Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras met waaltjes bestraten:

Terras met Waaltjes bestraten

Ik wil een bestaand terras laten uitbreiden met 10 m² Waaltjes die ik hier nog heb liggen. Ik ontvang graag een offerte voor de levering van het zand, opsluitbanden en manuren.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras met waaltjes bestraten uit heel Nederland:

Tuinontwerp en -aanleg

Wij hebben een bestaande tuin, 160 m2, voor + achtertuin, die wij volledig opnieuw willen laten inrichten. De schutting mag blijven maar de rest mag afgevoerd worden. Het afvoeren van de oude tuin zouden wij zelf willen verzorgen. Ik wil graag een kind vriendelijke tuin, een doorrij naar de garage achterin de tuin een een zithoek / terras. Verder mag het een moderne maar wel bloemrijke tuin worden. De zijtuin langs de woning willen wij laten bestraten met Amsterdams waaltjes. Hier ligt nu grind. De voortuin is nu leeg. Hier willen wij een deel gras en een groene omheining laten plaatsen.

Straatwerk aanleggen in keperverband

In juni wordt ons huis opgeleverd en wij willen dan straatwerk aan laten leggen in keperverband of in halfsteensverband. Onze keuze is op dit moment waaltjes of in dikformaat met het type steen Ouxo, vast bekend bij u. In totaal is het ongeveer 100 m2. Het gaat om een inrit, voetpad, tuinpad, en terras.

Dubbelsteens terrasmuur metselen

Wij hebben een terras aan de achterzijde op de 2e verdieping. Er staat nu een houten raamwerk maar we willen een stenen muurtje van Waaltjes. Aan de zijkant staat er al een dubbelsteens muurtje. Op de foto ziet u het bestaande muurtje en het houten raamwerk rechts. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het metselen een dubbelsteens muurtje van 5 meter breed en 90 cm hoog. Het houtenraamwerk verwijder ik zelf. Er kan een steiger geplaatst worden, eronder is een lege tuin. Tevens moet het bestaande muurtje aan de buitenzijde gevoegd worden. En nog een lange voeg van het huis, waar de derde woonlaag begint, moet gedaan worden. Daar kan ook een steiger geplaatst worden. Laat het me weten indien u meer informatie nodig heeft? Bij voorkeur voordat het winter is, uitvoeren.

Oude waaltjes leggen

Leggen van oude waaltjes op een terras van circa 6 x 2.50 meter een pad van 7 x 0.75 meter en een terras van 3 x 2.50 meter Grond is reeds aangetrild.

Terras in de achtertuin aanleggen

Het gaat om een terras van 16 m2 met grote boom in het midden. Dus daar ronde rand omheen. Loopt wat af, dus moet goed recht gelegd worden. Ik denk niet dat er afgegraven moet worden. Wellicht wat extra zand leveren en egaliseren. Wij dachten aan waaltjes, liefst oude. Je kan ze vaak op marktplaats gratis krijgen, zo zag ik. Ben benieuwd naar uw reactie. De achtertuin is goed te bereiken van achterom.

Terras aanleggen in tuin

Onze tuin is 8 meter breed bij 10 meter diep. We hebben een bestaande terras (van Waaltjes) en we zouden graag deze willen vervangen met grotere tegels en willen die uitbreiden. De grond van de uitbreiding is nu gras. Het terras is nu 8 meter breed met aan de kant van de vijver 2 meter diep en naast de vijver loop hij in een punt uit naar 4.50 meter diep. Het nieuwe terras zal 8 x 6.5 meter worden, minus een hoek van de vijver. Zie licht groene stift-lijn op de foto. We willen onze nieuwe terras laten impregneren. We willen voor onze borders (grijze) opsluitbanden hebben zodat het netter uitziet, zie grijs stippellijnen op de foto. We willen om ons zandbak/toren (90 cm x 90 cm) rubberen groene tegels hebben, zodat we de zand buiten de zandbak kunnen opvegen. We willen 2 struiken en een uitgestoken stammetje verwijderd hebben. We overwegen de afvoer van de afval van de renovatie van de tuin uit te besteden. Alvast bedankt voor jullie offerte.

Sierbestrating aanleggen

Het laten aanleggen van sierbestrating, waaltjes, op het pad langs ons huis en het terras achter ons huis. Opp is ongeveer 75m2 Waaltjes mogen ook nieuw gebakken zijn, maar wel met een landelijke uitstraling.

Klein terras aanleggen van Waaltjes

Ik wil achter ons huis graag een terrasje laten leggen van 1,5 bij 5,5 meter. We hebben in de voortuin al stapels gebakken Waaltjes daarvoor liggen. De ondergrond moet ongeveer 10 cm worden opgehoogd. Er moet ook een rand om het terras komen, zodat de steentjes goed blijven liggen. We laten de klus hier graag even bekijken en horen dan wat de kosten zijn.

Verharding in tuin aanleggen

Het betreft het aanleggen van een verharding / terras van ongeveer 3.10 bij 3.50 meter om een prieel op te kunnen plaatsen. Er dient een klein deel te worden afgegraven, zand gestort, geëgaliseerd en tegels of Waaltjes geplaatst. De achtertuin is goed bereikbaar.

Bestraten van een terras

Op dit moment ligt er een oud terras met Waaltjes. Graag willen wij een terras laten aanleggen met natuursteen. De oppervlakte is ongeveer 21 m2. Voor de ondergrond ontvangen wij graag advies wat het beste is.

Partners

Partners van Casius