Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Voorthuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Voorthuizen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Voorthuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Voorthuizen of directe omgeving.

100 klanten uit Voorthuizen bevelen een bij Casius in Voorthuizen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Voorthuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: woonrijp maken, realiseren van dakterras op appartement, bestrating+grondwerk+haagaanleg, opnieuw bestraten tuin, terras aanleggen, erf bestraten 500 m2, tuinpaden aanleggen, terras en oprit bestraten, bestrating leggen, oprit vernieuwen, bestrating rondom clubhuis, tuin terras leggen en deels inrichten, terras + oprit nieuwbouw aanleggen, oprit/voortuin bestraten, voor- en achtertuintje bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Voorthuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Voorthuizen:

Tuin egaliseren en bestraten

Wij hebben een chalet van 53 m op een stuk grond staan van 250 m2. Er is nu grind aanwezig wat verwijderd dient te worden en afgevoerd. Hierna zal er bestraat moeten worden en border gecreëerd. Graag willen wij met de vakman een ontwerp maken.

Terras bestraten

Ik wil graag 100 m2 betegelen. Gedeelte ligt al. Afmaken en afwerken, het is al geëgaliseerd voor een groot deel. Spoedklus, graag even komen kijken.

Buiten tegelen

Bestrating werkzaamheden naast mijn chalet in Voorthuizen. Betegelen van plus minus 43 m2 met een grijs zwarte tegels 60 x 60 x 4 en 19 meter opsluitbanden en 5 kuub opvulzand en materiaal leveren. Graag goede prijs.

Terras opnieuw leggen met andere tegels

Wij zijn eigenaar van een chalet op recreatiepark de Boschhoek in Voorthuizen. Het bestaande terras van 72 m2 ligt thans belegd met grindtegels. Het terras moet opnieuw op hoogte worden gebracht en belegd worden met nieuwe tegels. De tegels zoeken we in principe zelf uit tenzij u een goede deal kunt doen. De bestaande terrastegels moeten verwijderd en afgevoerd worden.

Bestrating plaatsen bij chalet

Bij ons chalet op een recreatiepark wordt een blokhut vervangen. Wij willen dan direct de bestrating laten aanpassen. Aan de voorzijde moet er een looppad met sierbestrating worden gelegd van 4 x 1,5 meter met opsluitband. Aan de achterzijde moet er 16 m2 grindtegels worden geplaatst, maat 40 x 60 x 5 cm. Aan de achterzijde moet er onder een afdak 21 m2 grindtegels worden geplaatst met diezelfde maat. Aan de zijkant moet er onder een luifel 12 m2 sierstraatwerk worden geplaatst. Het sierstraatwerk heeft de maat 20 x 20 cm. Alle materialen inclusief zand zijn aanwezig. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor de arbeidskosten.

Parkeerplateau, pad en terras bestraten

Bij mijn vakantiehuisje wil ik graag een parkeerplateau laten bestraten, een pad langs het huisje en een klein terras naast het huisje. In totaal schat ik het op ongeveer 40 vierkante meter. Op het grootste gedeelte ligt nu nog gras en er moet ook zand worden gestort. Bestrating wil ik graag met een beetje een ouderwetse sfeer stenen, als dat kan. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbreiden straatwerk

Uitbreiding van bestaand terras met een ongeveer 11 meter lange strook van ongeveer 1,40 meter breedte. Op het betreffende stuk grond ligt nu gras. Stenen dienen ook geleverd te worden. Dient in het voorjaar te gebeuren. Graag komen kijken.

stratenmaker gezocht

Wij zijn onze achtertuin aan het vernieuwen. Hiervoor moet er ongeveer 50 m2 bestrating gelegd worden. Voordat er gelegd kan worden moet de grond worden gefreesd, moet er zwarte grond weggehaald worden en weer met geel zand worden opgehoogd.

Het recht leggen van het terras want er ...

Het recht leggen van het terras want er zitten wat kuilen in, opp. 40m2.

Achtertuin nieuwbouw, 9x6m2, terras, ...

Achtertuin nieuwbouw, 9x6m2, terras, gras, schutting en beplanting.

De oprit moet aan het begin iets ...

De oprit moet aan het begin iets verhoogd worden, iets breder gemaakt worden en verlengd worden. Daarvoor dienen alle stenen eerst opgenomen te worden, extra zand aanbrengen en daarna de stenen weer teruggelegd worden. Bij het stuk wat verlengd moet worden ligt grind, wat eerst verplaatst moet worden(denk ik).