Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit herstraten in spievorm:

Oprit herstraten in spievorm

De oprit van 80 m2 loopt van breed naar smal. Deze wil ik bestraten met beton klinkers (heb ik al aangeschaft).
Onze klant uit Well (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit herstraten in spievorm uit heel Nederland:

Oprit, voortuin en een kleine gedeelde tuin herstraten

De oprit en de voortuin dienen te worden bestraat. Eerst zal de oude bestrating en de beplanting verwijderd moeten worden en afgevoerd. Daarna wil ik de oprit van 10 bij 10 meter laten bestraten met klinkers. De voortuin van 20 m2 en een looppad van 10 m2 dient te worden bestraat met tegels van 50 bij 50 cm of 60 bij 60 cm.

Verzakte oprit herstraten

Onze oprit is verzakt en deze willen we graag opnieuw laten straten. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Oprit, terrassen en gangetje straten

Wij willen: - Onze oprit laten herstraten (ongeveer 100 m2) met de Gamma betontegel Broadwey grey 60 x 60 x 4,7 cm; eerst betonstenen verwijderen en afvoeren. - Twee terrassen achter herstraten (ongeveer 40 m2) met de Gamma betontegel Ardechio zwart 60 x 60 x 4; eerst betonstenen verwijderen en afvoeren. - Gangetje van 990 cm breed langs huis laten herstraten (ongeveer 15 m2) eerst betonstenen verwijderen en afvoeren. Ook met de Gamma betontegel Ardechio zwart 60 x 60 x 4 cm.

Oprit naar de garage herstraten

Ik wil graag mijn verzakte oprit naar mijn garage van 30 m2 laten herstraten. De oprit bestaat uit klinkers en tegels. Ik wil dat de bestaande bestrating wordt teruggelegd.

Oprit, paadjes en een terras bestraten

1. pad naar garage: Opnemen en afvoeren bestaande bestrating 40 m² Leveren en aanbrengen zand 40 m² Leveren en aanbrengen betontegel 100 x 100 x 8 cm, kleur zwart 20 m² Leveren en aanbrengen gebakken waaltjes 20 m² Leveren en aanbrengen banden kleur zwart t.b.v. opstap bij voordeur post 1,00 2. pad voor huis: Opnemen en afvoeren bestaande bestrating 9 m² Leveren en aanbrengen zand 9 m² Leveren en aanbrengen gebakken waaltjes 9 m² 3. pad naar poort: Opnemen en afvoeren bestaande bestrating 8 m² Leveren en aanbrengen zand 8 m² Leveren en aanbrengen gebakken waaltjes 8 m² 4. Terras uitbreiden van 3 x 5 naar 5 x 5 en herstraten.

Herstraten van de oprit

Ik heb een oprit van 30 m2 bestraat met betonklinkers. Deze wil ik opnieuw laten bestraten.

Herstraten van de oprit

Herbestraten van oprit ongeveer 150 m2. Met hergebruik van de stenen. De ondergrond moet geëgaliseerd worden, een vlakke oprit. Aan een zijde is een goot met twee wateropvangputjes.

Verzakte delen herstraten

De oprit en het terras zijn op aantal plekken verzakt. Ik wil graag laten herbestraten. De totale oppervlakte van de verzakte delen is 20 m2. De vakman dient ook het zand te leveren.

Oprit verspringend herstraten

De oprit wil ik graag opnieuw laten bestraten met de huidige stenen. Er liggen stenen van 11x11x6cm, deze weghalen, zand egaliseren, als nodig geacht aanvullen en verdichten. Vervolgens de stenen eventueel schoonmaken en onder ligt afschot opnieuw leggen. De oprit is ongeveer 13 bij 3,5 meter en deze ligt parallel aan de oprit van de buren. Het patroon is eenvoudig, een halve steen verspringend in een richting. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Carport plaatsen en oprit herstraten

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande villa uit bouwjaar 1997. Wij willen daar na aankoop enkele werkzaamheden laten uitvoeren en willen daarvoor een offerte aanvragen. Aan de garage, naast het woonhuis willen wij een carport laten plaatsen. Deze carport moet geleverd worden en we willen een glazen overkapping. Omdat de garage en het woonhuis onder een hoek ten opzichte van elkaar staan, zijn enig timmerwerk en een plat dak benodigd. Na het plaatsen van de carport moet de oprit opnieuw bestraat worden.

Partners

Partners van Casius