Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor twee terrassen aanleggen :

Twee terrassen aanleggen

Twee terrassen aanleggen van: 6 x 3 meter en 4.50 x 3 meter. Hiervoor moet nog wel de grond opgehoogd en geëgaliseerd worden. Graag in overleg met de vakman.
Onze klant uit Warnsveld (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee terrassen aanleggen uit heel Nederland:

Oprit en terrassen aanleggen

90 m2 grindplaten en grind aanbrengen op de oprit van het huis en rondom woning 45 m2 terras aanleggen. Vanaf volgende week zaterdag wil ik starten. Het betreft een nieuwbouwwoning en deze is goed toegankelijk. Graag assistentie met een trilmachine e.d.

Terrassen in voor- en achtertuin met border aanleggen

Het betreft kleigrond. Afgraven en aanvullen met zand regel ik zelf. Schutting en haag is of wordt ook door mij geregeld. Een terras achtertuin 39 m2 en voortuin 14 m2, dus 53 m2 in totaal. Omsloten ter voorkomen van verzakking. Kleine stenen grijs met rood of bruin van variërende omvang. Bijvoorbeeld deze (zie foto) maar ik sta ook open voor andere stenen, zolang het maar betaalbaar blijft maar toch van fatsoenlijke kwaliteit: -getrommeld-zomerbont. Rondom de voortuin wil ik zelf nog een buxus haag aanleggen dus daar moet ruimte voor worden gelaten. Langs de schutting en schuur een border, 25 cm diep en 7 meter lang gevuld met aarde. Een klein grasveld van 14 m2 met speelgras.

Terrassen en tuinpad aanleggen

In de achtertuin zijn wij zelf de oude bestrating aan het verwijderen. Hierna zullen er 2 terrassen en een tuinpad gelegd moeten worden: - Terras 6 x 2 meter: tegels 30 x 100, 60 x 60, 15 x 15 cm - Terras 3 x 3 meter: cirkel in vierkant, kant en klaar pakket grote tegels, aangevuld met cobblestone rand - Tuinpad 6,5 x 1 meter: CobbleStones 10 x 10 cm De nieuwe bestrating en het zand is al aanwezig, het zand dient nog wel geëgaliseerd te worden.

Terras in de tuin bestraten en aanleggen

We willen onze tuin laten bestraten. Hij is 12 meter diep en 5,40 meter breed. In het midden willen wij 2 plantenbakken van 1,5 x 2 meter. Door dat het 2 terrassen worden met in het midden de plantenbakken moet er 1 terras een lichte beton tegel krijgen en 1 terras een donkere betontegel. De tegels zullen 60 bij 40 cm of 50 bij 50 cm worden.

Tuin bij nieuwbouw aanleggen

Graag willen wij de tuinen aanpakken bij onze opgeleverde nieuwbouwwoning. De achtertuin is 9.80 x 6.50 meter groot. Hier dient er een hout/ beton schutting geplaatst te worden. Er zal 1 deel van 9.80 meter geplaatst moeten worden en 1 deel van 6.80 meter. Verder wil ik hier 2 terrassen laten aanleggen tegen de woning aan van 6.50 x 3 meter en een terras achterin de tuin van 4 bij 3 meter. Er zal tuinverlichting en vaste planten geplaatst moeten worden. De voortuin van 6.50 bij 2.50 meter wil ik graag laten bestraten.

Terrassen aanleggen

Wij willen in onze tuin 2 terrassen aan laten leggen van totaal 40 m2. Tussen de terrassen willen we nog een pad hebben van 10 m2. Voor de terrassen hebben wij al betontegels van 60 x 60 cm en voor het pad hebben we klinkers. Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor het leggen en of jullie ook materialen zoals zand kunnen leveren. Ik heb een foto bijgevoegd van hoe onze tuin nu is. Graag wil ik een totaalprijs per m2.

Bestraten met Abbeystones en klinkers

Wij zijn op zoek naar goede stratenmakers om in onze tuin te bestraten. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Aanleggen van een terras met afmeting 3 x 4 meter bestraten met 60 x 60 cm tegels tussen opsluitbanden - Aanleggen van een pad tussen 2 terrassen met kleine klinkers met afmeting 6 x 0,90 meter met oplsuitbanden - Vergroten van een bestaand terras met abbeystones in wildverband. Dit zal een extra stuk zijn van 1 x 3 meter tussen opsluitbanden. Zou u ons een offerte kunnen sturen voor het bestraten inclusief het zandbed? De tegels zullen wij zelf verzorgen.

Straten van terrassen en paden

Het betegelen van ons fiets terras van ongeveer 8 x 5 meter met een grijze betontegel. Het aanleggen van een aantal paden in de tuin met betontegel van ongeveer 30 m2 en het betegelen van 3 terrassen met een andere tegel, een kleinere met wat verschillende kleuren van ongeveer 40 m2 Er ligt nu gras en zand en het oude houten vlonderterras, wat wij er zelf uithalen.

Klein terrassen leggen

Graag wil ik 2 terrassen laten aanleggen. Achterin de tuin betreft het een terras van 230 cm breed, 270 cm diep aan stenen van 10 x 10 x 8 cm. In plaats van banden leg ik er grasmatten tegenaan. De ruimte is uitgegraven en kan eventueel al vast zand ingelegd worden, niet geëgaliseerd. Het terras bij de openslaande deuren betreft een terras van 275 cm breed en 185 cm diep met betontegels van 20 x 30 x 5 cm, wat mogelijk nog licht hoger dient te komen tegen het huis aan, 5 cm, en licht afloopt. Ook dit is uitgegraven en ook hier kan zand gelegd worden. De stenen & tegels en zand zijn er al. Het is onduidelijk of bij het tweede terras opsluitbanden nodig zijn.

Terrassen en oprit aanleggen

Graag vragen wij een offerte aan voor het aanleggen van terrassen en een oprit (betreft een nieuwbouw woning). Het gaat om de volgende activiteiten: • Aanleg hoofdterras. Afmetingen: 9 x 3, totale oppervlakte: 27 m2, welke we graag willen laten betegelen met de volgende 60 x 60 cm tegel • Aanleg zij terras. Afmetingen: 4,8 x 2,4. Total oppervlakte: 11,52 m2, welke we graag willen laten betegelen met dezelfde tegel als hoofdterras. • Aanleg oprit + border. Totale afmetingen 9,4 x 3,7 waarvan 5 x 0,5 border. Totale oppervlakte 32,28 m2 waarvan 2,5 m2 border. Voor de oprit willen we gebruiken maken van grind/split in de volgende kleur (ander goedkoper merk mag ook) Materiaal + kleur borderafscheiding in overleg. Graag ontvangen we uw reactie.

Partners

Partners van Casius