Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Huissen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Huissen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Huissen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Huissen of directe omgeving.

219 klanten uit Huissen bevelen een bij Casius in Huissen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Huissen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: gezamenljike oprit 80m² bestraten en voorzien van een deel schoeiing, tuinbestrating aanleggen, oprit grind aanleggen 150m2 en bestrating 50m2, aanpassen bestrating, bestraten en plantenbakken maken, sierbestrating leggen voor en achtertuin (100m2), terras aanleggen 3,5x12m, oprit realiseren met bestrating, betonplaten of asfalt 200m2, tuin circa 70m2 bestraten, houtlooktegels bestellen en leggen in de achtertuin, terras en tuin laten bestraten, voor en achtertuin betegelen, bestrating leggen incl afgraven toplaag en aanbrengen zandbed (100 m2), bestrating aanleggen van keramiek tegels (50m2), het betegelen van 280m² totaal met een kunstgras omheining en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Huissen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Huissen:

sierbestrating terras aanleg

Het leggen van sierbestrating in achtertuin en aanleg terras tegels t.b.v. terras. als pad willen wij een klinkerpad met langs de zijkant grond t.b.v. planten/bloemen. achter het huis is een parkeerplek deze willen we graag mee bestraat hebben. Voortuintje willen we een klein pad van klinkertjes hebben Graag wil ik een offerte ontvangen op basis van aanleg en afvoer oude materialen

Glad maken, zand storten, tegels leggen

Ik wil graag de tuin gladmaken en zand laten storten en tegels laten leggen. De tuin is 22 M. Het gaat om een voortuin. Tegels zijn al besteld. Zand mag in offerte worden meegenomen.

Nieuwbouw tuin afgraven en bestraten met waaltjes en sierstenen

Beste, wij willen de tuin bij ons nieuwbouwhuis voor een gedeelte laten bestraten met waaltjes en een gedeelte met grote antraciete sierstenen. Op de foto is dit verschil aangegeven met roze tegeltjes en antraciete vlakken (onder de overkapping en achter de achterpui). Het totale oppervlakte van de tuin is 54 m2. Hiervan moet ongeveer 40 m2 bestraat worden. De tuin moet ook afgegraven en vlak gemaakt worden. De uitvoerperiode zal vlak voor of rond de bouwvak liggen.

Pad voor het huis aanleggen

Huidig pad voor het huis willen wij graag vernieuwd hebben met terras tegels 60 x 60 x 4,7 cm antraciet, Broadway. Kleine strook van 0.25 cm grind tegen regen spat richting huis en afwatering. Ongeveer 24 hele en 6 halve tegels. Wij halen zelf de oude tegels uit het pad. Wat gelegd moet worden is water aflopend vanaf het huis een pad richting de gemeente stoep. Er zullen enkele stenen moet worden opgehoogd met zand in verband met verzakking containers.

Tuin opnieuw bestraten

Ik wil graag onze tuin opnieuw laten bestraten. Hierbij graag ook het eruit halen van de huidige tegels, een stuk gras en een klein stuk van de stenen plantenbakken. De tuin is ongeveer 5 meter breed en 8 meter diep, al met al een vrij eenvoudige tuin. De achtertuin heeft een achterom en is nog via Funda te bekijken ook.

Voor- en achteruin aanleggen

Zowel de voor als achtertuin is uitgegraven en volgestort met zand. Dit dient echter nog wel te worden opgehoogd en geëgaliseerd. Het gaat om circa 15 m2 voortuin en circa 35 m2 achter tuin. Voor beide tuinen gebruiken we dezelfde tegels ( keramische van 60 x 60 cm) die we zelf aankopen.

Bestrating vervangen door keramische tegels

Ik wil de bestrating in mijn achtertuin laten vervangen. Er ligt nu ongeveer 47 m² oude bestrating in, die moet worden verwijderd en ook afgevoerd. Daarna moeten er nieuwe keramische tegels van 60 x 60 x 2 cm worden geplaatst. Ook wil ik in het midden een dakplataan. Daarnaast heb ik 2 borders en daar wil ik ongeveer 20 meter opsluitbanden omheen. De tegels zijn al gekocht bij van Essen Westervoort, de opsluitbanden moeten nog besteld worden. De dakplataan komt bij een kweker vandaan. Ik ben overdag niet bereikbaar als u nog vragen hebt, maar reageer altijd op uw email-bericht. Ik ontvang graag uw offerte.

Flagstones aanleggen

Wij willen onze achtertuin met flagstones laten bestraten. Het gaat om een tuin van circa 70 m2 (ruim genomen). De huidige bestrating haal ik er zelf af, er ligt zandgrond onder. Graag een prijs inclusief alle materialen, grondwerk, uren etc. Alleen de flagstones zullen wij zelf verzorgen. Indien u deze zelf kunt leveren mag u dit altijd als optie in het voorstel meenemen.

Losliggende betontegels op het balkon vervangen

De huidige, 30 bij 30 cm., bestrating op het balkon op de eerste verdieping van mijn huis verwijderen en afvoeren en vervangen door gelijksoortige nieuwe bestrating. Deze 81 nieuwe tegels zijn grijs van kleur en gaaf van uiterlijk. Ik beschik over degelijke ladder. Graag (eventueel mondelinge) prijsopgave. Een echte stratenmaker is niet nodig, een handige klusser is ook welkom.

Bestrating renoveren en uitbreiden in een achtertuin

Wij willen de bestrating in onze achtertuin laten renoveren. Er zijn nu twee terrasjes met een tussenstuk. Er liggen waalformaat betonklinkers. Ik zal zelf de oude klinkers verwijderen en schoonmaken voor hergebruik. Wij willen dan een terras, bestaande uit klinkers met daarin vlakken met tegels van 60 x 40 cm. Er moet ook een stukje worden afgegraven en zand worden aangevoerd. Het gaat om ongeveer 70 tot 80 m² bestrating die moet worden gelegd. Graag bespreken wij hier ter plaatse de mogelijkheden en ontvangen een prijsopgave.

Tuin bestraten met tuinbestrating

Ik wil graag mijn tuin bestraat hebben. Ik heb het zand en de tegels al en de tuin is al leeg. De tegels die erin moeten zijn het is totaal 45 m2.

Tuin laten bestraten met bestrating

Wij willen graag in onze voor- en achtertuin tegels van 60 bij 60 cm laten leggen, deze tegels heb ik al aangeschaft. De achtertuin is 5 bij 3 en de voortuin is 2 bij 3. We hebben wat kleigrond eruit gehaald en opgevuld met zand, ongeveer 20 cm diep.

Sierbestrating leggen in de voortuin

Leggen van 60 m2 sierbestrating in voortuin, bedoeld om de auto op te parkeren. Leeghalen van de voortuin, afvoeren grond, planten, struiken en aanbrengen van puin en zand. Stenen gaan we zelf bestellen.

Tuintegels leggen in voor- en achtertuin

We zoeken voor ons huis in Huissen een vakman die de voor- en achtertuin wil betegelen. Geschatte oppervlak is ongeveer 40 m2. Prijs en materiaal levering in overleg. Ik weet niet of er ook nog zand aangevoerd moet worden. Aanvullende informatie: - oppervlak: 80m2 - graven van bodem nodig en zand inleggen ook

Herbestraten

Het gelijk leggen van tegels + een stuk der bij bestraten. Het gaat om twee vlakken. Het een is 5bij4m ander 4bij4m. Het eerste vlak dat is 5x 4m daar wil ik een hoek van 2 bij 1.80m bij in zelfde tegel. Vlak2 is verhoogd graag gelijke hoogte van het gras, verlagen dus. Beide zijn verzakt. Egaliseren.

Aanleg van een vlonder terras.

Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een vlonder terras van ongeveer 4 bij 4 meter kan komen aanleggen.

Bestrating opnieuw bestraten

De tegels in de tuin van 5 x 6 meter zijn her en der verzakt en omdat ik een rond bubbelbad wil plaatsen in de tuin, wil ik dit vlak hebben. Graag egaliseren, ophogen en opnieuw leggen. Nog een stuk van 4 x 4 meter en nog een van 3 x 5 meter. Met dezelfde tegels.

Tuinbestrating egaliseren en opnieuw

De tuin is bestraat met koppelstones, wonen nu 8 jaar in deze woning, echter de bestrating heeft veel kuilen en oneffenheden gekregen, daarom willen wij herstel van deze "kuiltjes" en de stenen omkeren, dit is ook de bedoeling voor het pad aan de voorkant, in totaal ongeveer 80 vierkante meter.

Gedeeltijke bestrating oprit zijkant huis

Oprit zijkant bestraten. 4 meter breed en 12 meter lengte. Betonklinkers zijn eventueel aanwezig, dit in overleg, evenals zand. Ondergrond is asfalt. Oude grindlaag weghalen.

Wij willen ons terras opnieuw laten ...

Wij willen ons terras opnieuw laten bestraten met dezelfde stenen. Het betreft 25 m2. Tevens dient er een extra afvoerputje aangelegd te worden.