Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor schade herstellen aan bestrating oprit:

Schade herstellen aan bestrating oprit

De oprit bij een klant van ons is beschadigd door dat er een hoogwerker is opgereden, we willen graag weten wat het kost om de geulen die er zijn ontstaan weer op te hogen zodat de oprit weer recht ligt. 11 meter lang ongeveer
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schade herstellen aan bestrating oprit uit heel Nederland:

Waterschade herstel

Heer of mevrouw, Door een lekkage van ons dak hebben wij schade aan kozijnen, muren en plafond. . Ik zou graag een offerte aanvragen wat de kosten zijn om deze bij u te laten herstellen en hoe jullie werken. Alvast vriendelijk bedank, Eliza Mels BundelzwamHS Vleuten

Trapgat en gang stucen

Ik heb schade aan de wanden in het trapgat, die ik wil laten herstellen. Het gaat om 7 m2 met een gladde afwerking inclusief latex, wit. Deze kosten worden vergoed voor de verzekering. Hiervoor heb ik op voorhand een offerte nodig, welke goed gekeurd moet worden voordat de klus gegund kan worden. Tegelijkertijd wil ik de wanden op de aansluitende gang laten stuken. Hier zal ik zelf de lambrisering en behang verwijderen. Ik verwacht dat achter de lambrisering, een gladde muur zit. Dit gaat om ongeveer 35 m2. Graag wil ik een gladde afwerking, sauzen zal ik zelf doen. Hiervoor hoeft geen offerte of goedkeuring van de verzekering voor te zijn, omdat ik dit zelf betaal. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Schade door schimmel en vocht herstellen

Slaapkamer muur, grenst aan de buitengevel. Schimmel schade. Met schoonmaken is dit weg te krijgen alleen komt het altijd weer terug. Waarschijnlijk lekkage.

Schade aan stucwerk muur herstellen

Voor het verleggen van leidingwerk in de keuken is een stuk uit de muur weg gefreesd. Dit moet dicht gestuct worden en netjes worden afgewerkt. Zie de bijgevoegde foto voor een gedetailleerde weergave voor de te verrichten werkzaamheden. Het gaat om maximaal 10 m2.

Vocht en houtrot schade herstellen

Herstel van hout door houtrot in de vloer en de balken eronder: oppervlakte betreft: ongeveer 12 m2. En advies en expertise voor een totale oppervlakte van 65 m2. Met name in de kruipruimte kijken want er is sprake van optrekkend vocht. Zijn de balken nog wel goed? Ik zou een nieuwe houten vloer over de bestaande vloer willen leggen. Het huis is circa 80 jaar oud.

Daklekkage laten herstellen

Ik heb een natte binnenmuur, een paar meter onder de schoorsteen. Op de plek lopen geen water- of verwarmingsleidingen en ben zelf al op het dak geweest maar niets kunnen zien aan dakpannen of dak lood. Op de meters tussen de natte plek en de schoorsteen is een deel van de muur afgetimmerd dus niet 1-2-3 te bekijken, maar vermoeden bestaat dat het daar ook nat zal zijn. Gelieve contact op te nemen om een schade vaststelling voor de verzekeringsmaatschappij. Hierna zal het werk door de vakman uitgevoerd moeten worden.

Waterschade op het plafond en de muur herstellen

Door een dak lek dat inmiddels verholpen is, is er verkleuring ontstaan op tussen 2 plafondplaten en is er verkleuring ontstaan op een gedeelte van de muur. Ik weet niet in hoeverre de dakplaten vervangen moeten worden of dat er overheen geschilderd kan worden. Het moet er gewoon weer strak uit komen te zien. Graag kom ik in contact met een vakman die hier een oplossing voor heeft, de schade komt opnemen en een gedetailleerde offerte kan opmaken voor de verzekering, en na goedkeuring van de verzekering de schade komt verhelpen. Het gaat om een stuk van 40 m2 ongeveer.

Waterschade in slaapkamer herstellen

Bij mijn bovenburen is een groot aquarium kapotgegaan en het water is door het plafond mijn slaapkamer in gekomen. Ik heb daardoor schade aan de plafondplaten, aan het behang en aan het tapijt. Ik wil graag herstelwerkzaamheden laten uitvoeren. Ik wil een vakman uitnodigen om de schade hier op te nemen en een offerte te verzorgen. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim.

Offerte voor laminaat herstellen na waterschade

Het laminaat van ons open keuken heeft schade opgelopen door water uit koelkast en ook het laminaat van ons woonkamer heeft schade opgelopen door regenwater uit schoorsteen. Het gaat om een laminaat herstellen van 43 m2 in totaal. Graag ontvang ik een gespecificeerde herstelofferte voor de water/vochtschade aan de laminaatvloer.

Betonrot en scheurvorming buitenmuur herstellen

Bij de bouwtechnische keuring van onze woning is schade aan de onderzijde van de prefab betonrand bij de voorgevel geconstateerd. Daarnaast ook lichte scheurvorming in het metselwerk aan de buitenzijde. Bij beide werkzaamheden betreft het een beperkte oppervlakte. Op de bijgevoegde foto's is de huidige situatie te zien. Graag zouden wij dit laten herstellen door een vakman. Werkzaamheden kunnen na 2 december van start gaan.