Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor stuk tuin betegelen in cement:

Stuk tuin betegelen in cement

Ik wil een stuk 3 bij 3 meter betegelen. Gewoon goedkope maar sterke tegels in cement. Kunt u dat aanleggen?
Onze klant uit Loenen (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stuk tuin betegelen in cement uit heel Nederland:

Schuttingen in de tuin laten plaatsen

De schuttingen in de tuin zijn bijna omver gewaaid en staan nu krom in de grond, de palen en de schuttingen zijn niet kapot gegaan ze moeten opnieuw recht gezet worden en heel stevig omdat ze niet stevig in de grond zitten (er is geen beton voor gebruikt). Het gaat om 5 schuttingen van 180 bij 180 in totaal. Ik heb een poort en achterom. Het scharnier van de poort is stuk maar de poort zelf is heel. De schuttingen moeten alleen goed gezet worden. De palen moeten aan de bovenkant vastgezet worden. De palen waren niet met beton gegoten en dat zou ik eventueel willen laten doen.

Flagstones in de tuin laten leggen

Ik wil in mijn achtertuin een terras laten aanleggen met flagstones en tevens achterin de tuin een klein stuk naast de schuur. De tuin is 5 x 9 meter, met achterin een schuur. In totaal wil ik ongeveer 20 vierkante meter flagstones terras (met een grote van ongeveer 18 vierkante meter en de andere van ongeveer 2 vierkante meter). Alles los gelegd zodat er wat gras en kruipgroen tussen kan groeien. Daarnaast wil ik ook de voortuin met flagstones, die echter niet open, maar gelegd in cement. Voortuin is ongeveer 5 x 2 meter. Beide tuinen zijn nog "kaal" (nieuwbouwwoning).

Tuin ophogen en herbestraten

De tuin in de polder met 5 tot 10 cm verzakking moet worden opgehoogd. Verschillende borders met boomschors, stukken moestuin, stuk gras en verder bestrating/terras met daaronder zand. Tuin wordt zelf leeggehaald. Vervolgens wil ik het volgende gedaan hebben: +/- 10 m2 tuinaarde (10 cm) +/- 50 m2 zand (10 cm) Daarna: Nieuw worteldoek in borders +/- 15 m2 boomschors (5 cm) +/- 15 m2 coconut snippers Tenslotte bestrating (trommel) van 30 m2 terugleggen.

Reparatie van een tuinschutting

De schutting in de tuin is door de hevige wind half omver geblazen. Op het moment staat deze overeind met behulp van een gespannen touw. Een aantal palen en planken zijn kapot op de plek van versteviging. Mijn vermoeden is dat er vanuit de grond extra versteviging nodig is en er een aantal planken en ook de schutting delen vast gezet moeten worden. Het gaat om circa 3 meter met 3 schutting panelen. In ieder geval 2 palen zitten behoorlijk los en dienen vast gezet te worden. En er is een stuk schuttingdeel met een paal afgebroken. Hoe ik de situatie inschat is dat rechtzetten en verstevigen genoeg is. Indien en meer materiaal nodig zou zijn, schaf ik dit graag aan in overleg met de vakman.

Complete renovatie van de tuin

De achtertuin van mijn hoekwoning bestaat nu uit enkel gras en is verouderd, we willen een combinatie van siertegels en gras, de totale omvang van de tuin is 40 m2, we zouden op 20 m2 nieuwe grasmatten willen en dan de resterende 20 m2 met siertegels van 50 cm bij 50 cm per stuk. Ook zouden we een afdak willen laten bouwen bij de schuur van ongeveer 6 m2. Ik hoor graag met welke kosten ik rekening kan houden en in welke periode het het beste is om de renovatie te starten. De tuin is via een achterom bereikbaar. Alvast bedankt voor de reactie.

Tuin bij de nieuwbouwwoning aanpakken

In juni wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We hebben een tuin van circa 12 meter diep en 6 meter breed. We begrepen dat voor het gras en de plantenvakken de grond 50 cm moet worden afgegraven en gevuld met tuinaarde. We willen graag een offerte ontvangen voor het afgraven en vullen van een stuk tuin van 6 x 8 m2.

Fundering in de tuin maken

Wij willen in onze tuin een chalet laten plaatsen en naast ons terras een stuk fundering laten plaatsen waar een jacuzzi op komt te staan. Er is dus 2x een fundering benodigd. Zou u kunnen aangeven wat de kosten hiervoor zijn?

Fundering maken voor een jacuzzi

Wij willen graag een offerte voor het volgende: in onze tuin moet een chalet komen en daar moet een fundering voor gemaakt worden. Ook willen we aan ons terras (welke op heipalen staat) een stuk fundering hebben waar de jacuzzi komt te staan. Uiteraard mag de jacuzzi niet gaan zakken ten opzichte van het terras. Zou u hier een offerte van kunnen maken? Moeten er wel of geen heipalen komen? De tuin heeft een achterom, maar de toegankelijkheid is voor de fundering van de jacuzzi ook afhankelijk van de omvang van het materieel dat meegebracht wordt. De fundering van het chalet bedraagt 8 bij 7 meter. De fundering voor de jacuzzi moet 3 bij 3 meter worden. De ondergrond betreft klei/veengrond.

Koivijver en veranda aanleggen

Wij willen graag een veranda en koivijver aan laten leggen. De veranda zal 4 bij 5 meter gaan worden. Er moet 1 deel van 4 meter en 1 deel van 5 meter gesloten worden. Het andere deel van 4 meter dient er een reling te komen. De veranda moet van hout worden met een houten dak met EPDM afwerking. Daarnaast willen wij een koivijver in een L vorm laten maken. Deze grenst aan de veranda. Het lange deel zal 5 meter zijn, dan de hoek om en een stuk van 4 meter, hoek om en een daal van 1.50 meter, dan weer de hoek om en 2 meter en het laatste stukje zal 3 meter worden. De vijver gaat 1 meter de grond in en word 50 cm opgemetseld. De tuin is goed bereikbaar via de achterzijde en de oude grond dient te worden afgevoerd.

Achtertuin renoveren

De achter tuin is in zijn geheel ongeveer 63 m2. Wij willen een grote terras en een stuk tuin overhouden. Ook moeten er nieuwe schuttingen geplaatst worden. Er moet ook een poort in komen van ongeveer 110 cm breed.

Partners

Partners van Casius