Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating voorkant naast oprit:

Bestrating voorkant naast oprit

1. Gras verwijderen, bomen (ook die in de midden) behouden. 2. Bestrating met vergelijkbare tegels zoals op de oprit. Maat 20*30*6 cm, kleur antraciet. Oppervlakken ca. 31m2. 3. Kleine schade herstellen van bestaande bestrating van oprit. Er is een putje daaronder.
Onze klant uit Oosterbeek (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating voorkant naast oprit uit heel Nederland:

Tuin renovatie

Voortuin, omloop en achtertuin renoveren. Totaal ca. 240m2. Hierbij achtertuin volledig opnieuw opbouwen, met +- 100m2 bestrating, een overkapt zitdeel in een hoek van de tuin , rest gras en aankleding. Voortuin d.m.v hergebruik deel stenen achtertuin voorzien van tweede oprit, bestaande oprit opnieuw leggen, haag vervangen (ca. 8 strekkende meter) en verder voorzien van gras met wat aankleding. Hekje achtertuin verzetten naar voorkant huis.

Voortuin bestraten, borders maken en hek plaatsen

Opknappen voortuin, bestrating, borders maken en voorkant afsluiten hek Eventueel stuk achter tuin ophogen voor overdekking

Bestrating parkeerplekken

Wij zijn opzoek naar iemand voor de bestrating van het parkeerdeel en de achtertuin. Aan de voorkant gaat het om 60 m2, hier liggen betontegels waarvan een aantal slecht zijn. Wij zouden de betontegels naar achteren willen en deze aangevuld hebben van degene die niet meer goed zijn. Aan de achterkant gaat het om 80-100 m2, daar hebben we nu klinkers liggen en deze willen we aan de voorkant. Er moet een beetje opgehoogd worden. Er is ook een stuk gras van ongeveer 3-5 m2 dat weg moet.

Tuin opnieuw bestraten en nieuwe schutting

Tuin betegelen en schutting plaatsen met poort. Om dit te realiseren gaat u eerst de huidige bestrating verwijderen, de tegels ook afvoeren. Er liggen op dit moment grindtegels 60 x 40cm. Het is dan de bedoeling dat de achtertuin is 50m2 en voortuin 30m2 bestraat worden. Achtertuin 60 x 60 antraciet tegels van 4cm dik, voorkant 6cm dik ivm oprit. De schutting kan ongeveer 5 meter breed worden van antraciet met beton. Graag alle werkzaamheden gespecificeerd en ook al het materiaal.

Bestrating rechtleggen

Pad voorkant, zijkant en achter weer correct leggen 55/60 m2 en 30 meter opsluitband. Het moet dus eruit worden gehaald, iets opgehoogd/geëgaliseerd en opnieuw laten leggen.

Terras aanleg nieuwbouwwoning

Wij zijn opzoek naar iemand om bestrating voor een nieuwbouwhuis aan te leggen. Het gaat de achterkant (ongeveer 20 m2), de zijkant (ongeveer 15 m2) en de voorkant (ongeveer 20 m2).

Bestrating achterzijde woning aanleggen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor circa 20 m2 straatwerk (achter het huis). Het gaat om circa 20 m2 totaal waarvan 17,5 m2 zwarte tegels 60 X 60 cm en de rest steentjes langs de rand (zelfde als aan de voorkant). Eromheen circa 16 m bandje. Tegels en stenen van Burman HHW. Bij voorkeur uit te voeren in maart, tegelijkertijd met de vlonder aanleg die ik laat doen door een ander bedrijf. De tegels regel ik zelf. Eventueel zou ik de tegels die er nu liggen ook zelf kunnen verwijderen en afvoeren. De locatie is vrij toegankelijk. Rond eind maart zou ik willen starten.

Drainage aanleggen

Ik ben opzoek naar iemand die drainage kan aanleggen. Aan de voorkant gaat het om 10 meter en aan de zijkant 10 meter. Nu ligt er bestrating, dit zou ik er zelf eventueel uit kunnen halen. Drainage moet 80 cm diep, en het gaat om zand en kleigrond. Het gaat voornamelijk om de voorkant. Graag ontvang ik een offerte.

Ophogen van de bestrating

Rond mijn huis wil ik graag de bestrating laten ophogen. Aan de voorkant met kleine tegels en aan de zijkant van de garage en aan de achterkant grote tegels. Het gaat om een oppervlakte van 120 m2.

Bestraten voortuin

*verwijderen oude bestrating en muurtje. *verwijderen overtollige grond en wortels. *egaliseren voortuin. *sierbestrating aanleggen in voortuin. (moet nog worden uitgekozen) *borders aanleggen met palissade *rondom de gehele voortuin een muurtje waarbij de voorkant iets hoger mag zijn dan de zijkanten. *25 m2

Partners

Partners van Casius