Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras egaliseren:

Terras egaliseren

Mijn terras in L-vorm is ongeveer 30 m² groot en is ongeveer 6 jaar geleden aangelegd met basalt tegels van 80 x 80 x 3 cm. Na verloop van tijd zijn de tegels ongelijk komen te liggen, 3 of 4 tegels liggen nu op de rand van een voormalige betonnen vijver. Ik wil het hele terras weer netjes vlak laten leggen en daarbij wat laten ophogen. Het beton van de vijver moet waarschijnlijk enkele centimeters weggehakt worden. De tegels hoeven niet geslepen te worden. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras egaliseren uit heel Nederland:

Terras bestraten

Aanleg low-budget terras 1. Eruit halen en hergebruiken van ca. 36 cm2 oude waaltjes. 2. Egaliseren/ophogen 3. Bestrating aanleggen van ca. 50m2 in een cominatie van de aanwezige oude waaltjes met een 30x30 2e hands stoeptegel (nog aan te schaffen)

Tuin uitgraven en egaliseren

Bij een gedeelte van 40 m2 dient er een klein laagje uitgegraven te worden, geëgaliseerd en gras gezaaid. Daarnaast hebben wij een deel van 28 m2 waar ongeveer 20 cm afgegraven moeten worden en zand gestort om hier later een terras te maken. De vakman die de grond af te voeren en de tuin is goed bereikbaar.

Stoeptegels verwijderen, egaliseren en bestraten

Het verwijderen en afvoeren van stoeptegels, egaliseren en opnieuw bestraten. Een stuk terras van 5 x 3 meter voor en achter 3 x 3 meter. Een deels sierbestrating (een ronding). Ongeveer 50 m2 oppervlakte totale tuin.

Tuin egaliseren en terras bestraten

Onze voortuin egaliseren: * een terras aanleggen van 2-2.5 meter diep en 4 meter breed * en plantenbak van ongeveer 3 meter lengte maken * een boom kappen van ongeveer 7 meter hoog

Houten terras leggen aansluitend aan schuifpui nieuwbouwwoning

Bij mijn net opgeleverde tussenwoning wil ik graag aansluitend aan de schuifpui een houten terras van 4,5 meter breed en 3 meter diep. Woning is 5 meter breed maar ik wil graag aan beide zijden een border. De ondergrond is bouwzand en grond, onkruidvrij en eenvoudig te egaliseren. Daarnaast moet ook de voortuin moet bestraat worden. 2.40 breed en 5 meter. Deze tegels bestel ik zelf. En een gazon met border aangelegd (2.40 x 5 meter). Ik zou het liefst willen dat deze klussen in de eerste week van april uitgevoerd kunnen gaan worden.

Egaliseren, betegelen en gras aanleggen

Onze tuin (ca. 35m2) graag egaliseren, terras en tuinpad betegelen en een stukje gras aanleggen (3x3m).

Tuin egaliseren en betegelen

Wij hebben een tuin van ongeveer 132 m2 (8 bij 17 meter) en wij zijn opzoek naar een bedrijf dat ons een mooie praktische tuin kan aanleggen met een terras (terrastegels zijn al aanwezig), overkapping, een tuinhuis (het geraamte is ook al aanwezig) en er mogen ook nog 2 schuttingmuren gemetseld worden waarvan 1 muur de tegels ook aanwezig zijn. Verder moeten wij kijken welke extra’s wij willen als jong gezin in verband met budget/kosten Voor de rest moet de tuin hondvriendelijk zijn en ook echt ontsnappingsvrij (het betreft een Beagle (jachthond). Een deel moet kunstgras worden (8 bij 6 meter).

Bestaand terras egaliseren en natuursteen plaatsen

, graag offerte voor ons bestaand terras in I vorm te renoveren. Egaliseren en dan natuursteen (basalt lichtgrijs grote tegels graag) plaatsen met enkele inbouwverlichting en afloop voor regenwater. Ik gok op eerste gedeelte 20m² en dan loopt er paadje naar tweede gedeelte. Dit paadje is ong 1m breed en 6m lang. Tweede gedeelte is ong 9m². Wat is goedkoopste composiet vlonderplanken of basalttegels? Ik heb zelf al een klein terrasje aan zijkant aangelegd met composiet vlonderplanken maar er is veel onkruid dat ondanks worteldoeken en anti onkruidproducten, toch zijn weg vindt. Ik woon aan een veld en aan water. Dank alvast het gaat dus om het terras in I vorm, rest mag blijven hoe het is :-)

Oprit en terrassen aanleggen

Het gaat om een nieuwbouw huis. 110 m2. Hier moet de oprit inclusief het pad langs uitbouw betraat worden (130 m2). Verder is er nog een terras dat aangelegd dient te worden (150 m2). De grond moet nog opgehoogd en we zoeken een betaalbare oplossing die ook nog wel mooi er uit ziet en nagenoeg volledig onderhoudsvrij is. De tegels schaf ik zelf aan. 30 x 20 cm voor de oprit en 80 x 80 of 100 x 100 voor het terras. Materiaal voor het ophogen en egaliseren wil ik graag via de vakman laten verlopen. De betonnen damwand aan een zijde is iets verschoven. Dit moet nog gereconstueerd worden door de aannemer. Misschien heeft dit invloed op de planning, maar in principe willen we halverwege maart van start gaan.

Complete tuinrenovatie

Goedendag, wij willen onze tuin gaan renoveren. De werkzaamheden zijn als volgt: - Aanleggen van een nieuw terras en pad (inclusief nieuwe tegels) circa 55 m2. - Aanleggen van een nieuw terras (middels hergebruiken van huidige tegels) circa 15 m2. NB: huidige terras wordt door ons zelf verwijderd. - Verwijderen huidige gazon, egaliseren grond en aanleggen nieuw gazon middels graszoden, circa 70 m2. - Gedeeltelijk plaatsen nieuwe schutting in verband met aankoop extra grond. lengte ongeveer 15 meter

Partners

Partners van Casius