Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Nijmegen of directe omgeving.

2309 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Nijmegen:

De voortuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn voortuin kan bestraten. De tuin is ongeveer 14 m2 en er ligt geen zand.

Het bestraten van de voor en achtertuin 65m2

Het gaat om het bestraten van de achter tuin 50m2 en de voor tuin 15m2. De tuinen zijn beide afgegraven, moeten alleen nog worden opgehoogd en geegaliseerd, het zand hiervan heb ik al beschikbaar. Het gaat om het leggen van tuin tegels 50x50x4cm, deze heb ik ook al beschikbaar.

Rubberen tegels in achtertuin leggen ca. 13 m2

Onder en rond speeltoestel (L-vorm) rubberen tegels leggen. Grond afgraven tot 10 cm en afvoeren. Daarop betontegels als ondergrond voor de rubberen tegels. Deels is de oppervlakte al met opsluitbanden omrand.

Composiet vlonder terras aanleggen

Het gaat om de aanleg van een composiet vlonder terras (ligt nu gras). Oppervlakte is 8 m2 De fundering maken we mogelijk zelf, maar zouden deze kosten apart op de offerte geplaatst kunnen worden? Afvoeren van gras doen we zelf. We hebben een achterom. Graag ontvangen we advies over de kwaliteit van de verschillende vlonder planken, we hebben begrepen dat daar veel verschil in kan zitten.

Sierbestrating voor en achtertuin aanleggen

Ik zou graag mijn terras voor en achter willen laten uitbouwen. Alles is al uitgegraven, er zou dan misschien wel nog wat zand als ondergrond gestort moeten worden. De oppervlakten: achter circa 10 m2, voor 8 m2. Idee is nu om grote stenen te gebruiken

Terras aanleggen

Terras met stenen aanleggen in de voortuin. Plaats, gewenste vorm en afmetingen zijn te zien op foto 1 (huidige situatie), foto 2 (gewenste situatie) en de schets (zie bijlage).

Tegels leggen

Ontgraven zwart zand, ophoog zand aanbrengen en aftrillen/ leggen in afschot. 60x60 tegels leggen. +- 45m2. De tuin is goed bereikbaar via een poortje. De tegels regelen wij zelf.

250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split

Voor ons nieuwbouw project wil ik een offerte aanvragen. 250 m2 bestrating, hier komt een bedrijfsloods op te staan. Geen voorkeur voor bepaalde steen. Daarnaast hebben wij nog een oprit van 300 m2 welke voorzien moet worden van split. Graag een prijsopgave.

Bestrating oprit en weghalen, afvoeren huidige oprit

Oprit van 36 m2 bestraten met waalsteentjes. De oprit is nu bestraat met grindtegels. Die moeten afgevoerd worden. De oprit wordt niet gebruikt voor parkeren auto. De klassieke gebakken waalsteentjes zijn hier gewenst, 20 x 5 cm. Ik wil wel dat er aan mij gecommuniceerd word om wat voor steentjes het zal gaan zodat het overeen komt met mijn wensen.

Siertegels leggen

+- 20 m2 siertegels leggen. Banden liggen er al.

Beton terrastegels leggen

Betontegels in de achtertuin aanleggen van 20m2, de opsluitbanden zullen wij zelf vast plaatsen. Hierbij moet het zand nog aangetrild worden en afgewaterd. De tegels hebben wij al in huis.

Sierbestrating aanleggen

Voortuin bestraten, er is momenteel kleigrond met planten aanwezig mag er allemaal uit.ze liggen iets opgehoopt, de grond mag verlaagd worden tot stoep niveau. Daar naast liggen er een lange (ongeveer 3 meter) en twee korte stukjes biels in de tuin dat moet weg.

Houten vlonders leggen

Ik heb onlangs een huis gekocht. In een deel van de tuin wil ik graag een houten vlonder. Aantal vierkante meters is plus minus 15. De grond moet (denk ik) geëgaliseerd worden. Stenen padje moet deels verwijderd worden en opnieuw aangelegd. Ook zouden er in stukje grond waar vlonder gelegd moet worden nog wortels van bomen kunnen zitten. Mijn voorkeur gaat uit naar thermowood terras.

Dakterras aanleggen

Wij willen graag een dakterras aanleggen vergelijkbaar met de buren. Er hoeft geen dubbel hek (grens aan terras buren) te komen. Dit betekent dat er over een lengte van circa 7 meter een hek geplaatst moet worden. Het dakterras zit op de 3e verdieping. Indien er onduidelijkheden zijn denk ik dat het handig is even te bellen om de situatie door te nemen.

Voor- en achtertuinen bestraten met keramische tegels

Achtertuin 52 m2 gras met een gedeelte tegels Voortuin is 25 m2 gras met looppad van tegels. Wil nu alles met keramische tegels gelegd worden.

Vlonder aanleggen

De tuin wordt deze week bestraat, een hoekje (3,3 x 3,3 meter ongeveer) laten we open voor een hardhouten vlonder(bankirai). Dit hoekje is uitgegraven en voorzien van geel zand. Ik wil graag een bedrijf die ook het hout en het benodigde materiaal regelt.

Betonblokjes leggen

In de achtertuin dient er ongeveer 25 m2 uitgegraven worden. Hierna dient er zand gestort te worden en bestraat met betontegels van 20 bij 20 cm en 7 cm dik. Deze tegels zijn al in mijn bezit, het zand nog niet. De tuin is te bereiken via een brandgang.

Voortuin aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in de voortuin. De voortuin is 5 bij 2,5 meter. Er staat reeds een korte heg aan de straatkant. Het oppervlak dient geëgaliseerd te worden, verder ligt er niets. We gebruiken rechthoekige tegels van de Gamma van 60 x 30 cm. Graag nog advies over welke zaken er nog meer benodigd zijn voor het volledig leggen van de voortuin, zoals zand, opsluitbanden en dergelijke.

Natuurstenen leggen in tuin

Tuin is 45 vierkante meter. Waarvan wij graag 35 vierkante meter willen laten leggen met natuurstenen, 60cm*60cm. De natuurstenen hebben wij al. Overige 10 vierkante meter graag met speel kunstgras. Als jullie het kunstgras kunnen leveren, zou super zijn. Tuin is nu nog betegeld met bakstenen, maar die halen wij eruit. Graag offerte compleet. Ook met ophoogzand en dergelijke. We hebben eventueel nog meer foto's van de tuin.

Keramische bestrating leggen

Het laten leggen van keramische bestrating. In de tuin hebben wij al geel zand liggen. Onze voor- en achter tuin is ongeveer 55 vierkante meter. Tegels hebben we, de rest niet. De tuin heeft een achterom.

Terras aanleggen

Nieuwbouwhuis, ondergrond 10 cm zand. Betontegels om er onder te leggen aanwezig. Twee terrassen, 1 van 19 m2 en 1 van 7.50 m2. Afstapje naar het gras, dus eindrand nodig. De tuin heeft een achterom.

Aanleggen bestrating achtertuin

In onze achtertuin aanleggen van een terras met tegels van 15m2 nog aan te schaffen (vermoedelijk) keramische tegel 60x60cm en 2cm dik een rechthoek en in de achtertuin aanleggen van 5m2 tuinpad van getrommelde klinkers een recht pad bij voorkeur contact via het mailadres

Terras aanleggen in achtertuin

Terras in de achtertuin is reeds afgegraven en ontdaan van tegelwerk. Ik wil graag antraciet betontegels van circa 60 bij 60 cm laten plaatsen. De grond zal iets opgehoogd en geegaliseerd moeten worden. Leveren van materialen graag in overleg.

Pad voortuin bestraten

Het gaat om een pad die onder het kozijn doorloopt en aansluit op het trottoir. Er moet een tegel van 60 x 60 cm in grijs / antraciet geplaatst worden en afsluitbanden. Daarnaast moet er wit zand geleverd worden en loopt de tuin schuin af. De oppervlakte is ongeveer 13 m2.

Tuin bestraten

We willen in onze achtertuin bestraten met 60 x 60 cm tegels. Momenteel ligt er oude tegels, grind en een stukje gras. Graag een leuke offerte inclusief tegels als mogelijk is. Het zou beter uitkomen als iemand langskomt om beter te bekijken als nodig is.