Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit s Heerenberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in s Heerenberg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in s Heerenberg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in s Heerenberg of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit s Heerenberg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: tuin en oprit bestraten, grijze betontegels 60x60 leveren en leggen, incl. zwarte opsluitbanden 6x20x100, plaatsen van overkapping met lichtstraat, terras vernieuwen en verbouwingsklus, een achtertuin renoveren en voorzien van sierbestrating, aanleg nieuwbouwtuin: bestrating, steiger, terras realiseren aan water, aanleggen oprit, dubbele oprit van 98 m2 opnieuw bestraten, bestraten oprit, verhoogd terras aanleggen, bestrating oprit en weghalen, afvoeren huidige oprit, terras bij een chalet leggen, oprit bestraten, bestrating oprit en terras, oprit, binnenplaats en tuinpad bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in s Heerenberg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in s Heerenberg:

Dubbele oprit van 98 m2 opnieuw bestraten

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die een bestaande dubbele oprit van 98 m2 opnieuw kan bestraten. In overleg met de vakman mogen de nieuwe geïmpregneerde tegels geleverd worden.

Sierbestrating leggen

Voor ong 100 m2

Bestrating in de achtertuin aanbrengen

Het gaat om een achtertuin van een nieuwbouwhuis. De tuin is ongeveer 20 meter diep en 5,16 meter breed. Tegen het huis aan moet over de volle breedte een terras komen van 4 meter. Aan het eind van de tuin ook. Deze twee terrassen moeten worden verbonden door een recht pad van 1,20 meter breed. Graag ontvang ik per email een indicatie van de kosten voor het leggen, afgraven, ophogen, inclusief het zand maar exclusief tegels. Het worden tegels van 60 x 60 cm.

Bestrating met stoeptegels aanleggen

7,5 m2 bestraten met 30 x 30 centimeter stoeptegels. Ondergrond dient nog afgegraven te worden. Straatzand en trilplaat dienen door stratenmaker geregeld te worden. Tegels zijn al aangeschaft.

Deurpad bestraten c.q. vervangen

Bestaande bestrating t.p.v. de voordeur veranderen. Voor de deur bestrating van ca. 1 m x 2 m vervangen door 2 natuurstenen tegels van 100 x 100 cm. Deze aan 3 zijden opsluiten door totaal 4 opsluitbanden. Dit deurterras aansluiten aan bestaande oprit door het leggen van ongeveer 3,5 m² bestaande betonklinkers van 21,5 x 10 cm. Het verwijderen van de aanwezige te vervangen bestrating wordt door opdrachtgever zelf gedaan. Materialen zijn aanwezig.

Grindtegels leggen

Ongeveer 12-14 m2 bestraten met grindtegels. Gras eruit, zand erin en gras/grond afvoeren. Levering in overleg.

huidige tuin moet in zijn geheek worden ...

huidige tuin moet in zijn geheek worden bestraat, er zal wegens een hoogteverschil in tuin grond afgevoerd moeten worden en ook de huidige beplanting/grasveld zal moeten verwijderd.

Tuin is nu voor ruim de helft van de ...

Tuin is nu voor ruim de helft van de tuin bestraat. Moet nu geheel bestraat worden. Beplanting/grasveld moeten worden verwijderd. Tuin loopt af en er zal dus ook grond moeten worden afgevoerd.