Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras vergroten:

Terras vergroten

Wij willen het terras in de achtertuin vergroten met een stuk van ongeveer 8 m2. De bestrating moet met dezelfde klinkers gebeuren die er al liggen (eenvoudige rode). Er ligt nu gras. De achterkant van de tuin is te bereiken via een lange brandgang van 1 meter breed. Oude gras mag u afvoeren.
Onze klant uit Rozendaal (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras vergroten uit heel Nederland:

Tuin opknappen

De achtertuin van 5 bij 5 meter willen wij graag opknappen. Er zullen 3 houten schuttingsdelen, inclusief houten palen vervangen moeten worden. Verder hebben wij een terras wat ik met 1.50 bij 2.50 meter wil vergroten. De border van 80 cm diep en 4 meter lang moeten worden voorzien van beplanting. De tuin is bereikbaar via de schuur achter in de tuin.

Terras uitbreiden

Het vergroten van een terras

Houten terras laten verlengen

Op dit moment hebben wij al een houten terras van ongeveer 40 m2. Deze zouden we graag iets willen vergroten. Daarvoor zouden we gebruik willen maken steigerhout of een vergelijkbaar houtsoort qua prijsklasse. Ons nieuwe terras zou ongeveer 50 m2 worden. Waar moeten we aan denken qua kosten inclusief aanleg?

Bestraten met Abbeystones en klinkers

Wij zijn op zoek naar goede stratenmakers om in onze tuin te bestraten. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Aanleggen van een terras met afmeting 3 x 4 meter bestraten met 60 x 60 cm tegels tussen opsluitbanden - Aanleggen van een pad tussen 2 terrassen met kleine klinkers met afmeting 6 x 0,90 meter met oplsuitbanden - Vergroten van een bestaand terras met abbeystones in wildverband. Dit zal een extra stuk zijn van 1 x 3 meter tussen opsluitbanden. Zou u ons een offerte kunnen sturen voor het bestraten inclusief het zandbed? De tegels zullen wij zelf verzorgen.

Terras in tuin uitbreiden

Bestaand terras vergroten met ongeveer 5 m2 aan betontegels. Het gaat om de achtertuin die een achterom heeft.

Terras uitbreiden en trap metselen

Graag willen wij een prijsindicatie voor het verlengen/vergroten van ons terras in combinatie, in het verlengde van het terras, met een trap naar de tuin toe. Momenteel loopt ons terras schuin, dit willen we recht hebben, ongeveer 8 m2 extra, en we willen in het verlengde lange/brede, 5 meter, trappen naar de tuin toe. Het hoogteverschil tussen terras en tuin is ongeveer 80-90 cm. De tuin is goed bereikbaar. Graag maken wij een afspraak om de situatie te laten zien en te laten beoordelen door de vakman.

Boomstronken verwijderen

Er staan 2 bomen die gekapt moeten worden en stronken verwijderen ivm aanleg c.q. vergroten terras. Graag een prijsindicatie alvorens we de bomen laten kappen

Tuin betegelen en gras aanleggen

Terras vergroten met basis uitvoering tegels, en gras aanleggen. Totale oppervlakte tuin: 5 meter breed en 10 meter diep

Woonkamer uitbouwen om leefkeuken te maken

Wat we graag willen is de keuken vergroten tot een leefkeuken door de kamer uit te breiden. Wat nu terras is, moet bij de kamer worden getrokken. De huidige pui zal verwijderd moeten worden. De rechter buitenmuur van de keuken moet dan doorgebroken worden. De ruimte die erbij komt is 382 x 360 cm. We denken ook dat het noodzakelijk is, om extra licht inval te creëren in het nieuwe deel. Aan de rechter zijde is de uitbouw van de buren gelegen. Graag willen een vrijblijvende offerte voor de ruwbouw inclusief openslaande tuindeuren (kozijnen en tuindeuren uitgevoerd in hout). Inclusief convectorput, tekeningen en vergunningenaanvraag(?). Afwerkingen, zoals stucen, leidingen, elektra, houten vloer doen we waarschijnlijk zelf maar dat mag wel aangeboden worden, als dit namelijk interessant is kan dit ook meegenomen worden in de aanvraag.

Dakterras vernieuwen

Wij willen ons dakterras vernieuwen. Hoe oude balkon moet verwijderd worden. We willen een nieuwe ondergrond (composiet of goede alternatieven), een nieuw hekwerk en het terras vergroten tot wat wettelijk toegestaan is (d.i. max een halve meter dieper). Dit komt neer op ongeveer 16 vierkante meter nieuwe ondergrond en zo'n 12 meter stalen hekwerk rondom. We willen het stijlvol en met weinig onderhoud gedaan hebben. Liefst op (middel-)korte termijn, komende 2 a 3 maanden.

Partners

Partners van Casius