Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Oosterbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Oosterbeek heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Oosterbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Oosterbeek of directe omgeving.

198 klanten uit Oosterbeek bevelen een bij Casius in Oosterbeek aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Oosterbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, composiet-terras aanleggen op palen tot aan de waterkant/kavelgrens achtertuin, van balkon een dakterras maken, bestrating tuin, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, houten terras realiseren 70m2 thermowood, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Oosterbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oosterbeek:

Oprit grind aanleggen

We willen graag onze betegelde oprit en zijkant van het huis veranderen in een oprit van grind, inclusief grindplaten. Eventueel afwateringsbuizen onder de grond bij de zijkant van het huis (blijft nu water liggen na een flinke regenbui) en wat staptegels/-stenen. We halen de huidige betegeling er zelf uit. Het gaat om 12 meter (lengte) en 5 meter (breedte). Daarnaast graag met zand egaliseren.

Bestrating voorkant naast oprit

1. Gras verwijderen, bomen (ook die in de midden) behouden. 2. Bestrating met vergelijkbare tegels zoals op de oprit. Maat 20*30*6 cm, kleur antraciet. Oppervlakken ca. 31m2. 3. Kleine schade herstellen van bestaande bestrating van oprit. Er is een putje daaronder.

Oprit maken met grind

Ik wil graag een grindpad laten aanleggen. Deze zal worden gebruikt als oprit. De helft is al oprit ( bestraat). De bestrating moet er worden uitgehaald. De oprit moet verlengd worden naar gedeelte dat nu tuin is, de lengte is ongeveer 12,5 meter en de breedte is 3,75 meter. De tuin is goed bereikbaar.

Herbestrating en stoeprand afgang verbetering

Ik wil wat bestrating opnieuw laten leggen om ons huis, ook een klein stukje op de openbare weg. Het is ongeveer 10m2 waar de tegels Kan iemand een keer langs komen om een offer te maken? Ik wil de huidige klinkers eigenlijk laten snijden zodat er een bepaald patroon gerealiseerd kan worden.

Bestrating paden, oprit en terras vervangen

Ik zoek een stratenmaker voor het vervangen van de bestaande bestrating. Dit betreft de oprit, paden en terras. Ik wil graag grote (60 bij 60 cm of grotere) beton tegels laten plaatsen. De bestaande bestrating dient verwijderd te worden. Wellicht wil ik er een soort stortvloer/paden van laten maken. Het gaat om meer dan 100 m2.

Oprit bestraten

Ik wil graag mijn oprit opnieuw laten bestraten. Het is circa 30 m2. Onder een aantal tegels is het zand weg. 1 tegel is al in het gat gevallen. Kan iemand mij hierbij helpen? Ik hoor het graag.

Terras in de achtertuin opnieuw aanleggen

Wij willen het bestaande L-vormige terras vervangen door nieuwe tegels van 80 x 80 cm gecombineerd met de oude tegels van 40 x 40 cm. Het gaat om 30 m2.

Terras en bestrating in de achtertuin aanleggen

Betreft: tuinbestrating. Bedoeling is om tuin deels te bestraten (deels te voorzien van graszoden). Tuinoppervlak: 45 m2 inclusief schuurtje Bestrating 3 delen: 19 m2 Graag advies over wel/niet insluiten van het terras en eventueel een waterafvoer (goten /grind) - tegels 60 x 60 cm zijn aanwezig - ook een voorraad van gewone klinkers eventueel te gebruiken om terras op te sluiten. - bij terrasdeel ligt al ophoogzand. Mogelijk nog wat zand toe te voegen. - 4 tegels voor een schuurtje Kunt u de overgebleven klinkers ook afvoeren? De tuin is via een achterom van 90 cm te bereiken.

Tuintegels aanleggen

Ik zou graag voor het raam betegeling laten leggen over een lengte van 5 meter en 1,20 meter breed en een pad naar de voordeur van 5 meter lang en 2 meter breed. Er liggen op moment stoeptegels die ik zelf er uit haal. Dus er alleen inleggen. De tegels zijn 60 x 60 cm.

bestrating oprit

Bestrating van oprit van 4 x 11 meter met stenen van 20x5 cm, 7 cm hoog.

Egaliseren en bestraten van een gedeelte ...

Egaliseren en bestraten van een gedeelte van de tuin 25 m2 tegels worden zelf aangeschaft.

Bestrating van voor- en achtertuin, ...

Bestrating van voor- en achtertuin, koppelstenen en grindtegels aanwezig.

Het is een bestaande tuin,waar nu veel ...

Het is een bestaande tuin,waar nu veel onkruid in groeit.Aan de zijkant staan dennenbomen deze moeten verwijderd worden.Daar komt dan een hek/schermen.De grond loopt niet helemaal recht er moet wat afgevoerd worden(misschien vervuild).Tuin indeling alsvolgt: De hele tuin bestraten en aan de bijdekanten één border voor planten. Misschien heeft de vakman nog leuke ideeén. Graag z.s.m.

Bestaande oprit verbreden opnieuw ...

Bestaande oprit verbreden opnieuw bestraten met bestaand materiaal (stoep- en grindtegels)

Oude tegels van oprit verwijderen, zand ...

Oude tegels van oprit verwijderen, zand afvoeren en aanvullen, nieuwe stenen leggen. Tevens pad naar de voordeur. Het gaat om ongeveer 38m2 tot 40m2.

HET GAAT HIER OVER DE AANLEG VAN OPRIT, ...

HET GAAT HIER OVER DE AANLEG VAN OPRIT, PAD NAAR VOORDEUR, PARKEERPLAATS EN TERRAS INCL AFVOER VAN BESTAANDE BESTRATING EN GRIND, VOOR DE BESTRATING WORD ZELF GEZORGD TENZIJ HET ANDERS GOEDKOPER IS