Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor composiet vlonder terras aanleggen:

Composiet vlonder terras aanleggen

Het gaat om de aanleg van een composiet vlonder terras (ligt nu gras). Oppervlakte is 8 m2 De fundering maken we mogelijk zelf, maar zouden deze kosten apart op de offerte geplaatst kunnen worden? Afvoeren van gras doen we zelf. We hebben een achterom. Graag ontvangen we advies over de kwaliteit van de verschillende vlonder planken, we hebben begrepen dat daar veel verschil in kan zitten.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor composiet vlonder terras aanleggen uit heel Nederland:

Dakterras aanleggen met trap (buiten)

Ik zou graag een offerte willen desnoods met stelposten, geen probleem voor het aanleggen van een dakterras op het dak van de keukenaanbouw in Bottendaal Nijmegen. Ik begrijp dat een offerte opmaken lastig is zonder het pand te hebben bezocht. Dus het gaat me niet zozeer om de offerte maar ik ben meer op zoek naar een bedrijf wat onderstaande werkzaamheden zou kunnen uitvoeren - maken bouwtekeningen en doen van benodigde vergunningsaanvragen bij de gemeente - aanleggen van het terras, vlonder van composieten planken en omheining dient aan de rechterzijde wat hoger te zijn ivm inkijk buren en omgekeerd. Omheining van hout of composiet, graag advies en ervaringen hiermee, mocht u die hebben. - aanleggen van de trap achterlangs, daar bevind zich nu een vlonder die nagenoeg niet wordt gebruikt. er is nu sprake van een woekering van planten, deze planten mogen uiteraard worden verwijderd - aanleggen of doortrekken van elektra en water vanuit de (onderliggende) keuken Zie bijgevoegde foto's maar telefonisch contact ook altijd mogelijk. de reden van de aanleg van het terras is nog zodat we de laatste uurtjes kunnen genieten van de zon op het dakterras. deze is immers op het zuiden gelegen. kortom: duur terrasje maar dat is het ons waard (- optioneel, inbraakadvies ivm toegankelijkheid raam naar de 1e verdieping)

Vloer leggen

Wij zijn op zoek naar een composiet vlonder voor op balkon. Ondergrond beton. Ruimte 17m2. Graag incl leggen

Opnieuw bestraten achtertuin met vlonder

laten leggen keramische of betontegels 60x60 in de achtertuin. Betreft ongeveer 32m2. Opsluitbandjes rondom. (Er liggen reeds oude beton- en grindtegels die eruit moeten en worden afgevoerd) Verhoogd terras/Vlonder betreft composiet planken met onderliggers, worteldoek etc + infrazen vloerverlichting (6 spots). totaalpakket is aanwezig incl bevestigingsmaterialen.

Vervanging schuttingen

Bestaande houten schuttingen vervangen voor composiet schuttingen. 8 van 1,80 meter lang x 1,80 meter hoog, en 2 van 1,53 meter x 0,75 meter hoog. Tevens vervanging van 4 bankirai vlonderplanken van 5,11 meter lengte, 2,5 cm dik, 14 cm breed, 7 groeven per plank. In de verhoogde huidige vlonder zitten vloerspots die door houtrot los zijn gaan zitten. Deze vloerspots opnieuw in de nieuwe planken bevestigen of vervangen voor ander type op advies van de vakman. Tevens tuin-elektra inspecteren/uitbreiden.

Composiet vlonder aanleggen

I Would like to install a composite deck in my balcony of 12 m2 (the base floor is bitumen and it will also need leveling), can you help me with that? I’m in Amsterdam. Thanks!

Nieuwe vlonder op balkon monteren

De huidige houten vlonder planken op het balkon zijn aan vervanging toe. Het balkon is ca 7,5 m2 groot. Ik wil een nieuwe hardhouten vloer erop of een composiet vloer. De oude vlonder planken graag verwijderen ook.

Hardhouten of composieten vlonder terras aanleggen

Het bestaande vlonder hout moet vervangen worden en verlengd. Afmeting wordt dan 3,5 x 7 meter. Het wordt of composiet waarschijnlijk of hardhout, daar willen we graag advies over. Op internet lopen de meningen vrij uiteen, vandaar dat we advies willen. Rond halverwege juni willen we beginnen.

Nieuwe tuin aanleggen

Ik heb een woning gekocht in Nederhorst den Berg en wil mijn tuin van 419 m2 opnieuw laten bestraten en een nieuwe composiet vlonder aan laten leggen (100 m2). We hebben nu kleine klinkers, we willen graag advies of we deze kunnen behouden of het beter is om iets anders te nemen. We willen namelijk een onderhoudsvriendelijke tuin. Zou u een vrijblijvende offerte voor mij kunnen opmaken? Is het mogelijk om op 4 juni te komen kijken? We wonen er nog niet namelijk, maar dan zijn we er toevallig. Rond juli willen we dan beginnen.

Dakterras aanleggen met composiet vlonderplanken

Ons huidige dakterras willen we vervangen. Ik haal alles weg, voer het af en lever het veeg-schoon op. Het terras is ongeveer 43 m² en deze willen we voorzien van composiet vlonder planken. Het liefst begin ik over 2 weken.

Vlonderterras plaatsen

Wil graag een terras/vlonder van composiet planken onder een pergola laten maken. De vlonder op composiet dwarsliggers met daaronder worteldoek. Afmeting vlonder/terras is ca. 3,40 x 3,60. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Partners

Partners van Casius