Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Tiel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Tiel heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Tiel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Tiel of directe omgeving.

391 klanten uit Tiel bevelen een bij Casius in Tiel aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Tiel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, composiet-terras aanleggen op palen tot aan de waterkant/kavelgrens achtertuin, van balkon een dakterras maken, bestrating tuin, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, houten terras realiseren 70m2 thermowood, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Tiel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Tiel:

Bestraten terras

Graag laat ik mijn terras ophogen en opnieuw bestraten, gaat om ongeveer 45 m2. De huidige tegels halen wij zelf weg. Wij zitten te denken aan tegels van 60 cm bij 60 cm of 60 cm bij 40 cm, maar zijn er nog niet uit.

Voortuin aanleggen

Het laten leggen van onze voortuin voorzien van sierbestrating. Zand erin. Egalizeren. Rondom stapelblokken. Plantenbakken van stappelblokken. Looppad met opsluitbanden. Grind moet worden geplaatst. +\- 50m2 Op de foto is een voorbeeld van hoe wij de tuin willen hebben.

Bestrating parkeerplekken

Wij zijn opzoek naar iemand voor de bestrating van het parkeerdeel en de achtertuin. Aan de voorkant gaat het om 60 m2, hier liggen betontegels waarvan een aantal slecht zijn. Wij zouden de betontegels naar achteren willen en deze aangevuld hebben van degene die niet meer goed zijn. Aan de achterkant gaat het om 80-100 m2, daar hebben we nu klinkers liggen en deze willen we aan de voorkant. Er moet een beetje opgehoogd worden. Er is ook een stuk gras van ongeveer 3-5 m2 dat weg moet.

Achter en aan de zijkant tuintegels leggen

Het gaat om een hoekwoning waarbij de achtertuin en de zij woning volledig met tuintegels wil laten doen (150 m2) Het moet niet al te duur zijn en ik wil niet al te dure tuintegels gebruiken. Iets wat wel echt voor de komende 20 á 30 jaar nog tip top eruit ziet. Graag een offerte.

Tuin en oprit bestraten

Achtertuin is ongeveer 100m2 + plus aan de voorkant me eigen oprit voor de garage en oprit naar de voordeur rond de 20m2 ik wil met tegels van 60x60 De zijkant wil ik ook laten bestraten, en dat is 5 m. Materiaal? Tegels

Achtertuin bestraten

Ik wil graag de achtertuin laten bestraten met de huidige tegels. De tuin is ongeveer 45-50 m2. De huidige tegels hebben we al en de tuin is zo goed als leeg op een pad na.

Grind en tegels laten leggen

Het laten leggen van grootendeels grind en een klein pad van tegels naar de voordeur en voor het raam. Er ligt nu grotendeels gras, het gras is omringt met struiken en er is al een pad van regels naar de voordeur, maar de tegels zijn niet mooi. We zouden graag antriciete tegels willen en grijze grind. Onze voortuin is ongeveer 20 m2.

Tuintegels leggen

5,50 breed×+/- 6,50 breed

Nieuwe vloer leggen op dakterras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Wat wil je bekleden? Vloeren Voor welke toepassing dient de vloer? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het is een dakterras. Hier moet een nieuwe vloer in. Zijn er nog niet over uit wat de beste optie is. Tegels / hout / composiet,...

Oprit bestraten in Tiel

We willen graag een oprit 30 m2 aan de zijkant van het huis. De strook tuin is nu beplant en er ligt grind. De klinkers zijn aanwezig.

Achtertuin opnieuw bestraten

Er zit momenteel oude bestrating in van kleine keitjes tot baksteentjes zijn 30 jaar oud in mozaïek moet eerst eruit en daarna opnieuw bestraten en iets ophogen is iets verzakt. De nieuwe tegels heb ik nog niet gekocht. Kunt u een prijs geven het ophogen en het leggen van kleine of grote tegels?

Grind vervangen door tegels

Oprit betegelen ca. 55 m2. Ligt nu grind. Tegels (50x50x8) heb ik al. Oprit moet klaar worden gemaakt voor betegelen en de tegels moeten uiteraard gelegd.

Zwevend dakterras maken

We zijn bezig met de aankoop van de woning. Ik wil graag een zwevend dakterras boven keuken en de badkamer. Zie de bijgevoegde foto voor de afmetingen. Er is al een toegangsdeur aanwezig. Ik weet niet of er een vergunning nodig is. Het dak is niet stevig genoeg, vandaar eventueel een zwevende constructie?

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil graag de achtertuin laten egaliseren en daarna bestraten. De oude bestrating is al verwijderd en er ligt nu zand en aarde in de tuin. Dit zal verwijderd moeten worden en zand gestort. De oppervlakte van de tuin is 45 m2 en de tuin is goed bereikbaar.

Bestrating opknappen en nieuw terras aanleggen

Wij wonen in een bungalow, gebouwd op een souterrain. Er is een schuin aflopend pad naar de woning, dat ik wil laten herstraten, zodat er met een rolstoel goed op gereden kan worden. Het verval is groot, bijna 100 cm. Verder wil ik bij de woning een stuk van 10 meter lang en 80 cm breed laten herbestraten met dezelfde klinkers die er al liggen. In een voormalige boomgaard bij het huis wil ik een nieuw terras laten aanleggen van ongeveer 10 x 10 met met betonklinkers. De betonklinkers hebben we al. Die plek moet worden afgegraven, voorzien worden van zand en ook opsluitbanden rondom. Ik wil een afspraak maken om de klus hier met u te bespreken. Dat kan vóór 21 september of na 16 oktober. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Voortuin bestraten met flagstones

Er moet ongeveer 20 vierkante meter flagstones in cement gelegd worden, daarna moet het gevoegd worden. Er ligt nu zand in.

Bestrating in de achtertuin aanbrengen

Bestrating van de achtertuin. Een terras van 3.60 meter x 5.30 meter, een pad van 1.20 meter x 7.10 meter en een terras van 2.70 meter x 3.50 meter. Bestrating met (beton)tegels van 60 cm x 60 cm. Er moet ook voor afwatering gezorgd worden. Het oude materiaal verwijderen we zelf.

Bestrating in de voortuin aanleggen

Ik wil graag bestrating laten aanbrengen in de voortuin van ons nieuwbouwhuis. De voortuin is 5 meter diep en er moet een pad bestraat worden met 50 x 50 tegels in een rij van 2. Dus 2 rijen van 10 tegels. Ook moet ernaast een soort oprijlaan komen voor de auto. Hier moet 2 x een rij komen van 10 tegels (zodat de wielen van de auto hierop kunnen komen. Wat kost mij dit? Verder zal het opgevuld worden met basalt split en enkele planten borders, maar dit word zelf gedaan. De woning word naar verwachting rond 10 december opgeleverd.

Tuin laten bestraten

Ik wil graag mijn tuin laten bestraten. Het gaat om een hoekhuis met een voor-, zij- en achtertuin.

Patio nogmaals bestraten

De patio is bestraat maar dit is zo slecht gedaan dat het opnieuw moet. De tegels moeten eruit en opnieuw gelegd worden. De beschadigde tegels moeten er tussenuit gehaald worden en vervangen. De patio is ongeveer 28 m2 groot en het zijn keramiek tegels op beton, 60 bij 60 bij 4 cm.

Voortuin aanleggen

Wij willen de voortuin laten bestraten, deze is ca. 4 bij 6 meter groot. Het soort tegel wordt of de puzzeltegel of gewone tegels. Wij halen zelf de voortuin leeg.

Voor- en achtertuin laten bestraten

Ik wil graag mijn voor- en achtertuin laten bestraten.

Terras met leisteen herbestraten

Het huidige verhoogde terras van leisteentegels (Mustang) 60x60x2cm ligt nu in een zandbed. Dit gaat nu toch verzakken en het voegmortel scheurt en laat los, waardoor het terras nu een mierenhoop is. We willen het terras daarom opnieuw laten leggen in beton/cement. Langs het terras zit een klinkerrand deze moet ook opnieuw gelegd en verlijmd worden.

Voortuin met betontegels bestraten

Het betreft het bestraten van de voortuin, betontegels of iets dergelijks. Nu deels bestrating, deels kale grond. Ongeveer 30 m2. Graag een offerte.

Voortuin laten betegelen

Ik wil mijn voortuin laten betegelen ongeveer 5 x 5 meter. Afvoeren groen. Uitrapen van bestaande bestrating. Opnieuw bestraten tegels in overleg. Geheel schoon opleveren.