Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voortuin aanleggen:

Voortuin aanleggen

Het laten leggen van onze voortuin voorzien van sierbestrating. Zand erin. Egalizeren. Rondom stapelblokken. Plantenbakken van stappelblokken. Looppad met opsluitbanden. Grind moet worden geplaatst. +\- 50m2 Op de foto is een voorbeeld van hoe wij de tuin willen hebben.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin aanleggen uit heel Nederland:

Sierbestrating aanleggen

Het laten leggen van sierbestrating in de voortuin. De tuin is ongeveer 26 m2 en ligt momenteel grond en stuk tegels.

Voortuin oprit aanleggen

IK heb voortuin 60 ² wil ik graag deze oprit aanleggen met klinkers. Alvast bedankt

Herinrichten van tuin

Herinrichten achtertuin: Aanleggen kunstgras (10m2), groen herinrichten (waaronder verwijderen bloemperk (10m2)), verplaatsen bestrating (10m2). Eventueel ook herinrichten voortuin.

Buitenkraan aanleggen in de voortuin

Ik zou in de voortuin een buitenkraan die vorstbestendig is willen laten aanleggen

Waterbron of waterput laten slaan

Graag zou ik in mijn tuin van ongeveer 300 m2 een waterput laten aanleggen met pomp. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Ik heb een zijpoort. Het hangt ervan af wat voor voertuig erdoorheen moet of dit past of niet. Mijn idee is het om de put in de voortuin plaatsen en het doortrekken naar achteren, ik wil namelijk voor voor en achteren gebruiken. Het gaat om het plaatsen van de waterput en pomp eraan vast maken. Irrigatie doen wij zelf.

Buitenkranen aanleggen

Ik wil graag in de voortuin en achtertuin een buitenkraan. Bij de voortuin is een toilet, bij de achtertuin zit de keuken. Vermoedelijk is het een vrij eenvoudige klus. Na het aanleggen dienen de waterleidingen afgeperst te worden. Ik moet een persrapport kunnen overhandigen. Ik ben benieuwd!

Oprit bestraten en een extra parkeerplaats aanleggen

Ik wil van mijn voortuin een oprit cq extra parkeerplaats maken, nu liggen er klinkers in. Graag de prijs voor het verwijderen van de klinkers meenemen in de offerte. Er is geen fundering nodig. De tuin afmeting is 5,00 bij 4,55 m. Welke stenen het beste gebruiken hiervoor? Of is grint gestort in honingraten nodig? Ik kan ook foto van de huidige situatie doormailen.

Terras aanleggen en een pad maken

Het leggen van een terras in de achtertuin met betontegels en in de voortuin pad naar de voordeur en langs de voorgevel. Achtertuinterras is ca. 14m2 en pad voorzijde en langs de voorgevel is ca. 6m2. Materiaal naar achtertuin moet door de woning.

Buitenkraan aanleggen

Graag ontvang ik uw vrijblijvende offerte voor aanleg van een buitenkraan in de voortuin (beperkte afstand van waterleiding en bestaande doorvoer buitenkraan achtertuin)

Oprit aanleggen

Ik heb een voortuin ongeveer 6 m bij 5 m deze wil ik graag een oprit van maken.

Partners

Partners van Casius