Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor stuk tuin betegelen in cement:

Stuk tuin betegelen in cement

Ik wil een stuk 3 bij 3 meter betegelen. Gewoon goedkope maar sterke tegels in cement. Kunt u dat aanleggen?
Onze klant uit Loenen (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stuk tuin betegelen in cement uit heel Nederland:

Verbouwing bovenverdieping, toilet realiseren en opbouw plaatsen

Aannemer Gigant, Ik heb onlangs een huis gekocht. Op 29 januari krijg ik de sleutel en wil dan zo snel mogelijk met de verbouwing beginnen. 1. Boven is de indeling niet logisch en lelijk afgewerkt dus alles plat en opnieuw beginnen. Slopen kunnen we gedeeltelijk zelf. Het is een oud pand met houten wanden en dat moeten opnieuw houten wanden worden met isolatie. Ook de elektriciteit moet geheel opnieuw incl. Wandcontact dozen. Alles behang/schilder klaar afgeleverd. Vloeren regel ik zelf. 2. Er moet ook een toilet ruimte worden gerealiseerd met een sanibroyeur, deze regel ik zelf en ook de tegels. 3. En dan nog een opbouw boven de keuken, inclusief elektriciteit . Er kan geen kraan komen in de tuin maar in deze wijk zijn al heel veel opbouwen gerealiseerd. 4. Maten: De boven verdieping is 5. 50 x 6. 10 meter met een overloop die een stuk kleiner kan. Er moeten 2 kamers van 10m2 komen en één van 7m2. Het toilet wordt 1m2 De opbouw 8. 4m2 (binnenmaat) Alle maten bij benadering. 5. Graag ontvang ik de offerte in drie delen waarbij verbouwing nummer 1 het meest dringend is. Ik heb een aantal foto’s en een pdf met een plattegrond, deze kan ik helaas niet bijvoegen op jullie site. Met vriendelijke groet,

Tuintegels aanleggen

20 m2 keramische tegels in tuin leggen en ongeveer 40 m2 betontegels. We willen onze tuin veranderen, nu liggen er koppelstones in gecombineerd met waaltjes. We willen dit veranderen in een stuk met keramische tegels, op de plaats van het tuinhuis, daar komt een veranda te staan, en de rest, naast wat kunst gras, met betontegels. Grondwerk moet voor een groot deel ook worden aangepast, onder de koppelstones ligt wel gele grond, maar er komen ook tegels waar nu kunstgras op zwarte grond ligt. Achtertuin is goed bereikbaar middels een gang van 1.30 meter breed naast het huis. Graag een prijs voor het leggen van de beide tegelsoorten

Tuin draineren

Met 7 omwonenden hebben wij van de gemeente een stuk grond gekocht van in totaal 1060 m2. De perceel is eerst door de gemeente gesaneerd door ongeveer 1 meter af te graven er er dus 1060 m3 schone grond op te leggen. Dit betreft echter klei. Doordat er met graafmachines overheen is gereden is alles vast gereden en ontbreekt elke structuur. Het water kan niet meer weg. Alles zal gedraineerd moeten worden. De afwatering zou kunnen op een nabij gelegen sloot. Zou u een prijsindicatie kunnen geven wat het zou kosten om een dergelijk groot stuk kleigrond te draineren.

Afscheiding in de tuin laten plaatsen

In mijn achtertuin wil ik een afscheiding hebben van stevig gaas hierbij zal ik dus gaas, palen e.d. nodig hebben. Ongeveer 8 meter lang en is 1 recht stuk en wil het graag 140cm hoog hebben. Ik ga rietmatten kopen zodat ik die naderhand met krammen en tie ribs eraan vast kan maken. Mijn grond is wel klei (aarde) grond dus vrij hard.

Complete tuin laten aanleggen

We hebben een oud huis gekocht en in anderhalf jaar tijd compleet opgeknapt. De tuin is nu aan de beurt. Hij is leeggehaald, maar verder is er niets gebeurd. Het is een stuk van 13 bij 13 meter. We willen graag een terras aan de achterpui en achterin de tuin tegen de muren aan ook een veranda. We willen gras, onderhoudsvriendelijke beplanting en een speelgedeelte voor onze dochter. Langs het huis willen we grind. Eventueel stapstenen door het gras naar meerdere delen van de tuin.

Tuin afgraven en egaliseren

Onze achtertuin moet worden afgegraven (+- 15 cm) en geëgaliseerd. Alle bestrating is al verwijderd. Het gaat om 57 m2. Kunt u hier een offerte voor maken? In combinatie met het deel van de buren wordt het een veel groter stuk en moeten er ook 2 dennenbomen worden gekapt van circa 12 m hoog.

Tuin geheel opnieuw aanleggen met twee terrassen

Er wordt een stuk aan mijn huis gebouwd en als dat klaar is, wil ik in januari of februari de tuin laten vernieuwen. De tuin meet nu ongeveer 10 x 12 meter en daar gaat een stukje aanbouw vanaf. De tuin moet worden leeggehaald en geëgaliseerd. Daarna wil ik er een terras laten aanleggen van 5 x 5 meter en een tegelpad. Ik heb nog geen tegelmaat uitgezocht. Ook wil ik een gazon en een paar perken laten aanleggen. Ik wil een afspraak maken om de tuin even te bekijken. Ik kan dan mijn wensen bespreken en ontvang daarna graag uw offerte. Ik wil de klus omstreeks februari laten verzorgen.

Vijver en kiezelsteen verwijderen.

Ik heb een hoekwoning gekocht in Almere waar in de achtertuin een vijver is aangelegd en een stuk tuin bedekt is met kiezelstenen. Beiden wil ik verwijderen en de zwarte grond vervangen door geel zand. Wat gaat me dat kosten? De vijver is ongeveer 1m x 4m en er ligt ongeveer 12m2 kiezels.

Schutting vervangen

Wij willen samen met de buren de oude schutting gaan vervangen. Er zijn 5 schermen nodig van 180 cm en een poort. Van 1 scherm moet een gedeelte afgezaagd worden en gebruikt om "het hoekje" te zetten. Het andere stuk scherm komt dan op de scheidslijn van de tuinen. Behalve het klusmateriaal kopen wij de schermen en alles wat voor de schutting aan materiaal nodig is. Eén tuin is betegeld, de ander heeft een kleine border. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte. Daarin mag een aparte post worden opgenomen voor het verwijderen en afvoeren van de oude schutting. We willen het werk graag in onderling overleg laten uitvoeren, bij voorkeur nog dit jaar.

Ontwerp maken voor onderhoudsarme tuin

We willen graag een ontwerp van een onderhoudsarme tuin. In november 2017 wordt er begonnnen met een stuk aan te bouwen aan ons huis. We kunnen als het af is niet meer via de garage de achtertuin bereiken

Partners

Partners van Casius