Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor uitbreiding parkeerplaats:

Uitbreiding parkeerplaats

Wij willen onze bestaande parkeerplaats uitbreiden met een stuk van 3 bij 17 meter. Hier mag of split of gebruikte betonklinkers voor gebruikt worden. De ondergrond is op dit moment gras. Tevens moeten er ook nog 19 meter opsluitband geplaatst worden. De werkzaamheden kunnen per direct starten.
Onze klant uit Maasbommel (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreiding parkeerplaats uit heel Nederland:

Parkeerplaats uitbreiden

Graag ontvang ik een offerte voor het uitbreiden van de parkeerplaats. Het betreft een uitbreiding parkeerplaats van ongeveer 12 m² en er moeten betonnen waalsteentjes van 20x6x5 cm gelegd worden plus sluitbanden. Graag wil ik twee prijsopgaven, een waar in u het afgraven doet en een waar ik dit zelf doe. Na het afgraven en verwijderen van het gras moet het met zand worden opgevuld en machinaal worden verdicht met een trilplaat.

Stalen heipalen met beton slaan

Gaarne een offerte voor het slaan van 2 stalen heipalen 18 cm met beton van 4,5 m lang. Betreft een uitbreiding van de berging. Locatie Den Haag. Parkeerplaats van 10 m aanwezig. Palen slaan 6 m door poort van 1,5 m breed hoekhuis.