Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit opnieuw bestraten:

Oprit opnieuw bestraten

Op de oprit ligt nu split. Dit moet worden verwijderd, wat uitgegraven en opnieuw bestraat. Er moet ook een camper op kunnen worden geparkeerd die soms weken op dezelfde plaats staat. Kortom: de oprit moet een 3000 kg moeten hebben. Aantal m2: tussen de 18 en 20.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit opnieuw bestraten uit heel Nederland:

Oprit bestraten

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 45 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huidige oprit van grof grond opnieuw aanleggen met kasseien. Huidige grind mag afgevoerd worden. Is goed toegankelijk allemaal.

Oprit en tuin laten bestraten

Oude oprit ongeveer 51 m2 ruimen buxus en groen opruimen 25 m2 wortel doek leggen met grid ,iceblue 3 bloem bakken leggen blackblok 15-15-60 dit is een voortuin!

Oprit egaliseren en bestraten voor camper

Zie boven en er is spoed bij, camper is circa 9 x 2,20 meter maximaal 3500 kg. Naast de bestaande oprit wil ik de camper bij het huis hebben. Net verhuisd en krijgen 4 mei de camper thuis i.v.m. verbouwing keuken en badkamer.

Oprit met natuursteen opnieuw aanleggen

Ik wil mijn oprit van 5 bij 20 meter opnieuw bestraten met natuursteen. Op dit moment liggen er kinderkoppen op. Ik wil weten of deze hergebruikt kunnen worden.

Oprit opnieuw bestraten

Onze oprit opnieuw bestraten inclusief stenen eruit halen en deels opnieuw herbruiken en egaliseren.

Oprit, voortuin en een kleine gedeelde tuin herstraten

De oprit en de voortuin dienen te worden bestraat. Eerst zal de oude bestrating en de beplanting verwijderd moeten worden en afgevoerd. Daarna wil ik de oprit van 10 bij 10 meter laten bestraten met klinkers. De voortuin van 20 m2 en een looppad van 10 m2 dient te worden bestraat met tegels van 50 bij 50 cm of 60 bij 60 cm.

Oprit bestraten

Bestraten ong. 10 m2. Uitbreiding bestaande oprit.

Voortuin en oprit bestraten

Het betreft het leggen van ongeveer 75 m2 betonklinkers van 8 cm hoog. Tevens moet er een plantenbak van 3 bij 1.80 meter gemetseld worden. Hier moet gebruik gemaakt worden van blokken van 60 cm lang, 3 lagen. De tuin is leeg en het zand gestort. Echter zal er nog geëgaliseerd moeten worden

Plateau van grindtegels leggen

Het leggen van een plateau, 4 bij 9 meter, van grindtegels in de achtertuin op korte termijn. Daarna de achtertuin verder bestraten en eventueel de oprit met kleine voortuin. Ontwerp is klaar.. dit zou eventueel ook of later kunnen in mei

Voortuin en oprit bestraten

Ik wil een vrijblijvende offerte aanvragen voor mijn voortuin /oprit te bestraten. In de zijtuin wil ik kiezels. De oppervlakte van de bestrating is ongeveer 100 m2. De tuin grenst aan de straat. In het midden wil ik graag een bloembak. Ook de zijtuin van ongeveer 60 m2 grenst aan de straat. Er is geen begroeiing en de tuin is gedeeltelijk reeds afgegraven.

Partners

Partners van Casius