Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Hoevelaken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Hoevelaken heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Hoevelaken u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Hoevelaken of directe omgeving.

76 klanten uit Hoevelaken bevelen een bij Casius in Hoevelaken aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 7,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Hoevelaken bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: woonrijp maken, realiseren van dakterras op appartement, bestrating+grondwerk+haagaanleg, opnieuw bestraten tuin, terras aanleggen, erf bestraten 500 m2, tuinpaden aanleggen, terras en oprit bestraten, bestrating leggen, oprit vernieuwen, bestrating rondom clubhuis, 3 Terrassen en parkeerterrein aanleggen, tuin bestraten, oprit aanleggen, tuin terras leggen en deels inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Hoevelaken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hoevelaken:

Flagstones laten leggen

Wij zoeken een ervaren hovenier/stratenmaker die ervaring heeft met flagstones leggen. De desbetreffende tegels hebben we op het oog alleen missen de toebehoren nog. De oppervlakte (van 55m2) zal nog aangepakt moeten worden voordat er begonnen kan worden met de flagstones leggen. Graag ontvangen wij een offerte.

Tuintegels leggen

Het laten leggen van (beton) tuintegels in de achtertuin waar ook een veranda wordt gebouwd. Het gaat om 30 m2. De ondergrond bevat nu een onkruiddoek (waar een ophoging van vlonders was). Er moet ook zand gestort worden om de ondergrond gelijk te maken aan het reeds betegelde deel van de tuin. Op 1 stuk heeft een jacuzzi ingegraven gezeten. Daar moet nog meer zand in worden gestort om het gelijk te krijgen. Wij denken aan 9 m3.

Balkon met vlonders of tegels betegelen

Ik wil graag de vloer van mijn balkon laten betegelen met vlonders of tegels. Het gaat over een balkon jaar '70, rond 3,6 m2. Dit werk moet plaatsvinden op de eerste etage en is goed bereikbaar per trap.

Verwijderen tegels en opnieuw bestraten

stratenmaker die eventueel dit weekend tijd heeft. Het betreft uithalen van 50 m2 oude tegels 50x50 Opnieuw bestraten van achtertuin met 50x50 tegels. plus een stukje tuin extra erbij bestraten. Totaaloppelvlakte dat bestraat moet worden is 63 m2. Afvoeren van alle oude tegels, klein gedeelte opvullen met zand. Sommige tegels dienen ook aangezaagd te worden. Graag iemand die in bezit is van eigen materialen. Tegels zijn er al.

graag wil ik mijn tuin opnieuw laten ...

graag wil ik mijn tuin opnieuw laten bestraten. oude tegels moeten eruit en afgevoerd worden en er moet een stukje gras verwijderd worden.