Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor verleggen pad en nieuw terras aanleggen:

Verleggen pad en nieuw terras aanleggen

Omdat ik een serre laat plaatsen moet er aan de achterkant van mijn huis eerst grind afgegraven worden, daar waar de serre komt. Ook moet een pad verlegd worden en een nieuw terras aangelegd worden. Ik heb daar nu nog een kruidentuin maar die ben ik zelf aan het opschonen en verplaatsen.
Onze klant uit Olburgen (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verleggen pad en nieuw terras aanleggen uit heel Nederland:

Verleggen van een pad

Wij hebben met de gemeente overeenstemming bereikt over het verleggen van het pad langs de groenstrook achter hun huizen en tussen het speelterrein. Het nieuwe pad moet openbaar toegankelijk blijven en voldoen aan geldende gemeentelijke standaarden. Gevraagd wordt een offerte voor de volgende activiteiten: • Voorbereiden nieuwe pad, ongeveer 60 meter x 1.20 meter • Verwijderen bestrating oude pad, 56 meter x 1.20 meter (standaard 30 x 30 cm stoeptegels) met eventueel hergebruik tegels voor nieuwe pad. • Eventuele kosten nieuwe soortgelijke tegels. • Leggen nieuwe pad met hergebruikte of nieuwe tegels. • Eventuele egalisatie groenstrook, inclusief oude pad.

Sierbestrating leggen en verleggen

Zie de foto, waarbij de tegels naar het pad naar de deur rechts op de foto op de open opgegraven plek moeten komen te liggen en aan beide zijde links en rechts moeten dan de kleine klinkers komen te liggen. Het gaat om ongeveer 5 bij 5 meter. Voortuin, goed toegankelijk. Als u er ook zand bij kunt leveren dan hoor ik graag de prijs.

Tuinpad laten ophogen en verleggen

Tuinpad ophogen en verleggen. Hergebruik van huidige tegels. Het pad is ongeveer 3,5 meter lang en 1 meter breed. Graag wil ik advies, informatie en mogelijke andere voorstellen. Ik heb het liefst dat er iemand even komt kijken naar de situatie.

Bestaande tuin veranderen

Tuin veranderen, terras nieuw aanleggen met nieuwe terrastegels, pad nieuw aanleggen, grind verleggen,

Poort plaatsen en pad verleggen

Een poort aan de brandgang plaatsen en een stukje schutting van ongeveer een meter inclusief plaatsen van een betonnen paal waar de deur aan kan komen te hangen. En het verleggen van het pad, circa 60 cm opzij. Graag een complete offerte met materialen en arbeid.

Achtertuin bestrating

Stoep opnieuw leggen van ongeveer 6 x 3 meter en pad verleggen 6 x 0,3 meter, een stoeptegel breed. Hergebruiken bestaande tegels.

Ik heb in de achtertuin een pad liggen ...

Ik heb in de achtertuin een pad liggen van rechthoekige stenen (ongeveer 4 bij 18 cm) Ik wil dit pad gaan verleggen. Het zand e.d. kan dus hergebruikt worden, maar mogelijk is wat aanvulling van geel zand nodig. Het pad is ca 10 meter lang en 85 cm breed en behoudt ook deze afmeting. Om met de prijs gunstig uit te vallen kunnen wij zelf het oude pad er al uit halen.

Het verleggen van ca. 50 meter tuin pad ...

Het verleggen van ca. 50 meter tuin pad (oud 40 cm , nieuw 60 cm breed) met klinkers 20-10 cm.

Verleggen van paden en ophogen ...

Verleggen van paden en ophogen terras. Huis zijn we nu aan het verbouwen, keukendeur naar tuin verplaatst, hierdoor is de aansluiting naar de tuin niet meer goed. Pad naar de tuin moet dus op een andere plek worden gemaakt. Verder hebben we gras in de tuin maar dat doet het al jaren slecht, dit moet er uit en moet bestraat worden. Verder het terras ophogen en weer opnieuw bestraten. Tuin is achter 15 bij 6m maar niet alles hoeft bestraat te worden.

bestaande achtertuin herinrichten: reeds ...

bestaande achtertuin herinrichten: reeds aanwezige stenen hergebruiken voor aanleg terras, aanleg houten pad, gras, pergola, verleggen van bestaande verlichting, verhoging, bouwen houten schuur (geïntegreerd met achterschutting), afsluitbare poort maken, plantklaar maken van borders, verplaatsen vogelvoerhuis, omzagen hoge boom. Afvoeren van restmateriaal. Ontwerp is bijna klaar. Graag werkzaamheden starten en afronden in maart 2006.