet geëgaliseerd worden, een vlakke oprit. Aan een zijde is een goot met twee wateropvangputjes.

Partners

Partners van Casius