Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor parkeerplaats laten bestraten:

Parkeerplaats laten bestraten

Het betreft het bestraten van een parkeerplaats van ongeveer 350 Mm. De ondergrond is zo goed als klaar. Er moeten 1 of 2 afwaterkolken geplaatst worden. Momenteel ligt er nog Basaltsplit maar dit wordt er afgeschoven. De bedoeling is om zwarte klinkers te leggen met ongeveer 40 meter bandjes.
Onze klant uit Lichtenvoorde (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parkeerplaats laten bestraten uit heel Nederland:

Oprit bestraten

Het laten leggen van tegels 30 x 45 cm ter behoeve van extra parkeerplaats in de voortuin. Het gaat om een oppervlak van tussen de 15 m2 en 20 m2. De tegels zijn al in mijn bezit. Het zorgen voor opvulzand en opsluitbanden dient gedaan te worden. Verwijderen huidige beplanting wordt zelf gedaan.

Tuin aanleggen

Mijn tuin (31 m2) wil ik graag laten bestraten. Wat ongeveer het werk inhoud is: - afgraven van oude grond (Ongeveer 3 kubieke meter) - storten van nieuwe grond (Iets meer dan 3 kubieke meter, graag overleg) - egaliseren - de tuin bestraten met tegels van 60 x 60 x 1,8 cm, in mortel of op zand leggen (beide offreren) Qua materiaal heb ik alleen de tegels al. Voor andere benodigde materialen graag in overleg. De tuin is makkelijk rechtstreeks te bereiken met auto of afvalcontainer. Er is een eigen binnenterrein aanwezig met eigen parkeerplaats. Goed om te weten is wel dat de tuin ongeveer 90 cm hoger dan de straat ligt en dat bij gebruik van een graafmachine deze er denk ik ingehezen moet worden. Er is een betonnen trap naar de tuin toe. Mochten er verder nog vragen zijn laat het mij weten.

Parkeerplaats opnieuw bestraten

De parkeerplaats van 3 bij 5 meter dient opnieuw bestraat te worden en eventueel opgehoogd. Daarnaast is er nog een klein stukje tuin waar wij sierbestrating willen laten leggen. Dit gaat op een stuk van 5 meter bij 80 cm. De tegels moeten hiervoor worden aangeschaft, ophogen is hier niet nodig.

Tuin opnieuw aanleggen

De tuin opnieuw bestraten: 49 m2 (11 x 5 meter minus de schuur). De tuin is recht toe recht aan. Een nieuw ondergrond aanbrengen voor keramische tuin tegels. Simpel ontwerp: In de omtrek een rij van 60 x 60 x 2 cm leggen en grote vak erin opvullen met 90 x 45 x 2 tegels met houtmotief. Plus het voegen met flexvoeg. Geen beplanting. Optioneel de oude klinkers verwijderen en afvoeren. De dichtstbijzijnde parkeerplaats voor een lichte truck ligt op 30 meter van de tuin. Poortdoorgang is 140 cm en deur opening ook 140 cm breed en doorgang tot 190 cm hoog. Tegels worden met 2 weken geleverd voor aanvang van de opdracht. Zand en dergelijk dient u te leveren. Aanvang zo snel mogelijk. Bedankt!

Parkeerplaats opnieuw bestraten

De oude klinkers van de parkeerplaaats van ongeveer 18 m² zijn al verwijderd en afgevoerd. Nu zou er nog 4 cm zand afgeschraapt en afgevoerd moeten worden, tuinaarde gestort, grasbetontegels voor een kleine auto aangelegd moeten worden. Ik zaai het gras zelf in.

Bestrating in de voor-, achter- en zijtuin

Betreft het egaliseren en bestraten van de voor-, de achter, en de zijtuin rondom ons nieuwbouwhuis. Bestrating (wildverband) graag aanbrengen met uitsparingen voor een rond gazon (achter met een diameter van 4 meter) en een aantal borders (voor en achter). Graag ook het bestraten van de parkeerplaats achtertuin. Afmetingen van de voortuin is 4 × 8 meter, de zijtuin is 1.80 × 10.40 meter en de achtertuin is 6 × 8 meter. Ook heb ik een parkeerplek van 5.50× 3 meter. Totaal oppervlak van de tuin is 115.22 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin afgraven en bestraten

Ik heb een stuk gras van 24 m2 meter waar ik een extra parkeerplaats voor mijn auto wil maken. Graag grond afgraven, afvoeren, zand storten en rechthoek tegels van ongeveer 60 x 40 cm plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin bestraten bij de nieuwbouwwoning

Gehele tuin bestraten op goedkoopste manier. (wel echte straat stenen) Tuin is 115 m2. Zijkanr woning komt ook direct parkeerplaats voor auto in eigen tuin.

Oprit en parkeerplaats laten bestraten

Laten leggen van voordelig waalformaat stenen (antraciet, grijs of bruin) op een middenterrein tussen huizen, bestaande uit een parkeerterrein en oprit van in totaal ongeveer 1000 m2.

Voorterrein opnieuw bestraten

Ik wil graag een geschatte offerte wat het kost om 2100 m2 parkeerplaats opnieuw te bestraten. Het gaat om 68 parkeerplaatsen met varkensruggen en daarbij de rest toegangsterrein. Dus stenen eruit, eventueel iets ophogen en weer netjes bestraten. De offerte zal zijn voor de begroting in de toekomst.

Partners

Partners van Casius